Pijama ve Eşofmanın Ortak Noktası: Konfor

Erkeklerin kendilerini rahat hissettikleri kıyafetlerin başında eşofman takımları gelir. Eşofman takımları, spor yaparken giyilebildiği gibi günlük hayatta da sıkça tercih ediliyor.   Özellikle sürekli takım elbise giymek zorunda olan erkekler özel hayatlarında eşofman giymeyi tercih ediyorlar. Eşofman takımları kişinin üzerine likralı bir kıyafet gibi oturmadığından oldukça rahat hareket imkanı sunuyor. Yürüyüşe çıktığınızda spor ayakkabılarınız ve eşofman takımınızla hem keyifle yürüyüş yapacak hem de sportmen görünüşünüzle herkesi kendinize hayran bırakacaksınız.

Günlük hayatın rutini ve stresi sizi bunaltıyorsa, açık havada yapılacak yarım saatlik bir yürüyüş sizi kendinize getirecektir. Zaman zaman zihin mental anlamda arınmaya ihtiyaç duyar. Bu arınma doğaya çıkıp, temiz hava alınarak çok rahat yapılabilir.

Eşofman takımlarının dışında kendimizi en rahat hissettiğimiz ikinci kıyafet grubu elbette pijamalarımızdır. Pijamalarımızın içinde bütün bir günü geçirebiliriz. Uyku kalitesini artırmak için uyurken giyilen pijamaların son derece rahat olması gerekir. Belinizi sıkan ya da toplanarak sizi rahatsız eden pijamalarınızdan biran önce kurtulun.

Keyfine düşkün erkekler pijama seçimlerini son derece bol ve yumuşak dokulu olan pijamalardan yana kullanıyorlar. Bu elbette doğru bir tercihtir. Dışarıda arkadaşlarınızla eğlendiğinizde evinize geç saatlerde  gelip pijamalarınıza kavuştuğunuz an sizin için dünyanın en mutlu anı olsa gerek.

Erkeklerin geçmişten beri kopamadığı pijama modeli, çizgili pijamalardır. Özellikle mavi-beyaz çizgili pijamalar Türk sinemasına da bir dönem damga vurmuştur. Türkan Şoray’ı filmlerde mavi-beyaz çizgili pijamalar içerisinde defalarca gördük. Erkek pijamaları giyen kadınlara filmlerde sıkça yer veriliyor. Bu bir çeşit erkek parfümü seven kadınlarla benzeşir. Bazı kadınlar erkek parfümlerinin kokusunu daha çok beğenir ve günlük hayatlarında erkek parfümü sıkmayı tercih ederler. Bu tamamen tercih meselesidir. Kendinizi nasıl rahat ve mutlu hissediyorsanız o şekilde davranmaya devam etmelisiniz.