Her 3 Saniyede 1

Kışkırtıcı iç çamaşırlarıyla hayatınıza bambaşka heyecanlar katmaya hazır olun. Kadınlar artık kahve içerken birbirlerine cinsel hayatlarından bahsediyorlar, dikkat ! “Erkek muhabbeti”nin kadın versiyonunu hiç duymadıysanız az sonra duyacaklarınıza hazır olun.

Kadınlar arasında en sık konuşulan konular hiç şüphesiz partnerlerinin yataktaki performansı hakkındadır. Bu konuşmaları bir erkek duysa utanıp yüzü kızarabilir, fakat kadınlar  cinsel hayatlarını özgürce yakın arkadaşlarıyla muhabbet edilecek bir mevzuya dönüştüreli çok oldu. Kimi kadınlar sevgililerin kulaklarıyla ne alıp veremediği olduğunu anlamakta zorluk çekiyor. Kadınlar, “kulağımızdan haz almıyoruz!” isyanındalar. Şu bir gerçek ki erkeklerin kulağımızdan ne istediğini gerçekten bilmiyoruz. Kulak bir haz noktası değil ve kulağımızda oluşan ıslaklık bizde sadece tiksinme hissi uyandırıyor.

Eğer bu yazıyı okuyan bir erkekse ve “kadın muhabbetlerinde” espri malzemesi olmak istemiyorsa lütfen kulağımızı rahat bıraksın! Kadınların sizi yönlendirmesine izin verin ve partnerinizin vücudunu tanımaya çalışın. Eğer henüz kendi vücudunuzu dahi tanımıyorsanız, işiniz çok zor.

Sevgilinizin kulağına fısıldadığınız kışkırtıcı sözler, izlediğiniz “aksiyon” içerikli filmlerden olmasın. Bu filmlerin gerçek hayatla bağlantısının zayıf olduğunu bilmekte yarar var. Şu hassas noktaya dikkat: söylediğiniz sözler sevgilinizi irite etmesin!

Kadınlar kışkırtıcı iç çamaşırlarıyla erkeklerin aklını başından almaktan inanılmaz bir zevk duyarlar. Bazen sadece bu zevki yaşamak için saatlerce iç çamaşırı reyonlarında vakit geçirirler. Vücut çorapları kadınlar tarafından tercih edilir ve oldukça seksi bulunur. Zincirli siyah ve tüm vücut hatlarınızı öne çıkaran vücut çorabınızla sevgilinizi baştan çıkarmaya ne dersiniz?

Eğer ilişkinizde bir şeyler yolunda gitmiyorsa bu sorunun kaynağı belki de cinsel hayatınızdır. Çılgın sürprizlerle sevgilinizin başını döndürmeyi unutmuş olabilirsiniz. Erkeklerin her üç saniyede bir seksi düşündüğünü göz önüne alın ve hemen kendinize fantazi  iç çamaşırları alıp, sevgilinizi odanıza hapsedin.