Dagi Giyim San. ve Tic. A.Ş. Tanıtım

Dagi Erkek ve Kadın iç çamaşır ( İç Giyim ), pijama, eşofman, çorap, mayo üretimi yapan bir türk tekstil firmasıdır.

Dagi Misyon
Dünya çapında elde edilecek başarılarla ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmak ve yaşanan küresel değişimin etkilerinden tüketicilerimizi koruyarak, onlara en kaliteli ürünleri sunarken ölçülebilir büyüme sağlamak.

Dagi Vizyon
Modaya Bakış Açısı ve Çizgisi ile Fark yaratan, ürünleri ile ulusal ve uluslar arası arenada sektöründe en çok tercih edilen marka olmak.

Dagi Başarı Hikayesi
Her şey 1983’te başladı Dagi markası hzır giyim sektöründeki ilk adımlarını attı. O adımlar çok ses getirdi.

Dagi, karakteri, üretim kalitesi ve kapasitesi, tasarım anlayışı, pazarlama becerisi, kısaca tüm marka dinamikleri ile dönemin ilerisindeydi. Belki bu yüzden ilk 10 sene boyunca, yabancı marka olarak algılandı. Kendi sektöründe bile kökeniyle ilgili kafa karışıklığı vardı. Zamanla her şey netleşti ve herkes kabul etti.

2008’de 25. yılını kutlayan %100 tekstil firması kadın erkek iç çamaşırı, pijama ve eşofman pazarında liderliğini tescil etti.

Sene 2004 Dagi kuruluşundan sonraki en büyük değişim sürecine girdi. Yeni bir ortaklık daha fazla yatırım demekti öönce logo yenilendi ardından mağaza sayımızı arttırmaya başladık.  8000 metre karelik kapalı alan üretimide içine alacak şekilde tekrar yapılandı. Ürünlerde kullanılan maddeler değiştirildi. Dagi tüketici zihnindeki sağlam ve kaliteli kumaş algısını daha da pekiştirdi.

Dagi Ürünlerimiz kendini anlatır

Özellikle 2004teki değişimden sonra tüm ürün portföyümüzü yeniden tasarlandı ve Daginin tüm koleksiyonları yenilendi. Dagi Erkek ve Dagi kadın iç çamaşırDagi pijama, Dagi eşofman, Dagi çorap, Dagi mayo üretimi yapan bir firma konumuna geldi…
Dagi rahatlık ve tasarım alanlarında öne çıktı, tüketicilerin tercih listesinde üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmıştır. Her ne kadar hazır giyim sektöründe iş yapsa da, butik üretim standartları sayesinde ödün vermedi.

Dagi iç giyim modelerini ve katolog ürünlerini görmek için tıklayınız.