Plajlarda Mayokini Rüzgarı

Yazın gelişi ile plajlarda bayanların mayo yarışları da başladı. Bu yazın plaj trendleri arasında mayokini modelleri yine oldukça popüler. Vücuduna güvenen ve dikkat çekmeyi seven bayanlar için plajların vazgeçilmezi mayokiniler olmaya başladı. Plajlarda mayokini tercih eden bayanların cesur ve vücuduna güvenen bayanlar olmasını fark eden mayo üreticileri, ürünleri daha da cesur desenler ve modeller ile piyasaya sürmeye başladı. Göğüs bölümü ve sırt bölümü dekolteli olan modeller en yaygın mayokini modelleri arasında.

pr_02_6385_max

Reflections Mayokini

Mayokiniler kendini oldukça gösterdiği için vücut hatları kusurlu ve fazla kiloları olan bayanlara pek önerilmiyor. Fakat uygun bir model bulunduğu takdirde bu bayanlarda mayokinilere sahip olabilirler. Sıradan mayolar ise artık plajlarda oldukça demode bulunmakta ve pek tercih edilmemektedir. Tek alıcısı orta yaş üzeri bayanlar ve fazla kilolarından muzdarip bayanlar olmaya başlamıştır.

0023284_odema-2022-akdeniz-erkek-cocuk-sort

Erkek Şort

Bikiniler ise plajlarda mayokinilerin en büyük rakibi konumundadır. Değişik desen ve model çeşitleri ile en az mayokini modelleri kadar iddialı olan bikini modelleri de mevcut. Plajlarda mayokinilerinizi küçük ve kısa şortler ile kombin yapıp oldukça havalı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Giycem.com’da bulunan bir birinden güzel ve iddialı mayokini modellerini bir göz atın. Bu mayokiniler ile plajın en havalı bayanı siz olabilirsiniz. Giycem.com’da erkekler içinde bir birinden güzel deniz erkek şort modelleri de bulunmaktadır. Hem erkekler hem de kadınlar zevklerine hitap eden modelleri buradan seçebilirler.

Plaj Ünlüsü Mayokini

Yaz sezonun açılması ile plajlar, yazlık kasabalar tatilcilerle doldu. Kadınlar arasında bir plaj şıklığı yarışı başladı doğal olarak. Sezonun en güzel plaj ürünlerine giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Pek çok güzel bikini, mayokini ve mayo modelleri site içerisinde yer almaktadır. Mayolar son bir kaç yıldır eski popülaritesini kaybetse de özellikle kadınlar tarafından hala tercih edilmektedir. Tasarım vintage mayolar da genç bir kitle tarafından alıcı bulmaktadır. Mayoların popülaritesini kaybetmesinde yeni yeni trend olmaya başlayan mayokininin de rolü var elbette. Mayokini modelleri modern tasarımları ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor.

pr_02_6351_max

Mayokini

Özellikle vücudu müsait olan kadınlar mayokini modelleri ile plajlarda oldukça dikkat çekici oluyorlar. En güzel mayokini modellerini de giycem.com’da bulabilirsiniz. Birbirinden güzel, son moda mayokini modelleri ile plajın en dikkat çeken ismi siz olun. Reflections’un turuncu – beyaz çizgili mayokini modeli giycem.com içerisinde bulunan en güzel modeller arasında yer almaktadır. Modelin alt kısmındaki fiyonkları da oldukça şık ve güzel duruyor. Mayokinilerin mayolara en büyük avantajlarından biri ise karın ya da bel bölgesinin açıkta kalmasıdır. Böylece çok daha çabuk kurur ve ıslaklığı ile sizleri rahatsız etmez.

Bikini

Mayokinilerin son dönemdeki popülaritesini bir kenara bırakırsak plajların geçmişteki ve günümüzdeki tek şampiyonu bikinilerdir elbette. Bikini modelleri genç, yaşlı, her zevkten tüm kadınlara hitap etmektedir. Pek çok güzel modeli bulunan bikiniler, uygun fiyatları ile giycem.com’da sizler ile buluşuyor.

Mayo, Bikini ya da Mayokini

Yazın gelmesiyle birlikte plajlar dolup taşmaya başladı. Plaj sezona hızlı bir giriş yapmak istiyorsanız öncelik bikini ve mayo alışverişinizi yapmalısınız. Bikini seçerken zorlanmamak için zevkine güvendiğiniz bir yakınınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi kusurlarınızı zaman zaman göremezsiniz ve yanınızda güvendiğiniz biri varsa o size kusurlarınızı söyleyebilir. Böylece kusursuz güzellikte bir bikini seçmiş olursunuz. Bu yılın en moda bikini trendi kuşkusuz siyah beyaz kombinasyonlu bikiniler. Siyah ve beyaz oldukça iddialı renklerdir. Bu iki iddialı renk bir araya gelerek sizi plajların gözdesi yapacak.

Eğer renkli bir kişiliğiniz varsa ve renkli bikiniler tercih etmek istiyorsanız o zaman www.giycem.com’dan yardım alabilirsiniz. Renk renk bikinilerle sahilde yürürken kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Tercihini bikini yerine mayodan yana yapanlar da olabilir. Mayo, bikiniye göre bedenin daha büyük bir kısmını örter. Eğer göbek bölgenizden şikayetçiyseniz o zaman mayolar tam size göre. Sadece kilo sorunu yaşayanlar mayo tercih etmez, yüzücüler de genellikle mayo tercih ederler. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın. Tercihiniz mayo da olsa bikini de olsa, kendinize güveniyorsanız her zaman en gözde siz olacaksınızdır. Her şeyin başı kendine güvenle başlar. Vücudunuzla barışıksanız, o zaman ne giyseniz size yakışır.

Eğer orijinal bir bikini seçmek istiyorsanız o zaman mayokiniler sizin için ideal. Mayokini ile göbek bölgenizin de bir kısmı kapanır. Magazin programlarında rastladığımız moda ikonları tercihlerini genellikle mayokiniden yana yapıyorlar.

Mayokini estetik görünüşüyle herkesi etkiliyor. Bazıları aşırı çıplaklıktan hoşlanmazlar. Fazlasıyla açık bir vücut göze hitap etmez. İşte mayokini tam da istenilen kapalılıktadır. Ne çok açık ne de çok kapalı olan mayokiniler, giyen kişiye kendisini özel hissettirir.

Deniz, güneş ve kumsal.. Artık kendinizi serin sulara atmanın vakti geldi. Tatile çıkarken kesinlikle tatil alışverişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Geçen yıldan kalan mayolarınızı, bikinilerinizi giyecekseniz mutlaka üzerinizde deneyin ve lastikleri gevşeyip, üzerinizde istediğiniz gibi durmayan bikinilerinize veda edin. Mayo, bikini veya mayokini seçimizle herkesi kendinize hayran bırakın. Sahilde yürürken bütün dikkatler sizde toplansın.