İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….

Yeni Sezon Pierre Cardin Ceyiz Setleri Gelinlere Özel Modeller

Hayatınız da en gerekli ürünler arasında yeni sezon pierre cardin ceyiz setleri gelinlere özel iç giyim modelleri arasından tercihinizi yapmanızın zamanı geldi.

Düğün, hayatınızın en mutlu en heyecanlı günlerinden biridir. Düğün gününüzdeki yaşadığınız her an unutulmaz ve değerlidir.

Bir ömür birlikte yaşlanmak her anınızı eşinizle yaşamak için evet dediğiniz ve buna şahitlik eden sevdikleriniz ile geçirdiğiniz en güzel gündür.

Her şey özel ve güzel olmalıdır. İnce eleyip sık dokunan bir çok ayrıntı vardır. Önce birlikte yaşayacağınız yuvanız için eşyalar ve gerekli tüm malzemeleri alırsınız. Daha sonra da  bayanların en büyük hayali olan o uzun kuyruklu uzun duvaklı bembeyaz kuğu gibi gelinlik için kollar sıvanır.

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Gelinlik için en güzel danteller, işlemeler, taşlar seçilir ve rüyalarınızı süsleyen gelinlik hazırlanır. Bu gelinliğin en büyük yardımcısı ise içinizdeki gelinlik iç giyimidir. Gelinlik kadar önemli olan gelinlik iç giyimi, gelinliğinizin duruşunu ve rahatlığını size hissettirir.

Gelinlik iç giyimde kullanabileceğiniz en güzel ürünlerden biri olan Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella gelinliğinizin kalıbına uyar ve size tüm gün rahatlık sağlar. Gelinlerin favorisi olan tüm ürünlere giycem pierre cardin sayfasından bakabilirsiniz

Gelinliği çıkardığınızda bile sizi size güzel gösterecek bir iç giyim, eşinizinde hoşuna gidecektir.

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Gelinlerin bir diğer favorilerinden biri olan bu ürünler %100 kotondan üretilmiştir ve en iyi markalardan biri olan Pierre Cardin ürünüdür.

Gelinlerin kesinlikle çeyizinde görmek isteyecekleri tüm bu ürünler ise giycem.com farkı ile en uygun fiyatlarda sizlere sunuluyor.

Giycem.com her kesime ve her yaşa hitap eden en güzel ve özel ürünleri sizler için bir araya toplayıp sizlere sunmaktan mutluluk duyar.

Gelinleri mutlu görmek giycem.com ailesi olarak bizi de mutlu eder.

Tüm gelinler giycem.com farkı ile düğün günlerinde en özel ve en güzel hissedecek…

Dagi Modelleri

Dagi markası Türkiye’nin öncü iç giyim markalarından bir tanesidir. Köklü bir geçmişi bulunan Dagi markası, yıllardır her sezon tasarımları ile iç giyimin takip edilen markalarından bir tanesi olmaya devam ediyor. Dagi birbirinden güzel pijama modelleri ile tüm kadınlar ve erkeklerin en sevdiği markalardan bir tanesidir.

y1makethumb

Özellikle son yıllarda pijama denince akla gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi, tasarımlarından hem rahatlığa hem de şıklığa oldukça önem veriyor. Pijama evlerimizde en rahat vakitlerimizi geçirdiğimiz zamanlarda giydiğimiz ev kıyafetlerimiz olduğundan kesinlikle rahat olmalıdır. Pijamalarımızı mutlaka mevsim şartlarına uygun seçmeliyiz. Kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Dagi’nin kışlık pijama modellerine Giycem.com’dan göz atabilirsiniz. Giycem.com’da bulabileceğiniz Dagi ürünlerine mutlaka bir göz atınız. Giycem.com’da Dagi’nin yanı sıra dünyaca ünlü Pierre Cardin markasının birbirinden güzel ürünlerine Giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

pierre_cardin_4070_giycem_com_1

Pierre Cardin hem şık hem de rahat, konforlu modelleri ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor. Pierre Cardin’in destekli – desteksiz sütyen modelleri, külot modelleri, jartiyer ve kombinezon modelleri oldukça beğeni kazanan modeller arasındadır. Dünyanın en köklü iç giyim markalarından bir tanesi olan Pierre Cardin hem kadınlara hem de erkeklere yıllardır hizmet vermektedir. Pierre Cardin’in en güzel pijama ve gecelik modellerini de Giycem.com’da bulabilirsiniz. Online alışveriş sitesi Giycem’in en güzel ürünlerine mutlaka siz de bir göz atın.

İç Giyimde Kalite ve Şıklık

İç giyim konusu kadınlar için çok hassas bir konudur. Erkekler için giyim tarzı iç giyime kadar sınırlıyken kadınlar için bu sınırı söz konusu değildir ve giyim tarzları kadar iç giyimlerine de önem vermek durumundadırlar. Sütyenden küloda, jartiyerden geceliğe, büstiyerden g-stringe kadar birçok ürün, kadınların iç giyim tarzlarında tercih edilmek için bekleyen ürünlerdir.

Giycem.com, iç giyim üretimi yapan birçok markayı bünyesinde barındırıyor. Pierre Cardin, Dagi, Kom, Anıl gibi iç giyim konusunda yılların deneyimine sahip ve kalite çıtasını belirleyen markalar, giycem.com’da ürünlerini sergiliyor.

Sütyen, külot, atlet, gecelik, body, pijama, kombinezon, korse, jartiyer, büstiyer, tişört, boxer, slip, termal, kapri, hamile/lohusa ürünleri, gibi ürün çeşitlerini tüketiciye sunan Dagi; iç giyim konusunda arayışta olan kadınlara tercih alanları yaratıyor.

Dagi gibi Pierre Cardin de çokça ürün seçeneği ile tüketicilerin yanında yer alıyor. Sütyen, çorap, atlet, body, gecelik, pijama, kombinezon, jartiyer, büstiyer, sabahlık, boxer, kapri, babydoll, hamile/lohusa ürünleri, şortlu takım, tayt, kapri takım, elbise, pantolon gibi ürünleri gamında bulunduran marka, yıllardır iç giyim sektöründe olmanın verdiği deneyim ile tüketicilerine yüksek standartları sunuyor. İç giyim tarzında kaliteli ve çekici olmanın peşindeki kadınlar, gözleri kapalı şekilde Pierre Cardin’e güveniyorlar.

Kadınlar gibi erkekler için de iç giyim ürünleri sunan Giycem, iç giyim konusunda piyasadaki büyük bir boşluğu dolduruyor.

Pierre Cardin Modelleri

İç giyim denilince herkesin aklına dünyaca ünlü Pierre Cardin markası geliyor. Birbirinden güzel ürünleri ile Pierre Cardin, tüm kadınlara ve erkeklere hitap ediyor. İtalyan asıllı Fransız modacı Pierre Cardin, 1945 yılında Fransa’da La Paix’de dünyanın en ünlü modacıları ile beraber çalışmaya başlar. Kısa sürede dünyanın tanınmış modacıları arasında giren Pierre Cardin iç giyim ürünleri ile herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Pierre Cardin Türkiye pazarına 1993 yılında Aydınlı Grup çatısı altında giriş yapar.

pier825

Pierre Cardin

Aydınlı Grup ile beraber Pierre Cardin’in üretim ve pazarlama faaliyetleri de Türkiye’ye taşınır. 1994 yılında Pierre Cardin Türkiye’de ilk mağazasını açar. Aydınlı Grup 12 yıl boyunca Pierre Cardin’in erkek giyim ürünlerinin lisansörlük hakkına sahip iken 2005 yılında Pierre Carindin ile yapılan anlaşma ile tüm ürünlerin 7 ülkede lisansörlük hakkı Aydınlı Gruba geçer. Pierre Cardin’in en güzel iç giyim ürünlerini Giycem.com’da bulabilirsiniz. İç giyim ürünleri ile tüm erkek ve kadınların beğenisini kazanan Pierre Cardin, yepyeni tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Birbirinden güzel son moda tasarımlara tek tuşla sahip olmak isterseniz giycem.com’a mutlaka bir göz atmalısınız.

4102_3_

Sütyen

Pierre Cardin’in kadınlar tarafından en çok tercih edilen ürün grubu arasında sütyen modelleri yer almaktadır. Hem rahat hem de şık sütyen modelleri ile iç dünyanızı hareketlendirebilirsiniz. Sütyen modelleri de tıpkı diğer iç giyim ürünleri gibi rahat olmalıdır. En rahat Pierre Cardin sütyen modelleri için giycem.com’a bekleriz.

En Rahatı Pierre Cardin

Gün içerisinde kendinizi her zaman dinamik hissetmek istiyorsanız iç giyiminize dikkat ederek bu dinamizme katkı sağlayabilirsiniz. Rahatsızlık hissi uyandıran iç çamaşırları gün içerisinde modunuzun düşmesine sebep olur. Bunu önlemek için iç çamaşırı seçiminizi doğru yapmalısınız. Sütyen tercihinde bulunurken vücut yapınızı göz önünde bulundurarak tercihte bulunmalısınız.

EMAY Straplez Destekli Brodeli Sütyen Külot Takımı

EMAY Straplez Destekli Brodeli Sütyen Külot Takımı

Sütyen modelleri pek çok çeşide sahiptir. Straplez sütyen, destekli sütyen, toparlayıcı sütyen, desteksiz sütyen gibi çeşitler arasından ihtiyaç duyduğunuz sütyeni almalısınız. Eğer gögüs ölçüleriniz büyükse ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız toparlayıcı sütyen kullanmalısınız.

Yazlık elbiseler giydiğinizde sütyen askılarınızın görünmesini istemiyorsanız straplez sütyen tercih edebilirsiniz. Bu sayede sütyeniniz askısız olduğu için rahatlıkla elbise giyebilirsiniz. Kaliteli bir sütyen tercihinde bulunmak istiyorsanız Pierre Cardin markasının ürünlerini mutlaka denemelisiniz.

Pierre Cardin Amanda Destekli Dantelli Sütyen Takımı

Pierre Cardin Amanda Destekli Dantelli Sütyen Takımı

İç giyimde kalite son derece önemlidir. Sentetik iç çamaşırları koku yapmasının yanında sağlık açısından da uygun değildir. İç çamaşırı konusunda uzmanlaşan Pierre Cardin sütyenlerini güven içerisinde kullanabilirsiniz. Kendinizi her zaman zarif ve alımlı hissetmek istiyorsanız bunu iç çamaşırı tercihlerinize yansıtmalısınız.

Online alışveriş fırsatlarından yararlanarak Pierre Cardin ve daha pek çok markaya tek tıkla ulaşabilirsiniz. Online alışverişle tanışanlar ondan asla vazgeçemiyorlar. Evinizde otururken birkaç tıkla bütün işlerinizi halledebileceğiniz gibi, alışveriş listenizdeki her şeyi online olarak sipariş verebilirsiniz. Üstelik siparişleriniz kapınıza kadar geliyor ve sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor.

Kıyafetin Görünmeyen Kahramanları

İç çamaşırları hayatımızın ve kıyafetlerimizin görünmeyen kahramanlarıdır. Kıyafeti ve hayatımızı ne derece etkilediğini farketmeyiz bile.Oysa kıyafetin yakışması, vücudumuza oturması onun doğru seçimine bağlıdır. O yüzden tercih yaparken kıyafette aldığımız bedene denk hatta sarması açısından mümkünse bir beden küçük külotlar seçilmeli.

Sütyen seçiminde de eğer destekli sütyen düşünülüyorsa göğüs ölçüsü göz önüne alınarak, büyük olan bir göğüs aşırı büyütülmemeli. Bunun yanı sıra özellikle yaz aylarında bizi terletmemesi açısından pamuklu  olması da oldukça önemlidir. Pierre Cardin müşterilerin bu tercihlerini göz önünde bulundurarak onlara uzun yıllar rahatlıkla kullanabilecekleri ürünler sunan markalardan biri.

Sadece sütyen olarak değil, kadınlarda gecelik erkeklerde pijama denince de rahatlığı ve kalitesi ile adından söz ettiren bir marka Pierre Cardin. Bunun yanında Yeni İnci de biz kadınlar için ürettiği kaliteli ürünlerle hayatımızı kolaylaştıran markalar arasında yer alıyor. Özellikle yazın tercih ettiğimiz ince askılı ya da askısız kıyafetlerde sütyen askısının görünmemesi, askısız olunca da göğüsleri iyi toparlamış olması oldukça önemlidir. Yeni İnci de bu ihtiyaca göre şekillendirdiği ürünler sayesinde biz müşterilerinin yazı en rahat şekilde geçirmelerini düşünmüş.Ama askısız sütyen alırken de giyilen kıyafetin rengine göre ten rengi ya da beyaz gibi açık renklerin tercih edilmesi de daha iyi bir görünüm için oldukça önemlidir.