Çok Kullanılan 2015 Sütyen Modelleri

Bayanların çoğu dış giyimine verdiği önemi iç giyimlerinde de yansıtırlar. Peki hepimiz iç giyim hakkında yeterli bilgi sahibi miyiz?
İç giyimde, özellikle sütyen alırken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? Birlikte tekrar göz atalım.
Sütyen alırken dikkat etmemiz gereken bir kaç nokta vardır. Bunlar hem şıklık hem de rahatlık açısından önemlidir.
Sütyen alırken mutlaka ölçülerinizi bilmelisiniz ve doğru ölçülerde sütyen almalısınız. Her kalıp ve ölçü görünüş açısından ve kullanılabilirlik açısından çok önemlidir. Eğer göğsünüz sütyenin kabından taşıyorsa beden ölçünüzde bir sorun vardır. Doğru beden ölçünüz için tekrar mezurayı elinize almalısınız.
Ayrıca küçük bir ipucu da aldığınız sütyenin arka klipsleri en uçta takılı iken rahatsanız sorun yoktur. Çünkü sütyenler kullandıkça ne kadar kaliteli olursa olsun kullandıkça gevşeme yaparlar.
Sütyeninizin arka bandı ön kısım ile paralel olmalıdır. Eğer ki arka kısım yukarı doğru çıkmışsa askılarınızı ayarlamanız gerekir.
Bu kısa bilgilerden sonra sizlere bir kaç sütyen örneği vermek isteriz. Sütyen çeşitleri kadınların her türlü zevkine göre onlarca çeşit üretilmiştir. Renk, beden farklılıkları yanı sıra kullanım kolaylığı şıklığı ve rahatlığı da son zamanlarda en çok üstünde durulan özelliklerden biri olmuştur. Sütyen çeşitlilikleri ilk kullanım, sporcu atlet sütyen, sütyen takımı, destekli sütyen, desteksiz sütyen, straplez sütyen, emzirme sütyeni ve daha bir çok farklı model bulabilirsiniz.
Aslına bakarsanız çoğu kadının düşüncesi şu şekildedir. Aldığınız sütyen rahatsa ve size güzel görünüyorsa sorun yok demektir.
Tabi bizim tavsiyemiz yine de yukarı belirttiğimiz küçük ayrıntılara dikkat etmenizdir.
Şimdi giycem.com farkı ile alabileceğiniz sütyen takımlarından en çok beğenilenleri sizler için sıraladık.
Listemiz çok kabarık olduğundan dolayı sizler için ilk 3 favori ürünü beğeninize sunuyoruz.

1. Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

%100 özel kumaştan üretilmiş ve marka olarak bayanların beğenisini toplamış kullanımı rahat ve şıklığı göz kamaştıran bir üründür. (Bayanlar kadar baylarında beğendiğini dipnot geçelim.) Benzer dagi sütyen ürünleri çin tıklayınız.

2. Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Tamamen estetik ve rahatlık üzerine kurgulanmış bir üründür. Anıl sütyen ürünleri arasında en çok tercih edilen toparlayıcı sütyen modelidir. Sizin de bir denemenizi öneririz. Bu ürünü top 3 listemizin ikinci sırasında yerini almış durumdadır. Tercih edenleri hayal kırıklığına uğratmayan ürünlerden biridir.
Ve son olarak

3. Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

2015 model bir pierre cardin sütyen takımı denemek kalitesini hissetmek isterseniz bu ürün tam size göre. Ürün tasarım yorumu sizlere bırakıyoruz ve denemeye değer dedirten kalite ve fiyatta giycem.com tarafından tavsiye ediliyor. Diğer pierre cardin sütyen modelleri için hemen tıklayınız.