Tesettür Mayo ve Rahatlık

Sıcak yaz günlerinde mayo firmaları kapalı hanımları da unutmamış ve bir birinden güzel, rahat ve hoş görünümlü tesettür mayo modelleri piyasaya sürmüşler. Kaplı hanımların oldukça rahat hareket etmesi için tasarlanmış tesettür mayoların bir çok modeli Giycem.com’da bulunmaktadır. Odema Nehir Kapalı Mayo modeli, seçenekler arasında en ön plana çıkanı. Modelin pembe ve açık mor iki farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Kapüşonunun altında mayo ile aynı renkte bir adet bonesi de vardır. Mayo kumaşından üretilen tesettür mayolarının en büyük özelliği ve avantajı hızlı kurumasıdır. Kumaşların esnek olması su içerisinde rahat hareket etmenize yardımcı olur. Üst parçasının fermuarlı olması giyip çıkartmanızı oldukça kolay hale getirmektedir.

Odema Nehir Kapalı Mayo

Odema Nehir Kapalı Mayo

Kapalı olmayıp da deniz kenarlarında bikini ya da mayo yerine daha kapalı giyinmeyi tercih eden hanımlarda unutulmamış. Dize kadar bacakları örten, karın ve sırt bölgesini kapatan mayolar da giycem.com’da mevcut. Bu mayolarda esnek ve kolay kuruma özellikli kumaşlardan üretilmektedir. Ön plana çıkan modeller arasında, Odema Mimoza Kapalı Mayo modeli ve Odema Mercan Kapalı Mayo modeli bulunmaktadır. Odema Mimoza modeli siyah üzerine beyaz kare ve yuvarlak desenleri ile dikkat çekiyor. Kısa kollu belden aşağısı genişleyen ve kalçalara kadar inen, tunik görünümlü üst parça ve dize kadar inen aynı desenli alt parçadan oluşmaktadır. Odema Mercan modeli ise daha renkli ve yaz ruhuna uygun tasarlanmıştır. Mor üzerinde beyaz çizgi desenleri bulunan modelin üst parçası kısa kolludur. Alt parçası ise dize kadar aynı renk ve desendedir. Bir adet bonesi bulunmaktadır.

Odema Mercan Kapalı Mayo

Odema Mercan Kapalı Mayo

Sitede kilolu, tesettürlü bayanlar da unutulmamış ve battal boy tesettür mayoları satışa sunulmuştur. Odema Hazal ve Odema Turkuaz modellerine kapalı ve tesettürlü hanımlar bir göz atabilirler.