2017 Mayo ve Bikini Modelleri Seçimi Nasıl Yapılır?

Mayo Modelleri

Kış aylarında üşürken, yazın ne giyeceğimizi ve vücudumuzun şekline pek de önem vermiyoruz. Fakat yaz gelmeye başlayınca da hemen bir telaş içine giriyoruz. Zayıflamaya çalışıyoruz, spora başlıyoruz, kıyafetlerimizi deniyoruz. Acaba içine girebilecek miyim diye teker teker deniyoruz. Eğer hepsi üstümüze güzel oluyorsa hiç bir sorun yok. Ama kıyafetlerin içine giremiyorsak işte o zaman derde düşüyoruz. Hemen bir zayıflama planı yapıyoruz. Geçen seneden kalan mayo, bikini ve mayokinilerimizi çıkartıp bakıyoruz modaya uygun mu değil mi diye? Mayo ve bikini modelleri her sene değişebilmektedir. Eğer modayı yakından takip ediyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız. Her sene olduğu gibi bu senede tarz, desen ve bikini modelleri açısından oldukça iddialı olacağa benzer. Çapraz askılar yine oldukça moda. Bu sene daha kalın ve daha gösterişli olacaklar. İster sade modelleri sevin, ister gösterişli modelleri sevin mutlaka zevkinize uygun bir model bulacaksınız. Giycem.com yeni sezon mayo modelleri görmek için hemen tıklayın

2017 mayo modelleri

2017 mayo modelleri

Bikini Modelleri

Mayo ve bikini modelleri denilince akıllara hep klasik çizgiler gelmektedir. Fakat bu sene bikini modelleri her zamankinden farklı modelleri ile çok beğenileceğe benzer. Tıpkı büstiyer gibi bir görüntüye sahip ve göğsü saran modelleri ile bikiniler karşımıza çıkacak. Elbette transparan olması ayrı cazibe katmaktadır. Transparan göğsünüzü sardığı için çok rahat kullanabileceğiniz bir model. Ayrıca bikinilerde ki volan etkisi fazlası ile görünmektedir. Kıyafetlerde kullanılan volanlar artık bikinilerde de kullanılırken oldukça da güzel bir görüntü ortaya çıkmış durumda. Daha çok omuzlarda ve göğüs kısmında kullanılmıştır. Geçen sene örgü ve dantelli modeller çok modaydı. Bu yıl örgü ve dantel modası yine kendisini gösterecek. Özellikle de danteller daha fazla kullanılacak. Mayolarda dantel detaylar dikkatleri üzerine çekmekte. Fakat yine de dantelli bir model seçerken fiziğinizi göz önünde bulundurun. Düzgün bir fiziğiniz varsa hiç bir sorun yok. Ancak biraz kilolu bir bayansanız dantelli modellerden kaçınmanızda fayda var. Çünkü dantel vücut hatlarını fazla ortaya çıkardığı için güzel görünmeyecektir. Giycem.com yeni sezon bikini modelleri görmek için tıklayınız.

2017 bikini modelleri

2017 bikini modelleri

Tesettür Mayo Modelleri
Tesettür Mayo modelleri giycem.com özel müşterilerine ait haşema ve nbb gibi markaların kaliteli mayo kumaşı ile yapılan modellerdir. Kendinize ve çocuğunuza özel haşema Tesettür Mayo modelleri arasından hemen tercihinizi yapın.

Mayokinide Bu Yaz

Mayo ve bikini modelleri yazımızda bir de mayokinilere bakmak da fayda var. Mayo ve bikini arası bir model olan mayokiniler son yıllarda oldukça tercih edilmektedir. Bikini giyemeyen bayanlar mayokiniyi daha fazla tercih etmektedir. Bu sene ise şık ve çok renkli modeller ön plana çıkmaktadır. 2017 yazında mayokinilerde metal boncuklar sıklıkla kullanılmış. Birkaç trendin bir araya gelmesi ile oluşmuş modeller dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle de tül detayları çok dikkat çekici ve göz alıcı modeller arasında. Aynı bikinilerde olduğu gibi gözleri üzerlerine çekecek modeller, bu sene sahillerde fazlasıyla karşımıza çıkacak. Dikkat çekici modellerin yanı sıra oldukça gösterişsiz ve tek renkten oluşan mayokiniler de yok değil. İddialı modelleri tercih etmeyen bayanların rahatlıkla kullanabileceği modeller de mevcut. Tek renk olarak portakal rengi ve fuşya ben buradayım diyecek. Olmazsa olmazımız olan siyah ve beyaz yine karşımızda. Siyah beyaz karışımı, yalnızca siyah ve yalnızca beyaz mayokiniler yine vazgeçilmezler arasında. Genellikle beyaz tenli bayanların tercihi olan siyah – beyaz mayokinilerin yerini sezon sonuna yaklaşırken neon renkler alacak. 2017 yazında en çarpıcı modeller arasında ip detaylı modeller ile mavi boncuklu modeller ilk sıradalar. Zemini mavi olan mayokinilerde özellikle altın rengi boncuklar kullanılmış durumda. Son zamanlarda birçok yerde kullanılan altın rengi, bu yıl sahillerde de oldukça fazla kullanılmış. Yani zevkinize uygun bir mayo bikini ve mayokini modeli mutlaka bulacaksınız. İster sade bir model olsun, ister gösterişli bir model olsun fark etmez. Önemli olan vücudunuzu tanıyarak aldığınız modeldir. Giycem.com yeni sezon mayokini modelleri için hemen tıklayın.

2017 haşema modelleri

2017 haşema modelleri

2017 Kom Mayo ve Bikini Modelleri

2017 Kom iç giyim yeni sezon, kom mayo ve kom bikini modelleri çıktı. Vücudunuza uygun modeller arasından sizde seçiminizi hemen yapın. Kom markası mayo, bikini ve plaj aksesuarları ile Türkiye sınırları içerisinde size en kaliteli mayo ve bikini modellerini sunmaktadır. 300 den farklı mayo bikini modelleri arasından seçim yapmanız çok zor olsa da çeşitlilik ile her tarza sahiplik yapmaktadır.

kom mayo 2017 modelleri

kom mayo 2017 modelleri

Yeni sezon kom mayo ve bikini modelleri plajlarda çok özel müşterilerimiz kullandığı zeki bikini, ayyıldız bikini, sunset bikini, kom outlet online, bikini markaları, kom mağazaları gibi kelimelerden çok aranarak bulunur. Kom ürünlerin kumaşları su tutmayan oza testi yapılmış organik kumaşlardır. Hiç bir şekilde teninize zarar vermez.