NBB İç Giyim Modelleri

İçinde bulunduğumuz yaşam koşulları sebebiyle insanlar öncelikle iç giyim bakımından farklı arayışlar içerisine girmiştir. Özellikle ülkemizde uzun yılların deneyimi ile hizmet veren NBB iç giyim, NBB iç giyim modelleri bakımından çok geniş ürün yelpazesi ile halkımıza, farklı model ve desenlerle hizmet vermeye devam etmektedir. Merkezi İstanbul’da bulunan NBB iç giyim tüm ülkemizde farklı satış kanalları ile ürünlerini piyasaya dağıtmayı başarmıştır. NBB iç giyim üretimi esnasında öncelik prensip olarak, kaliteyi ucuza imal etme çizgisi ile hareket ederek binlerce çeşit ürünlerini tüketicilerine ulaştırmaktadır.

İçinde bulunduğumuz 2017 yılı için tüm çalışmalarını tamamlayan ve en iyi ürünleri en ekonomik şekilde satışa sunan NBB iç giyim 2018 iç giyim modelleri içinse şimdiden büyük çalışmalar yaparak, tüm iç giyim moda akımını göz önünde bulundurarak yeni tasarımlarını hazırlamaya başlamıştır. Tasarladığı tüm iç giyim ürünlerini tamamen kendine has modelleri ile özgün şekilde hazırlayan ve tüketicileri ile buluşturan NBB iç giyim NBB mayo modelleriyle de daha şimdiden 2018 mayo modelleri bakımından en üst seviyede hizmet veren firmalar arasında ilk sıralarda olmayı başarmıştır. Ülkemiz de iç giyim sektörüne bakıldığında birçok firmanın var olduğunu görmekteyiz, bu firmaların ürettiği ürünler hemen hemen birbirine benzer modellerden oluşmaktadır.

Bu durumu sürekli olarak yakından takip eden NBB iç giyim firması, diğer iç giyim üretici ve satıcı firmalardan bir adım önde olabilmek için sürekli konusunda uzman yaratıcı fikir sahibi personeli ile yeni modeller yaratarak üretimini gerçekleştirmektedir. Tüm üretimlerini gerçekleştirirken NBB iç giyimin ana hedefi en kaliteli ürünü, en ucuz şekilde tüketicilere ulaştırmak maksatlıdır, NBB ürünlerine bakıldığında kalite ve fiyatların ne kadar uygun olduğunu tüm insanlarımız görmektedir.

nbb iç giyim

nbb iç giyim

NBB iç giyim ürün satışı
İster kadın, ister erkek olunsun iç giyimin ne kadar önemli olduğunu bilmeyenimiz yoktur, iç giyim seçerken kalite ve modellerin uygunluğu çok büyük önem arz etmektedir. İç giyim seçimi sırasında kalite ve modeller haricinde elbette ki fiyatta önemli şekilde bizi ilgilendirmektedir. NBB iç giyim ürün satışı konusunda tüketici isteklerini göz önünde bulundurarak birçok iç giyim ürünlerini hem kaliteli, hem ekonomik şekilde sunmaktadır, NBB sütyen modelleri bakımından da bayanların vazgeçilmez iç giyim firmasıdır.

NBB iç giyim firması olarak farklı yaş aralıklara uygun olarak üretimlerini gerçekleştirdiği gibi aynı zamanda ürünleri her kesime uygun şekilde satışa sunulmaktadır, NBB atlet üretimini yaparken de genç, yaşlı, kilolu, zayıf tüm insan beden özelliklerini düşünerek buna göre modeller yaratmaktadır. NBB iç giyim ürün satışı bakımından Türkiye’nin en çok tercih edilen firma olma özelliğini bulundurmaktadır. NBB külot modelleri ise en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir, tüm iç giyim ürünlerini gerek birinci elden, gerek aracı firma aracılığıyla kullanıcılarına ulaştırmayı başaran NBB iç giyim, aynı zamanda birçok yabancı ülkeye de ürün ihracatı gerçekleştirmektedir.

NBB iç giyim ülke içi ekonomide katma değer sağlarken aynı zamanda, satış partneri içinde kazançlı bir satış piyasası sağlamaktadır. Farklı ürün portföyünü bünyesinde barındıran NBB iç giyim aynı zamanda gözde firma olmanın sorumluluğunu üzerinde hissederek farklı iç giyim ürünlerini satışa sunmaktadır, NBB pijama modelleri bakımından da en çok tercih edilen iç giyim firmalarından biridir. Tüm enerjisini yenilikçi ve model yaratmada kullanan NBB aynı zamanda hızlı üretim tesisiyle de ülkemizde birçok insanımıza iş olanakları da sağlamaktadır, çalışmalarına tüm hızıyla devam eden NBB yepyeni iç giyim modelleri ile sürekli halkımıza yenilikçi iç giyim akımını sunmaya devam etmektedir.

Anıl Korse Modelleri ve Kullanımı

Anıl Korse modelleri hayatımızı kolaylaştırılacak çok fonksiyonları özel zayıf gösteren kumaş olarak üretilmektedir.

Anıl Korse Modelleri
Anıl korse çeşitleri arasında en çok sata 4 modele burda size anlatamaya çalışacağız. En çok satan ve özel üretim olarak üretilen korse modellerimiz söyle;

1. ANIL BODY KORSE 2518
Anıl vücut korse 2518 özel 2 beden zayıf gösterici kumaştan üretilerek 82% Polyamide 18% Elastan içermektedir. Alttan çıtçıtlı olan kullanım açısından çok kolaydır. Anıl body korse kategorisinde bulunan Anıl body korse 2518 modelini şiddetle tavsiye etmekteyiz. Binlerce anıl iç giyim markasına ait anıl korse modelimiz 20binden fazla satış rakamı ile rekor kırmıştır. Daha sonra seçim yapma zamanı.

ANIL BODY KORSE 2518

ANIL BODY KORSE 2518

2. ANIL BODY KORSE 2513
Anıl askılı boy korse 2513 bedeninizi iki beden zayıflacı kumaştan üretilerek 82% Polyamide 18% Elastan içermektedir. Ağ bölgesi açık olan kullanım açısından çok kolaydır. Anıl body korse kategorisinde bulunan Anıl body korse 2518 modelini size önerebiliriz. Binlerce anıl iç giyim markasına ait anıl korse modelimiz binden fazla satış rakamı ile rekor kırmıştır. Sizde hemen tercinizi yapın.

ANIL BODY KORSE 2513

ANIL BODY KORSE 2513

3. ANIL ASKILI ÜST KORSE 2506
Anıl askılı üst korse 2506 belde yukarı yağ ve göbek sarkmalarına bire bir üründür. Anıl 2506 modeli kullanarak üst kısımdan iki beden zayıf göstermektedir. Askılı korse modeli kategorisine giren bu ürün 3 numaralı modelimizdir. Tercih yapmadan incelemenizi öneririz.

ANIL ASKILI ÜST KORSE 2506

ANIL ASKILI ÜST KORSE 2506

4. ANIL BEL KORSE 2507
Anıl bel korse 2507 ürünümüz bel kategorisinde bir numaradadır. Anıl 2507 modeli sadece karın bölgesinde sorun olan yağ ve deri sarkmalarını toparlayarak 2 beden kadar daraltmaktadır. Sadece göbek bölgeniz de sorun varsa şiddetle bu modeli tavsiye edebiliriz.

ANIL BEL KORSE 2507

ANIL BEL KORSE 2507

Anıl İç Giyim Markası Nerelerde Satılır?
Anıl markası dünyaca ünlü bir markadır. Anıl iç giyim ürünleri anıl bayan iç giyim, anıl erkek iç giyim ve anıl çocuk iç giyim modelleri olarak 3 farklı kategoriye ayrılmaktadır. Anıl korse modelleri Türkiye ve yurtdışı satışları olarak tüm dünyadan temin edebilirsiniz. Anıl iç giyim markalarını tüm anıl mağazalarımızda yurt dışında ve anıl online iç giyim satış sitesi giycem.com üzerinden sahip olabilirsiniz.

Anıl Korse Beden Seçimi Nasıl Yapılır?
Anıl korse bedeni seçerken atlet veya pantolon bedeninizi baz alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse M beden atlet giren bir kişi M beden olarak korse seçimi yapması gerekmektedir. 1 veya 2 beden küçük alınmasının önermemekteyiz. Çünkü anıl korse modelleri M beden giyen biri için ekstra toparlayacak şekilde ayarlanmıştır. Detaylı bilgiye giycem korse beden tablosu sayfasından inceleyebilirsiniz.

Tüm verdiğimiz bu bilgilere göre size uygun korse modelini seçebilir. Beden tablosundan uygun korse bedeninizi kararlaştırabilirsiniz. Daha sonra yapmanız gereken sadece giycem.com üzerinden korse siparişi oluşturmaktadır. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo ile sipariş verebilirsiniz. Ekstra olarak vade farksız taksit ve Kapıda ödemeli siparişlerinizi güvenle vererek korselerimizin verdiği inceliği sizde yaşayabilirsiniz.

Tüm modellerimize giycem.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…

Dar Kıyafetlere Pratik Çözüm: Korse

Bayanlar genellikle alışveriş esnasında ince kumaştan yapılmış iç gösteren etek ve elbiselerden kaçıyorlar. Bunun sebebi bu kıyafetlerin içerisine ne giyeceklerini bilmemeleri ya da yaz sıcağında iki kat giymek istememeleri oluyor.

İnce kumaştan yapılmış etek ve elbiselerin altına giyilmesi için iç etek anlamına gelen jupon modelleri üretiliyor. Diz üstü, diz altı ve diz hizasında olmak üzere 3 farklı uzunlukta jupon modeli bulunuyor. Farklı materyallerden üretilen juponlar, sıcak havalarda terlemenin önüne geçiyor. Kıyafetinizin modeli ya da isteğinize göre bol kesim ya da dar kesim seçenekleri mevcut. Üstelik jupon modelinizi kıyafetinizin rengine göre seçebiliyorsunuz. Siyah, ten rengi ve beyaz renklerden oluşan juponlar elbise ve eteklerinizin altında ayrı bir etek olduğunu fark ettirmeden kamujlaj sağlıyor.

Juponum biraz süslü olsun diyorsanız eteğinde ara dantel detayları bulunan modeller çok şık. Düz, dar, dantelli, bol jupon modellerinin yanı sıra birde korseli jupon modeli bulunuyor. Özellikle eteklerin bel bölgesinde durması sebebiyle hafif bir kabarıklık varmış gibi bir görüntü oluşuyor. Korseli model, göbek bölgenizi toplayarak daha ince bir görünüm sağlıyor.

İnce bir görünüme kavuşmak dendiğinde bayan iç giyim ürünleri arasında oldukça farklı çeşitler bulunuyor. Özel bir geceye davetlisiniz ve diyet yapmak için vaktiniz mi yok? Öyleyse korse modelleri sizi mutlu edecektir. Sizi giydiğiniz andan itibaren daha ince bir görünüme kavuşturan korse modellerinin birçok çeşidi bulunuyor.

Korse alımında dikkat edilmesi gereken nokta, beden ölçünüze uygun olan korse modelinin seçilmesidir. Aksi taktirde gün içerisinde nefes almanız zorlaşacak ve hareketleriniz kısıtlanacaktır. Korse modelleri genellikle etek beden ölçüsüne benzer üretiliyor. Bu nedenle korse alırken eteklerinizin beden ölçüsünü göz önünde bulundurmanız yararlı olabilir. Eğer göbeğiniz varsa, yüksek bel korse sizin için daha uygun olacaktır. Yüksek bel korse alımındaki amaç, vücudunuzda katlı bir görüntü oluşumuna izin vermemektir.

Elbise korseden atlet korseye, şort korseden bel korsesine kadar yüzlerce çeşidi bulunan korse modelleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Rahat ve Çekici

Kadınların hayatında olmazsa olmaz olan şeylerden birisi de sütyendir. Sütyen seçiminde vücut tipinize en uygun olanı belirlemek, sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir konu.  Sütyen vücudu fazla sıktığında, demirleri battığında, büyük ya da küçük geldiğinde bu durumun uzun ya da kısa vadede bize olumsuz yansımaları olabilir.

Sütyen çeşitleri giderek artıyor. Dikişli dikişsiz, straplez, destekli, desteksiz gibi birçok çeşit var. Takım halinde alım yapabileceğimiz gibi sütyen ve külodu kendi zevkimize göre de kombinleyebiliriz.

Bazen giydiğimiz kıyafetlerde, sütyeni gizlememiz gerekebilir. Bu gibi durumlarda straplez ve askısız sütyenler yardımımıza koşar. Hatta bunların yanı sıra arkası şeffaf olan ya da arkası hiç olmayan sütyenlerde vardır. Alınan elbise türüne uygun seçimler yapılmalıdır.

Gece yatarken sütyen takıp takmama konusunda her kadının farklı görüşleri vardır. Kimisi sütyensiz uyuyamazken kimisi asla sütyenle duramaz. En doğru olanı gece yatarken rahatlık sağlayacak olan sporcu sütyeni tarzı sütyenlerin kullanılmasıdır.

Göğüslerinizin küçüklüğünden şikayet ediyorsanız eğer; dolgulu ve yarı dolgulu sütyen çeşitleri bulunuyor. Aynı zamanda farklı sütyen modelleri ile sizi memnun edecek bir sütyen bulabilmeniz kolaylaşıyor.

Son zamanlarda kıyafetlerde olduğu gibi iç çamaşırında da neon renkler modaydı.  İç çamaşırında hiç geçmeyen moda ise dantel. Dantelli iç çamaşırları kadınların vücuduna ayrı  bir güzellik katıyor.

Spor yapılırken sporcu sütyeni giyilmeye özen gösterilmelidir. Diğer sütyenler vücudunuzu spor esnasında rahat ettiremez, sürekli düşen askılar zor durumlar yaşamanıza sebebiyet verebilir.  Askıdan söz açılmışken, rahatınız ve istediğiniz görünümü elde etmeniz için üretilmiş askı çeşitleri mevcuttur. Kalın, ince, şeffaf hatta boncuklu, desenli çıkarılıp takılabilen askılar vardır. Dilerseniz kıyafetinize uyum sağlayacak bir askıyla farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Büyük göğüslerin en büyük problemlerinden biri göğüsün taşması ve sırt ağrısı yapmasıdır. Küçültücü sütyenler sayesinde göğüsteki görüntü bozuklukları önlenebilir. Sırt ağrılarını önlemek için ise daha önce belirttiğimiz gibi vücut yapımıza en uygun sütyeni seçmeliyiz.

Kadınların sıkıntı yaşadığı bir konu olan sütyen yıkama konusuna değinmeden geçmeyelim. Dikkat edilmeden yıkama yapıldığı takdirde sütyenlerde maalesef deformeler yaşanıyor. Bunları önlemek için sütyen topları üretildi. Her kadının evinde mutlaka bulunması gereken bu ürün sütyenin ömrünü uzatıyor.

Emzirme Sütyenleri ile Hayatınızı Kolaylaştırmak Mümkün

Kadınların üstlendikleri onlarca görevden biri de çocuk yetiştirmektir. Bir ailede baba ve anne çocuğun yetiştirilmesinden sorumludur. Buna ek olarak kadın, bebeğini 9 ay karnında taşır ve ortalama 1 yıl boyunca sürekli emzirir. Süt emzirme döneminde kadınların en sık karşılaştığı sorun bebek her acıktığında ona süt vermek için sütyeni çıkarmak zorunda olmaktır. Oysa artık emzirme sütyenleri sayesinde sütyeninizi çıkarmanıza gerek yok. Emzirme sütyenleri ile bebeğinizi emzirirken ne siz ne de bebeğiniz hiç rahatsız olmayacaksınız.

Bebeğinizi büyütürken yeterince zahmete katlanıyorsunuz. En azından emzirme dönemini rahat atlatmak için giycem.com’dan emzirme sütyeni satın alabilirsiniz. Emzirme sütyeni ile dışarıya çıktığınızda da zorlanmayacaksınız. Bebeğiniz acıktığında uygun bir yer bulup, kıyafetinizi çıkarma zahmetine katlanmadan pratik bir şekilde bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Hamilelik boyunca karın ve vücut sürekli olarak değişim halindedir. 9 ayın sonunda “karnı burnunda” bir kadın olacaksınız. Kıyafet bulmakta en çok zorlanınlan dönemler kilo alınan ve hamile kalınan dönemlerdir. Ama üzülmeyin, giycem.com hamileleri de düşünüyor. Hamilelere özel pijama takımları, sabahlık bulabileceğiniz gibi, hamile slip’i  ve hamile külodu da bulabileceksiniz. Kalın askılı hamile atleti ile belinizi ve bebeğinizi soğuktan koruyabilirsiniz. Lahusalık döneminizde de giycem.com yanınızda. Emzirme sütyenleri ve pamuklu emzirme lahusa atletleri sayesinde emzirme dönemini çok rahat atlatacaksınız.

Giydiklerinizin rahatlığı bebeğinizi de etkiler. Doktorlar hamilelik döneminde dar kıyafetler giyilmesini doğru bulmuyorlar. Dar kıyafetler kan dolaşımını zorlaştırıyor ve bebeğinize zarar veriyor. İşte bu noktada hamilelere özel kıyafetleri tercih etmelisiniz. Gecelikten, küloda, atletten slip’e kadar her şeyinizi hamilelere özel serilerden seçmelisiniz. Giycem.com’dan online sipariş vererek ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz. Hamile kadınlar online alışveriş yaparak hiç yorulmadan, ekstra enerji harcamadan istedikleri ürüne sahip olabilirler. Hamile/lahusa olan kadının hayatı yeterince zordur. Hamile olan kadın, kıyafet seçimlerinde konforlu ve rahat kıyafetler seçerek bu zorlukları hafifletebilir.

Hamileliğiniz boyunca beslenmenize de dikkat etmelisiniz. Bebeğinizin sağlığı için sağlıklı beslenmelisiniz. 9 ayın sonunda bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çektiğiniz bütün zorlukları unutacaksınız. Bebeğinizle mutlu bir hayat sizi bekliyor.

Harekete geçmenin zamanı

“Sıradanlık ölümdür” sözünden hareket edecek olursak günlük hayatımızı renklendirmenin ne kadar gerekli olduğunu anlayabiliriz. İş yerimizdeki rutinden, evimizdeki işlerimizden, arkadaşlarımızdan , sevgilimizden, ailemizden zaman içerisinde sıkılabiliriz. Bu sıkılma halinin temel sebebi monotonluktur. Monoton giden bir hayat ne kadar keyifli olabilir ki? Hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde. Kişisel gelişim kitaplarını okuyup yol katetmek pek mümkün değil. Hiç vakit kaybetmeden kendinizden başlayarak değişimin startını verin.

Sevgilinizle kavga ettiğinizde onun üstüne gitmemeye gayret edin. Çünkü üstüne giderseniz ikiniz de yıpranırsınız. Biraz zaman tanıyın birbirinize ve sorunlarınızı konuşarak (dikkat ederseniz konuşarak dedim, ima ederek veya iğneleyerek değil) çözüme kavuşturmayı deneyin. Sevgilinizi şaşırtın. Saçınızın rengiyle, kıyafet tercihlerinizle yatta gecelik seçimlerinizle şaşırtın. Seks hayatınızı renklendirmenin yollarını deneyin. Bunun için kendinize kışkırtıcı iç çamaşırlar alabilirsiniz. Örneğin jartiyer giyen bir kadının bir erkek karşısında reddedilme ihtimali yoktur. Jartiyerin cazibesi sizi de heyecanlandıracak. Kadınların gizli silahının ‘gözyaşı’ olduğu söylenir. Oysa jartiyer kadınların en güçlü silahıdır. Jartiyer giyen bir kadın almak istediği her şeyi alır. Onu durdurmak imkansızdır. Jartiyerde stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu ayarlamanızı sağlar. Stripelerin ucunda bulunan klipsler de jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.  Stripe’lerin iki önde iki yanda olmak üzere dört tanedir. Jartiyerinizi giyerken öndeki stripe’ları kendinize göre çorabınıza tutturun.

Jartiyer dışında babydoll ile kendinizi çekici hissedebilirsiniz. Babydoll, kadınlar için üretilmiş kolsuz ve dökümlü bir gecelik türüdür. bazen göğüs kısımları için sütyen eklenmiştir.  Babydoll, kalça ile gögüs arasını örten bir etek şeklinde iner. Şifon, ipeki saten gibi kumaşlardan yapılır. Göğüs kısmı genellikle dantel veya fırfırla kaplanır ve böylece daha seksi bir görüntü elde edilir.

Hayatınızın her bölümüne heyecan katmak sizin elinizde. Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız kendinize bir alışveriş listesi yapmalısınız. En üst sıralara babydoll ve jartiyer yazmayı unutmayın.

Artık sağlam bir ilişkiye hazırsınız. Jartiyer ve babydoll ile artık sizi kimse durduramaz. Etkilemek istediğiniz herkesi etkileyeceksiniz. Şimdi tek yapmanız gereken kendinize güvenip ve harekete geçmek.

Kombinezonun cazibesine kapılın

İç giyim tercihlerinizle şıklığınızın temelini oluşturun. Şıklık bir bütündür. Sadece dışınıza özen göstererek şık olamazsınız. Eğer tarzınızla insanları etkilemek istiyorsanız, öncelikle bakımlı olmalısınız. Yeni çıkan trendleri takip etmekten de asla vazgeçmemelisiniz. İç giyiminiz sizi yansıtsın. Cüretkar olmaktan korkmayın.

Kombinezon bir kadının dolabında olmazsa olmazlardandır. Elbisenin altına giyilen kombinezonlar astar görevi görürken, gece uyurken giyilen kombinezon ipek bir geceliğe dönüşür. Kombinezonların kumaşı genellikle ya saten ya da ipektir.

Kombinezonla siz de sevgilinizi etkileyebilirsiniz. Eğer ilişkiniz heyecanını yitirdiyse, ona küçük sürprizler yapın. Elbisenizin altına giydiğiniz kombinezonla gecenin sonunda onu şaşırtın. Kombinezonun dantelli ve dekolteli modelleri de mevcuttur. Dantelin cazibesine hiçbir erkek dayanamaz. Eğer heyecan istiyosanız bu heyecanı ilk siz yaratın. Daha sonra bu heyecan dalga dalga yayılacak ve ilişkiniz tekrar canlanacak. Erkeklerin büyük bir kısmı hayal kurarken kadının giymiş olma olasılığı olan iç çamaşırını hayal eder. Bu hayal etme kısmıyla kafasında bir dünya kurar. Eğer siz onun dünyasını yıkarsanız hoş olmaz değil mi? Bedeninizi sevin ve ona özgürlük tanıyın.

Kapri takımı ile ayaklarınızı uzatıp evinizde dinlenmek mümkün. Bu kapri takımlarıyla isterseniz ev içinde rahat edin isterseniz de dışarıda kısa bir yürüyüşe çıkın. Pijama olarak da kullanabileceğiniz bu kapri takımları ile rahatlığın tadını çıkarın. Ev içi şıklığınızla eşinizi, ev arkadaşınızı, sevgilinizi şaşırtın.

Ev içinde kadınların yanlış yaptıkları şey, giyimlerine özen göstermemeleridir. Sadece dışarı çıkarken giyimine özen gösteren kadın ev halinden sıyrılıp bir anda plaza kadını moduna geçmeye çalışınca olmuyor haliyle. Bir şeyler eksik kalıyor. Evindeyken bile tarz sahibi olan bir kadın isterse kombinezonla dışarı çıksın, yine zarif görünecektir. Evde saçları tepeden toplayıp, çamaşır suyu değmiş eşofmanlarınızla otururken elbette mutsuz hissedeceksiniz kendinizi. Şöyle bir kapri takımınız olsa, kombinezonunuz olsa fena mı olur? Kendinize değer verin. Zaman zaman kendinizi şımartın. Alışverişe çıktığınızda moda bloglarını ve moda dergilerini okumadan alışveriş yapmayın. Siz kendinizi beğenmezseniz, önemsemezseniz, başkalarının da sizi beğenmesini bekleyemezsiniz. Hemen şimdi giycem.com’a bakarak işe başlayın.

Korse ile kusurlara elveda deyin

Güzellik tanrıçası Afrodit’i herkes bilir. Mitolojik bir karakter olan Afrodit asırlar boyunca güzelliğiyle nam salmıştır. Kadınlar bir güzellik kıstası olarak “afrodit kadar güzel” cümlesiyle karşılaşabilirler. Afrodit, mitolojinin çeşitli rivayetlerine göre, denizin köpüklü dalgalarından doğmuştur. Afrodit için kullanılan sıfatlar işveli, cilveli ve gönül alıcıdır. Siz de Afrodit kadar etkileyici olmak istiyorsanız, kendinize günde en az 2 saatinizi ayırmalısınız. Bakımlı kadınlar her zaman bir adım öndedirler.

Eğer bir dönüşüme ihtiyacınız varsa hemen şimdi radikal kararlar almanın vaktidir. Etrafınızdaki herkesi şaşırtmanın zamanı gelmedi mi? Eğer fazla kilolarınız varsa onlardan kurtulmaya bakın! Size şahane bir önerim var. Öncelikle eğer fazla kilolarınız varsa kesinlikle korse kullanmalısınız. Korse sayesinde fazlalıklarınız toparlanacak ve fit bir görünüme kavuşacaksınız. Korseniz kendinize güveninizi yerine getirecek. Kıyafetiniz üzerinizde pot durmasın, giydiğiniz her kıyafeti bir manken edasıyla taşımalısınız. Korseler sizin en iyi yardımcınız. Kusurlarınızı kamufle edecek bu korselerle elbise giymek artık kabus olmayacak.

Bazen elbise giydiğinizde elbisenizin astarı olmayabilir ve ışık vurduğunda içiniz görünebilir. Bunun önüne geçmek için elbise veya eteğinizin altına jüpon giymelisiniz. Çok ince mikro kumaştan jüponlar sayesinde rahatlıkla istediğiniz elbiseyi ve eteği giyebileceksiniz. Jüponlar eteğinizin toplanmasını engeller. İş yerinizde yürürken tüm gözler size baksın. Jüponların bir diğer güzel özelliği de farklı renklerinin olması. Siyah, krem rengi, beyaz gibi renk seçenekleriyle kıyafetinize en uygun rengi seçin. Jüponlar eteğin bedeninize yapışmasını önler. Yürüme sırasında eteğin elektriklenerek yukarı çıkmasını önler.

Jüpon

Kendinizi güzel hissetmenin altın kuralı, bakımlı olmaktır. Bakımlı kadınlar kendilerini güçlü hissederler. Bunun nedeni kendilerine güven duymalarıdır. Siz de kendinize güvenin ve giycem.com’dan kendinize en uygun korse ve jüponu alın ve ilk adımı atın. Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir. Kendinizi iyi hissetmeye iç giyimden başlayın. İç giyimde rahatlığı yakaladıktan sonra üstünüze ne giyerseniz siz de iyi duracaktır. Kendinizi özgür bırakın. Şıklığınızla çevrenizdeki herkesi büyülemek, giycem.com sayesinde artık çok kolay. Online alışverişin tadını çıkarın, kendinize daha çok zaman ayırın.

Yılbaşında Neden Kırmızı İç Çamaşırı Giyilir ?

Yılbaşında hepimizin uyguladığı kırmızı iç çamaşırı giymek bilemediğimiz bir gelenek ve uyguladığımız bir akımdır.Peki neden kırmızı önce buradan başlayalım. Çünkü ;

Kırmızı aşkın ve şehvetin rengidir.

Kırmızı seven kadınların daha sevgi dolu ve neşeli olduğu söylenir.

Kırmızı çabuk heyecanlandırıp kolay sakinleştirir.

Yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giyenlerin yıl içinde aşkı bulacakları inancı yaygındır. Yıl boyunca aşk ve şansın yanında olmasını kim istemez ki ?

Bu gibi totem sahibi insanlar -ki bu çok yaygındır- yılbaşı gecesini kırmızısız geçirmezler. Doğruluk payı bilinmemekle birlikte bu akıma kapılan bir çok erkeğin de olduğu söylentileri yaygındır.

Kırmızı çamaşırlarınızı şimdiden almayı unutmayın. Belki aşk ve şans bu sene size gülecektir.

Bu senenin de herkese şehvetli aşklar ve bol  şanslar getirmesi dileğiyle…