Yazlık Ferah Pijamalar

Kıyafetlerin içine ya da tek başına giyilebilen body modellerinin modası hiçbir zaman eskimedi. Body dendiğinde akla klasik düz modeller geliyor. Ancak bu sizi yanıltmasın, düz modellerin yanı sıra birçok dantelli ve seksi bir görüntü oluşturan body modeli de bulunuyor.

Yıllar önce klasik çıtçıtlı modellerden oluşan bodyler, giderek çeşitlendi ve her kıyafete uygun hale geldi. Bu modeller arasında boğazlı body , atlet body, straplez body ve paçalı body gibi çeşitler bulunuyor. G-string sevenler için string body çeşitleri varken, hazır vücudumu saran bir body giymişken ince görünmeliyim diyenler için korseli modeller üretiliyor. Alttan çıtçıtlı bir model olması herkes açısından rahatlık sağlamıyor. Bu kişiler için alttan birleşik olmayan body bulmak mümkün. Body, kış aylarında sıcak hissetmek, kıyafet olarak kullanmak ve eğer kıyafetinizin beli açılıyorsa içine giymek için ideal bir üründür. Body modelleri sadece bayanlar için değil, erkekler için de klasik şık modeller bulunuyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle hafif kumaşlardan oluşan pijama modelleri raflarda yerini aldı. Yaz sıcağı göz önünde bulundurularak terletmeyen kumaşlardan üretilen pijamalar farklı renk ve desen çeşitleriyle göz dolduruyor. Kışın tek tip olan pijama modelleri, yaz mevsimi geldiğinde şortlu, kaprili, askılı gibi farklı çeşitlere bölünüyor. En çok tercih edilen pijama modelleri arasında puantiyeli pijamalar öne geçiyor. Birçok farklı rengi bulunan puantiyeli pijamalar çok hoş. Sizde beğenilerinize göre, satenden dantele, puantiyeden klasik modele kadar yüzlerce çeşidi olan pijamalar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.