Giycem 2017 Yeni Sezon Kışlık Pijama Modelleri Geldi.

Giycem.com Türkliye’nin en büyük iç giyim sitesidir. 2017 model kışlık pijama modellerimiz çıktı. Sizde beğendiğiniz pijama modeleni tükenmeden hemen alın. Erken satın almalardan dolayı tüm ürünlerimiz %35 inidirimlidir.

2017 Kışlık Pijama Modelleri

2017 Kışlık Pijama Modelleri

2017 yılına sayılı günler kala kışı sıcak geçirmek istiyorsanız. Tüm kışlık pijama modellerini görmek için tıklayınız.

2017 model kışlık pijama üreten bazı markalarımız: US Polo, Eros, Penye Mood, Catherine’s, Mood Collection, Pierre Cardin, Bone Club markalarıdır.

Yeni Sezonda pijama modellerimiz arasından seçiminiz hemen yapabilirsiniz. Pijama ürünlerimizde iade veya değişim mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir. Kredi kartınıza vade farksız 3 taksit yapabilirsiniz.

Kredi kartınız yoksa kapıda nakit ödeme ile sipariş verebilirsiniz.

giycem.com

Catherine’s Pijama Modelleri

Catherines_ pijama modelleri
Gün içinde en rahat ettiğimiz ve evdeyken sürekli giydiğimiz pijamalar aslında bir pantalon türüdür.
Bu pantalon türü ile ilk kez İngiliz sömürgeciler Hindistan’da karşılaşmışlar. 17. Yüzyılda Avrupa da moda haline gelen pijamalar, kısa sürede unutulmuşlar.1870 lerden sonra tekrar hayat dönen pijamalar Avrupa’da kendini göstermeye başlamıştır. Sadece alt kısım olarak düşünmeyelim. Alt kısmı hafif pantolona benzeyen pijamaların üst kısmını da gömleğe çok benzeyen iliklenebilen bir giysi aldı.
Bu yıllarda erkekler tarafından çok kullanılan pijamaların rahatlığı uzun geceliklerin yerini çoktan almıştı. Yapımında pamuk ve ipek kullanılması da pijamalara farklı bir rahatlık kazandırdı.
Daha sonra 20.yüzyıl da kadınların pijamaları hafif bir tatil kıyafeti gibi kullanması moda oldu. Günümüzde ise pijamalar vazgeçilmezlerimizin arasında hala yer almaktadır.
Pijamaların bu kısa tarihçesinden sonra sizlere bu şıklığı bu rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sunmak, Catherines 2014-2015 kış koleksiyonu pijamalarından bahsedelim.
Catherines pijama takımları bu kış dolabınızda yerini alacak. Farklı tasarımı, rahatlığı üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz kıyafetlerinizin yerini çoktan almış olacak.
Catherines pijama modelleri ürünlerinin tasarım farkını size fazlasıyla anlatacaktır. Tasarımı yanı sıra, uygun fiyatı ile beğeninizi bir kez daha kazanacak. Catherines bayan ürünleri giycem.com’dan temin edebilirsiniz.

Catherine's Bayan Elbise 439

Catherine’s Bayan Elbise 439

Catherines özel pijamalarında favori ürünlerden biri olan Catherine’s Bayan Elbise 439 ürününü de eşinize almak isterseniz giycem.com’daki muhteşem kampanyadan yararlanarak cebinize uygun fiyatlar ile ürünleri 1-3 iş gününde elinizde bulabilirsiniz.