Yaz İçin Yazlık Body

Giycem.com’da bulabileceğiniz erkek body ve atler ile iç giyimde rahatı yakalayabilirsiniz. Terden koruyan pamuk erkek atlet modelleri ile oldukça rahat edeceksiniz. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan bodyler ise oldukça şık. Her zevk ve beğeniye hitap eden erkek atletlerin bir çok farklı modeli ve rengi de bulunmaktadır. Beyaz ve siyah atletler genelde yaz aylarında terden kış aylarında soğuktan korunmak için kullanılmaktadır. Renkli seçenekler ise şık görüntüleri ile yazın plajlarda deniz şortlarının altında oldukça hoş görünmektedir. Giycem.com’da bulunan Goldenbay markası renkli modelleri ile dikkat çekmektedir. En beğenilen modeller arasında siyah – kırmızı çizgili model ile mavi – kırmızı çizgili model bulunmaktadır. Vücuduna güvenen erkekler için oldukça iddialı ve şık modeller Giycem.com’da mevcut.

2041

Goldenbay Erkek Atlet

Her vücuda ve bedene göre çeşitleri bulunan modeller, farklı yaka çeşitleri de sunmaktadır. V yaka, bisiklet yaka, geniş yaka, dar yaka gibi çeşitlerin yanı sıra kısa kollu, kolsuz ve yüzücü erkek body modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Atlet ve bodyler pamuk kumaş özellikleri ile oldukça rahat ve kullanışlıdır. İç giyimine de özen gösteren erkekler için bu bulunmaz modeller, hem şık hem de işlevsel özellikler taşımaktadır. Giycem.com’dan ürünleri sipariş edebilir, gizli paketleme servisinden yararlanabilirsiniz.

Namaldi Premier V-Yaka Body

Türkiye’nin her yerine gönderilen ürünleri hiç yorulmadan kapınızdan teslim alabilirsiniz. Alışverişinizden memnun kalmadığınız takdirde 7 / 24 hizmet veren müşteri temsilcileri ile görüşüp, şikayetinizi dile getirebilirsiniz.