Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?
Bayanlar sütyen seçimi yaparken, vücut ölçülerini iyi almalıdır. Alışverişte Sütyen Seçimi esnasında cup ve beden ölçüsünü iyi bilmeli ve bu doğrultuda alışverişini yapmalıdır. Sütyen almak, aldığımız pantolon, gömlek, tişörtten bile daha çok önem taşımaktadır. Doğru alınan iç çamaşırı, doğru sütyen seçimi sizi her şekilde rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Aldığınız sütten giysilerinizin altında kötü görünüm oluşturmamalı ve sağlığınızı da etkilememeli,

Göğüs ölçüsü küçük olan bayanlar, balenli ve destekli sütyen modellerini tercih etmeliler, büyük göğüs ölçüsüne sahip bayanlar ise balenlerden mümkünse uzak durmalıdır, büyük göğüslü ve kilolu bayanlarda balenli sütyen modelleri rahatsızlık verebilir. Ama destekli sütyen konusunda yaptıkları tercihe göre karar verebilirler. Büyük göğüslü bayanlarda göğüslerin dik durması bakımından destekli sütyen modelleri tercih edilmeli, büyük göğüslü bayanlarda bir diğer dikkat edilecek husus kalın sırt kısmıdır. Henüz göğüsleri yeni büyümeye başlayan genç kızların ise sıkı sütyen ve balenlerden uzak durmaları gereklidir. İlk tercihiniz sütyen olarak penye sütyen den yana olmalıdır. Göğüslerin gelişme devresinde yapısını bozmayacak farklı modeller kullanmalısınız. Bu bağlamda desteksiz ve balensiz sütyen modelleri tercih etmelisiniz.

Sütyen seçimi nasıl yapılır?

Sütyen seçimi nasıl yapılır?

Sütyen seçiminizde öncelik sağlığınız olmalı ve sağlığınızı her konuda düşündüğünüz gibi sütyen seçiminde de korumalısınız, Özellikle bilinmedik markaların ürettiği ve kimyasal renklendirme ile imal edilen iç çamaşır modelleri sizin sağlığınızla oynayabilir. Bu nedenle bilinmedik markalardan uzak durunuz, günümüz teknoloji dünyasında artık her şeyin internet yolu ile yapılması sebebiyle eğer sizlerde giycem üzerinden alışverişinizi yapıyorsanız, internet sitesinin güveliğini, iletişim adresinin olup olmadığını, kullanıcı gizlilik bilgilerinin olup olmadığını, ve en önemlisi satışta olan ürünlerin marka olmasına özellikle dikkat edin. Sütyen seçimi yaparken doğru tercihleri kullanmalı ve sizi zarif, ince gösterecek, güzel ve kibar görüntü sağlayacak sütyen modelleri tercih edin. İç giyim ve sütyen ihtiyacınızı çarşı ya da pazardan alıyorsanız, ambalaj ve kapalı paket içinde olmayan, raflara atılmış ya da bir yere topluca dökülüp sergilenmiş çamaşırlar katiyen uzak durun. Elinizden geldiğince hijyenik ortamda korunan ve bilindik yerlerden alışveriş yapın.

Yeni yılın en güzel hediyesi, iç giyim ürünleri ile gecenizi renklendirin

Yurdun bazı bölgelerinden kar haberleri alsakta, bir çok yerde henüz ilk kar tanesi yere düşmedi.Yılbaşına yakın olduğumuz bu günlerde bembeyaz bir görüntüyü hasret ile beklemeye devam ediyoruz.

Yılbaşı denildiğinde insanın aklına bir çok şey geliyor. Kimilerimiz beyaz örtü ile kaplanmış bir şehire bakarken buluyor kendini, kimilerimiz koca bir yılı bitirip yeni günlere yelken açmayı planlıyor. Yeni yıl, yeni günler yeni geceler hepimizin iyi dilekleriyle karşılanmayı bekliyor.

Yılbaşının vazgeçilmesi olan kalabalık ailelerin bir araya gelmesi ise ayrı bir mutluluk tablosu oluşturuyor. Küçük büyük demeden herkesin birbirine özel bazı hediyeleri oluyor.
Yılbaşının vazgeçilmez hediyelerinden biri olan kırmızı külotlar veya kırmızı gecelikler ise hemen hemen herkesin birinci hediyesi oluyor. Yılbaşında hediye edilen iç giyim ürünleri hakkında bir çok rivayet ve inanış mevcuttur. Bazılarımız yılbaşı gecesinde içine giydiği kırmızı külot‘un kendine yıl boyu şans getireceğine inanır.

Yılbaşının muhteşem yemekleri kalabalık ortamları ve en güzel vakitleri geçirildikten sonra gecenin en özel anlarını eşinizle geçirmek isteyebilirsiniz. İşte bunun için yılbaşında iç giyim seçimleriniz ayrı bir özen gerektirir.

Yılbaşı hediyesi ve yılbaşı gecesi için sizlere bir kaç ipuçu verelim:
Yılbaşının vazgeçilmesi kırmızı külot modelleri sayfasındaki ürünler sevdikleriniz için seçebileceğiniz ideal bir yılbaşı hediyesidir.

Le Jardin Jartiyerli Gecelik Takım 2650

Le Jardin Jartiyerli Gecelik Takım 2650

Gecenin en özel anları içinse Le Jardin Jartiyerli Gecelik Takım 2650 sayfasındaki ürünler gecenizi renklendirmeye yetecektir.

Yılbaşında gecenizi renklendirecek yılbaşı iç giyim ürünlerinin daha fazlasını giycem.com’da bulabilirsiniz

İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….