İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….

Yeni Sezon Pierre Cardin Ceyiz Setleri Gelinlere Özel Modeller

Hayatınız da en gerekli ürünler arasında yeni sezon pierre cardin ceyiz setleri gelinlere özel iç giyim modelleri arasından tercihinizi yapmanızın zamanı geldi.

Düğün, hayatınızın en mutlu en heyecanlı günlerinden biridir. Düğün gününüzdeki yaşadığınız her an unutulmaz ve değerlidir.

Bir ömür birlikte yaşlanmak her anınızı eşinizle yaşamak için evet dediğiniz ve buna şahitlik eden sevdikleriniz ile geçirdiğiniz en güzel gündür.

Her şey özel ve güzel olmalıdır. İnce eleyip sık dokunan bir çok ayrıntı vardır. Önce birlikte yaşayacağınız yuvanız için eşyalar ve gerekli tüm malzemeleri alırsınız. Daha sonra da  bayanların en büyük hayali olan o uzun kuyruklu uzun duvaklı bembeyaz kuğu gibi gelinlik için kollar sıvanır.

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Gelinlik için en güzel danteller, işlemeler, taşlar seçilir ve rüyalarınızı süsleyen gelinlik hazırlanır. Bu gelinliğin en büyük yardımcısı ise içinizdeki gelinlik iç giyimidir. Gelinlik kadar önemli olan gelinlik iç giyimi, gelinliğinizin duruşunu ve rahatlığını size hissettirir.

Gelinlik iç giyimde kullanabileceğiniz en güzel ürünlerden biri olan Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella gelinliğinizin kalıbına uyar ve size tüm gün rahatlık sağlar. Gelinlerin favorisi olan tüm ürünlere giycem pierre cardin sayfasından bakabilirsiniz

Gelinliği çıkardığınızda bile sizi size güzel gösterecek bir iç giyim, eşinizinde hoşuna gidecektir.

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Gelinlerin bir diğer favorilerinden biri olan bu ürünler %100 kotondan üretilmiştir ve en iyi markalardan biri olan Pierre Cardin ürünüdür.

Gelinlerin kesinlikle çeyizinde görmek isteyecekleri tüm bu ürünler ise giycem.com farkı ile en uygun fiyatlarda sizlere sunuluyor.

Giycem.com her kesime ve her yaşa hitap eden en güzel ve özel ürünleri sizler için bir araya toplayıp sizlere sunmaktan mutluluk duyar.

Gelinleri mutlu görmek giycem.com ailesi olarak bizi de mutlu eder.

Tüm gelinler giycem.com farkı ile düğün günlerinde en özel ve en güzel hissedecek…

Yeni sezon pierre cardin iç giyim ve pijama modelleri ile içinizi ısıtın!

Gerçek bizi yansıtan tek şey iç dünyamızdır. Bizi biz yapan ve hep bir gizemli tarafımızın olduğu yerdir. İçimiz dışımız bir desek bile gizemli dünyamızı ipuçlarıyla dışa vururuz. Bazen minik bir renktir sizi anlatan bazende ufak bir detay…
Pierre Cardin iç giyim marka olarak dünya çapında kalitesini ve adını kanıtlamış, faaliyet gösterdiği her alanda müşteri memnuniyeti ve kalite hizmetinden ödün vermeden her kesimi memnun etmeyi başarmıştır.

Pierre Cardin 14674V Yaka Patlı Kadın Takımı

Pierre Cardin 14674 V Yaka Patlı Kadın Takımı

Pierre Cardin’in iç giyimdeki bu şıklığına sizde dahil olmak isterseniz giycem.com ile hızlı teslimat, uygun fiyat ve kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz.
Pierre Cardin Bayan kategorisinde 2014-2015 kış koleksiyonunun en güzel ve en sevilen parçalarını sizler ile paylaşmak isteriz. Pierre Cardin 2014-2015 kış koleksiyonunda sizi sıcacık tutacak pijama modelleri, iç giyimde sizi yansıtacak onlarca sütyen takımları ve sizi bir lady gibi hissettirecek gecelik takımları ve aradığınızdan çok daha fazlası hazırlanmıştır.
Bayan kategorisinde en çok beğenilenler pierre cardin pijama ürünlerine bir bakınız.

Bu ürünlere sahip olmak ise giycem.com farkıyla en uygun fiyata!
pierre cardin gecelik ürününün kullanımı ve rahatlığına sizde hayran kalacaksınız.
Pierre Cardin 2014-2015 kış koleksiyonunda beyfendileri de unutmadı ve en şık tasarımları ile beylerin şimdiden beğenisini kazandı diyebiliriz.
En çok tercih edilen pierre cardin ürünleri sizinde dolabınızda neden olmasın beyler.

Pierre Cardin 14620Sıfır Yaka Kadın Takımı

Pierre Cardin 14620 Sıfır Yaka Kadın Takımı

Yine hatırlatmak isteriz: Pierre Cardin iç giyim sektöründe kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen bir markadır. İç giyim markası olarak rahatlıkla alabileceğiniz ve memnun kalacağınız tüm ürünler için giycem.com’a uğramayı unutmayınız…

Bu kışı Pierre Cardin ile sizde sıcacık geçirin. İçinizi sıcacık hissedin.

Yeni İnci 2015 Kış Sezonu Modelleri

2014 yılının son dönemlerine giriyoruz. Kış iyice kendini gösterirken dolayımızın yenilenmesi şart oldu. İç giyim sektörüne adını altın harfler ile yazdırmayı başaran markalardan yeni inci, 2014-2015 kış koleksiyonunda kalitesinden ve kendine özgün tasarımından ödün vermedi. Yeni inci markasının birbirinden güzel ve her kesime hitap eden model ve tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biri olan yeni inci Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım anne ve kızları için özel tasarlanmıştır. Annelerin biricik kızlarına özel üretilen bu 2’li takım polardan yapılmıştır. Polar sizi ve kızınızı bu kış boyunca sıcak tutacaktır. Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takımı giycem.com’dan %35 indirim ile çok özel fiyatlarda satın alabilirsiniz.

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2'Li Takım

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım

Sadece bayanlar değil beylerin de ilgisini çekebilecek en özel tasarımlar yeni inci erkek pijamaları ile giycem.com’da mevcuttur. Yeni inci erkek pijamalarından en çok tercih edilen ve 2014-2015 yeni inci kış pijamaları arasında  Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takımı beylerin favorisi oldu bile.

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2'Li Takım

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takım

Ayrıca giycem.com da yeni inci pijamalarının uzun takım, şort takım, kapri takım pijamaları da en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Dagi 2012 2013 İlkbahar – Yaz Kataloğu

İç giyimin öncü firmalarından Dagi iç giyim yeni sezon bayan erkek yaz kataloğunu yayınladı. Dagi yeni sezonda dagi pijama, dagi eşofman , dagi sabahlık modelleri ile bayan ve erkeklerin tercihi olamaya devam edecek gibi.

Nurteks Bayan İç Giyim & İç Çamaşır

Nurteks Konfeksiyon ve Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nurteks İç Giyim 1983 yılından bu güne Nurteks bayan iç giyim, Nurteks gecelik, Nurteks sabahlık ve Nurteks pijama üretimini genç, dinamik ve profesyonel kadrosu ile TOPLAM KALİTE felsefesi doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Yıllık ortalama 480.000 parça üretim yapan ve toplam üretimin % 50’sini ihraç eden Nurteks teknolojiye olan yatırımlarını sürdürmektedir. Kalite ve müşteri memnuniyetine odaklanmış olan yönetim kadrosu gerek yurt içi gerekse yurt dışında uluslar arası standartlarda hizmet verebilmek amacıyla hareket etmektedirler.
Toplam Kalite Anlayışını tüm çalışanlarına yayan Nurteks tüketici memnuniyetinin uluslar arası pazarlarda rekabet edebilmenin tek yolu olduğuna inanmaktadır.
Biz de Nurteks olarak üretimimizin %50’sini başta komşu ülkelerimiz olmak üzere Avrupa ve Arap ülkelerine ihraç etmekteyiz. Bu ihracatımızın önemli bir bölümünü Nurteks markası ile yapabilmenin gururunu yaşamaktayız.
Hedefimiz üretimimizin %70’ini ihracata yönlendirebilmektedir.
İhracattaki bu hedefimiz markamızı ve kalite anlayışımızı yakın komşularımıza daha çok tanıtmak ve herkes tarafından bilinen bir Türk markası haline getirmektir.

Nurteks İç Çamaşır Modelleri :

En Hesaplı ve kaliteli NURTEKS bayan iç giyim, gecelik, sabahlık ve pijama takımları giycem.com da!

Maranda İç Giyim

Maranda İç Giyim

Maranada Lingerie iş dünyasına başlarken Kalite, Müşteri memnuyeti, Güvenlik ilkelerini belirliyerek başlamıştır.
Maranda iç giyim özellikle kaliteli ve uygun fiyatlı maranda gecelik, penye gecelik takımı, atlet, body, tayt külot, maranda pijama takımı, sütyen ve kışlık pijama ürünleri ile iç giyim sektöründe yerini almıştır.

Özellikle Maranda Gecelik , Maranda iç çamaşır Penye gecelik ve Maranda Pijama takım modelleri ile tüketicinin beğenisini kazanmıştır.

En güzel ve çekici Maranda Gecelik, İç çamaşır  ve pijama modelleri :

 

Kalitesi ve Hesaplı fiyatları ile Maranda gecelik, pijama takımları, maranda iç çamaşır modelleri giycem.com da.

X-LADY Cemka Textile

Cemka Textile, modern tasarımlar ve yenilikçi ruhuyla 2000’li yıllarda iç giyim sektöründeki X-Lady bayX-Lady bayan ve X-Lady çocuk iç çamaşırları konusunda kaliteli ürünleri uygun fiyatla üreten ve satan bir firmadır.

Cemka Textile ın en çok tercih edilen markası X-LADY en uygun fiyata www.giycem.com da!

Xlady Bayan Sütyen Külot Örnekleri

En uygun ve ucuz fiyata X-Lady bayan iç giyim, bayan iç çamaşır, bay iç giyim, bay iç çamaşır, erkek iç giyim, erkek iç çamaşır, çocuk iç giyim, çocuk iç çamaşır,
külot, kilot, sutyen, sütyen, südyen, sudyen ürünlerini www.giycem.com da bulabilirsiniz

FORMeasy SİM-ART TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SİM-ART TEKSTİL sadece vücut şekillendirici kıyafetler imal etmektedir. Farklı vücut bölgeleri için tasarlanmış 11 değişik ürünümüz bulunuyor. En bilinen ürünü Formeasy Korse.

Formeasy korse fiyati , zayıflatan korse modelleri, çeşitleri ve üretimindeki titiz çalışma ve kaliteli ürün üretimi prensibi ile sektörde öncü markalar arasında yer almıştır. Diğer Markalara göre üretimlerinde müşteri memnuniyetini sağlamak amaçlı en kaliteli hammaddelerden üretilmektedir. Uluslararası sertifikalara sahip, sağlığa zarar verecek maddeler içermeyen hammaddeler kullanılmaktadır.  Formeasy korse kullanım açısında kolay ve pratiktir. Beden ölçü tablolarına göre özel olarak dizayn edilen ürünleri müşterilerimiz kolaylıkla seçebilmektedir. Farklı renk seçenekleri mevcut olan korselerin S,M,L,XL,2XL,3XL olarak 6 beden şeklinde üretilmektedir.
Uluslararası beden ölçülerine uygun olarak dizayn edilen korseler dünyanın tüm bölgelerinde kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Daha İnce ve Hoş görünmemin en kolay yolu formeasy korse modellerinden geçiyor.

Formeasy Korse Modellerini en uygun fiyata almak için tıklayınız.

 

Orkide European Lingerie İç Giyim Firma Tanıtımı

Orkide European Lingerie  İç Giyim

ORKİDE İÇ GİYİM işine değer vererek çok çalışan yenilikçi, dürüstlükten ödün vermeyen, istikrarlı büyük bir aile şirketidir.

ORKİDE İÇ GİYİM, 1999 yılında İstanbul Ümraniye semtinde kuruldu.
Başarı öyküsü 400 m2’lik ilk üretim atölyesi Ümraniye’nin ara sokaklarının birinde 10 personel ile başladı.

Yıllar geçtikçe üretim ve moda tecrübesini ilerletip, üretimini ileri teknoloji makinelerle destekleyerek İşçilik becerisini ve üretim kalitesini her geçen gün daha da arttırıp, bugün piyasanın en kaliteli ve her kitlenin alabileceği uygun fiyatlı ürünlerini tüketicilerine sunmayı başarmıştır. Şu anda 3500 m2’lik kapalı alandaki fabrikasında 100’ün üzerinde personeli ile yıllık 900.000 adet üretim kapasitesiyle çalışan ORKİDE İÇ GİYİM, küresel rekabette zor kazanılan artı değerlerin kolaylıkla feda edilmemesi gerektiğinin farkındadır.

Güncel moda trendlerini takip ederek; Koleksiyonlarını yılda 2 kez (Yaz-Kış) sezonluk
yenileyen ORKİDE günümüzde en bilinen ve tercih edilen iç giyim markalarından
biri olmayı başardı ORKİDE ürünleri Türkiye’de Katia, Ender, T-shop,
Cosmo City mağazalar zincirinde ve bölge bayilerimizin üstün gayretiyle
1500’ü aşkın iç giyim mağazalarında bulunmaktadır. Ayrıca Dünya’nın
12  ülkesinde ORKİDE markası ile ülkesini gururla ve layıkıyla temsil etmektedir.