Hem Şık Hem Fonksiyonel

Sütyen ve jartiyer, kadın iç giyim konusunda en önemli ögelerden ikisidir. Her ikisi de çekiciliğini ön plana çıkarmak isteyen kadınların vazgeçilmezleri arasındadır.

gallipoli-saten-toparlayici-sutyen-1790

Sütyen, çıkış noktası fonksiyona dayanan bir iç giyim ürünüdür. Buna rağmen zaman içerisinde ihtiyaç ve talepten dolayı ortaya çıkan ürün özü değişikliği ile sütyen fonksiyon yönünün tarz ve şıklık ürünü niteliği de kazanmıştır. İşlemeli, saten, ipek, transparan gibi çeşitler zaman içinde sütyen konusunda büyük bir ürün gamı yaratılmasını sağlamıştır. Günümüzde birçok kadın, kendine uygun sütyeni belirleyerek iç giyim ihtiyacını karşılayıp tarzını tamamlamaktadır.

Örneğin destekli sütyenler, vücut hatlarıyla uyumlu giyinmek isteyen kadınların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Bu tarz fonksiyonel yararların dışında, dantel detaylı, saten işlemeli gibi sütyenler de hem estetik açıdan katkı sağlamakta, hem de çekiciliği artırmaktadır.

st8140605

Jartiyer ise yine kışın uzun çorap giymeme gibi fonksiyonel bir ihtiyaçtan doğan bir ürün olarak zaman içinde bir çekicilik ürünü haline gelmiştir. Hem etek ve elbise altına çorap giyme ihtiyacını karşılayan, hem de tarz konusunda kadınlara destek olan jartiyerler, iç giyim konusunda fazlaca önemli bir ürün.

Giycem.com, iç giyim ürünleri konusunda tüketicilere çok geniş bir skalada seçenekler sunuyor. Bu konuda deneyimli ve kaliteli ürünler üreten markaları portföyünde barındıran Giycem, iç giyim ürünlerine ihtiyaç duyan kadınların her türlü arayışına cevap veriyor.

Yeni İnci’nin Jartiyer Modelleri

Yeni İnci markası birbirinden güzel iç çamaşırı modelleri ile bayanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Zarif, prestijli ve şık tasarımları ile dikkat çeken Yeni İnci markasının dikkat çeken modelleri arasında sütyen takımları, jartiyer ve kombinezon setleri bulunuyor. Zarafeti ile oldukça beğeni kazanan Yeni İnci jartiyer takımları ile geceleriniz ve iç dünyanız şıklık kazanacak. Yeni İnci markası kalitesini Giycem farkı ile siz de yaşayabilirsiniz. Bu güzel modelleri hiçbir çaba sarfetmeden evinizden sipariş etmeniz yeterli olacaktır.

Jartiyer

Jartiyer seçiminizi yaparken vücut ölçülerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Vücudunuza küçük gelen bir jartiyer takımı sizi sıkıntıya sokabilir. Bu yüzden bedeninize uygun jartiyeri seçmelisiniz. Jartiyerinizin rengini seçerken de yeniliklere açık olun. Sıradan renklerden siz de sıkılmadınız mı? İç dünyanızı yeniliklere açın ve rengarenk iç giyim ürünlerine gardrobunuza davet edin.

Yeni İnci

İç giyim ürünlerinin kalitesinden emin olmak için Yeni İnci’nin ürünlerini denemelisiniz. Uzun yıllar güvenle giyebileceğiniz bu ürünler sayesinde iç giyim dünyanız zenginleşecek. Kendinizi rahat hissetmek için kesinlikle iç giyiminize dikkat etmelisiniz. İç giyim ürünlerinin en güzelini seçerek gün boyu kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Eğer sıradanlıktan sıkıldıysanız jartiyerin büyülü dünyasını keşfe çıkmaya ne dersiniz? Jariyerinizin büstiyerini bel ayarından ayarladıktan sonra, jartiyer çorabınızı giyin ve çılgın bir geceye hazır olun. Jartiyerler kıyafetin altına da rahatlıkla giyilebiliyor. Yeni İnci’nin jartiyer modellerine giycem.com’dan online olarak ulaşabilirsiniz.

 

İç Çamaşırı Zevki

İç çamaşırını sadece kıyafet içerisine giydiğimiz bir parça olarak görürsek bir çok şeyi gözden kaçırırız. Kıyafetin içerisinde harika görünüyorsak bunu ona borçluyuz aslında. Bedenimizi toparlayarak iyi görünmemizi sağlayan odur ama biz olayı kıyafetin gizemi sanırız çoğu zaman. Ama eğer seçimimizi vücudumuza uygun olmayan yanlış bir iç çamaşırından yana da yaparsak bu bizi güzelleştirmenin aksine yanlış sonuçlar doğurabilir. Ayrıca seçtiğimiz iç çamaşırının kumaşının da pamuklu olması günlük kullanım açısından daha sağlıklı olup, terlemeyi engeller.

Seçilen iç çamaşırının özellikle geçirdiğimiz şu yaz günleri içerisinde atlet vb. askılı bluz kullanımlarına renk ve model olarak uygunluğu da biz müşteriler için bir diğer önemli tercih nedeni. Uygunluk ve kumaşın yanında asıl olarak iç çamaşırı kişinin zevkini yansıtan detayların da başında sayılabilir. Sadece açık renkli olsun nasılsa kimse görmüyor diyenlerin aksine iç çamaşırında da modayı takip edenlerin sayısı azımsanamayacak kadar çok.

Markaların bir çoğu da ürettikleri ürünler sayesinde müşterilerin bu modayı takip etmelerini oldukça kolaylaştırıyorlar. Anıl İç Giyim de yine ürünleri sayesinde modayı müşterilerin ayağına kadar getiren markalardan.

Jartiyer modelleri de bu kapsam içinde müşteriler tarafından oldukça talep gören ürünler arasında sayılabilir. Gerek renk gerekse model olarak bir çok çeşide sahip jartiyer modelleri içinden seçim yapılırken vücut tipine en uygun olanı tercih edilmelidir.

Gallipoli Dantelli Push-Up Sütyen 4'Lü Takım

Gallipoli Dantelli Push-Up Sütyen 4’Lü Takım

Renk olarak da açık tenliyseniz daha pastel renkleri koyu tenliyseniz de beyaz ve tonlarını kullanarak iyi bir görüntü yakalamanız mümkün. Kullanılan dantel detaylarında zevkinize göre size yakışabilecek güzel detaylar olduğunu da unutmamakta fayda var.

Jartiyer Seçiminde Püf Noktalar

İç güzelliğinizi ortaya çıkarmak sizin elinizde. Bunun için baştan çıkarıcı birçok iç çamaşırı modeli arasından sizin için ideal olanını seçmeniz yetiyor. Baştan çıkarıcı tasarımlara sahip bayan iç giyim ürünleri arasında en çok tercih edileni jartiyer ve büstiyer modelleri oluyor.

Jartiyer hem günlük yaşamınızda hem de özel hayatınızda kullanabileceğiniz bir iç giyim ürünü. Beden ölçülerinize uygun, fiziğinizi güzel gösterecek jartiyer modelleri size muhteşem bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacaktır. Bayanlar vücutlarına tam oturan ve sevdikleri kıyafetleri giydiklerinde kendilerine olan güvenleri artıyor. Bu durum göz önünde bulundurularak iç çamaşırı seçimine de özen gösterilmelidir.

Jartiyer seçimindeki amaç sizi seksi göstermektir. Tam tersi bir görüntü istemeyeceğinizi biliyoruz, bu nedenle vücudunuzu iyi gözlemleyerek uygun bedenlerde seçimler yapmalısınız.

Vücudunuzu sıkan jartiyer modellerinden uzak durun. Bu modeller fazla yağlarınızı ortaya çıkarmaktan başka bir şey yapmayacaktır. Aynı şekilde üzerinize bol gelen jartiyer modelleri de hoş bir görüntü oluşturmaz. Eğer fazla kilolarınız varsa seçtiğiniz jartiyeri bir büstiyer ile kombinleyebilirsiniz. Ya da takım halinde satılan büstiyerli jartiyer modellerini inceleyebilirsiniz. Büstiyer, göğsünüzden göbeğinize kadar vücudunuzu saracağı için, göbeğinizi toparlarken aynı zamanda göğüslerinizi daha dik ve büyük gösterecektir. Bu nedenle bir büstiyer ile kombinlenen jartiyer modeli sizi daha seksi gösterecektir.

Büstiyer alımı sadece kilolu bayanlar için değildir. Hangi vücut tipi olursa olsun seksi bir görünüm katan büstiyer modeli her bayan için uygun bir seçim olacaktır. Sizde baştan çıkarıcı yüzlerce farklı tasarım arasından hoşunuza gidecek bir büstiyer ve jartiyer bulabilirsiniz.

Jartiyer alırken dikkat çekilmesi gereken bir konu daha var. O da jartiyer modelinize uygun jartiyer çorabı seçimidir. Silikonlu, dantelli ve normal gibi farklı çeşitleri olan jartiyer çorapları arasından hem aldığınız jartiyere göre hem de vücut tipinize göre uygun seçim yapmalısınız.

Silikonlu jartiyer çorapları bacağa tutunarak kaymayı önler, bu açıdan oldukça kullanışlıdır. Ancak, kilolu bir bayansanız silikonlu ya da dantelli çoraplar bacaklarınızdaki fazla yağları ortaya çıkaracaktır. Bu nedenle kilolu bayanların silikonsuz ve dantelsiz sade jartiyer çoraplarına yönelmesi gerekir.

Harekete geçmenin zamanı

“Sıradanlık ölümdür” sözünden hareket edecek olursak günlük hayatımızı renklendirmenin ne kadar gerekli olduğunu anlayabiliriz. İş yerimizdeki rutinden, evimizdeki işlerimizden, arkadaşlarımızdan , sevgilimizden, ailemizden zaman içerisinde sıkılabiliriz. Bu sıkılma halinin temel sebebi monotonluktur. Monoton giden bir hayat ne kadar keyifli olabilir ki? Hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde. Kişisel gelişim kitaplarını okuyup yol katetmek pek mümkün değil. Hiç vakit kaybetmeden kendinizden başlayarak değişimin startını verin.

Sevgilinizle kavga ettiğinizde onun üstüne gitmemeye gayret edin. Çünkü üstüne giderseniz ikiniz de yıpranırsınız. Biraz zaman tanıyın birbirinize ve sorunlarınızı konuşarak (dikkat ederseniz konuşarak dedim, ima ederek veya iğneleyerek değil) çözüme kavuşturmayı deneyin. Sevgilinizi şaşırtın. Saçınızın rengiyle, kıyafet tercihlerinizle yatta gecelik seçimlerinizle şaşırtın. Seks hayatınızı renklendirmenin yollarını deneyin. Bunun için kendinize kışkırtıcı iç çamaşırlar alabilirsiniz. Örneğin jartiyer giyen bir kadının bir erkek karşısında reddedilme ihtimali yoktur. Jartiyerin cazibesi sizi de heyecanlandıracak. Kadınların gizli silahının ‘gözyaşı’ olduğu söylenir. Oysa jartiyer kadınların en güçlü silahıdır. Jartiyer giyen bir kadın almak istediği her şeyi alır. Onu durdurmak imkansızdır. Jartiyerde stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu ayarlamanızı sağlar. Stripelerin ucunda bulunan klipsler de jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.  Stripe’lerin iki önde iki yanda olmak üzere dört tanedir. Jartiyerinizi giyerken öndeki stripe’ları kendinize göre çorabınıza tutturun.

Jartiyer dışında babydoll ile kendinizi çekici hissedebilirsiniz. Babydoll, kadınlar için üretilmiş kolsuz ve dökümlü bir gecelik türüdür. bazen göğüs kısımları için sütyen eklenmiştir.  Babydoll, kalça ile gögüs arasını örten bir etek şeklinde iner. Şifon, ipeki saten gibi kumaşlardan yapılır. Göğüs kısmı genellikle dantel veya fırfırla kaplanır ve böylece daha seksi bir görüntü elde edilir.

Hayatınızın her bölümüne heyecan katmak sizin elinizde. Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız kendinize bir alışveriş listesi yapmalısınız. En üst sıralara babydoll ve jartiyer yazmayı unutmayın.

Artık sağlam bir ilişkiye hazırsınız. Jartiyer ve babydoll ile artık sizi kimse durduramaz. Etkilemek istediğiniz herkesi etkileyeceksiniz. Şimdi tek yapmanız gereken kendinize güvenip ve harekete geçmek.