Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…