Sağlıklı Nesiller

Çocuklarınız sizin en değerli parçanızdır. Onları her türlü kötülükten korumayı başarıyorsunuz. Peki ya hava değişimlerinden onları koruyabiliyor musunuz? Çocuklar hava değişikliğinden çok çabuk etkilenirler. Sık sık hastalanan bir çocuğunuz varsa nerede yanlış yaptığınızı bir düşünmeniz gerekir. Alınabilecek en kolay önlem çocuğunuza atlet giydirmektir. Atlet giydirdiğiniz çocuğunuz dışarıda özgürce koşup oynasın. Gün içerisinde atlet değiştirmek de çok önemlidir. Terden dolayı ıslanan atlet çocuğunuzun üzerinde kalırsa, rüzgarla birlikte çocuğunuzun üşütmesine sebep olacaktır. Doktorlar yaz ve kış aylarında mutlaka atlet giyilmesi gerektiğini dile getiriyorlar. Atlet giyen çocuklar oyun alanlarında özgürce oynayabilirler.

Atletin yanında kız çocuklarına özgü slip ve külot çeşitleri de giycem.com’da sizleri bekliyor. İç çamaşırı hijyen açısından çok önemlidir. Her gün düzenli olarak iç çamaşırının değişmesi gerekir. Dolayısıyla çocuğunuzun kıyafet dolabında yeterli sayıda iç çamaşırı bulunması gerekir. Fırfırlı atlet ve slip takımlarıyla çocuklarınız yazın terlemeyecekler. Çocukların en önemli sorunlarından birisi hiç şüphesiz pişiktir. Kol altı pişik olan çocuklar    a çeşitli kremler ve pudra kullanılır. Çocuklarınızı pişikten korumak istiyorsanız yaz aylarında çocuklarınızı tahriş edebilecek kıyafetler giydirmemeye özen gösterin.

Çocukların içi kıpır kıpırdır. Akranlarıyla kiri tozu umursamadan koşup oynamak isterler. Hepimiz çocuk olduk ve bizler de annelerimizin ikazlarını dinlemedik. Terli terli soğuk su içtik, atletimiz sırılsıklam olsada üzerimizi değişmek için eve gitmedik. Sonuçta genellikle hastalandık ve sevimsiz şuruplar içmek zorunda kaldık. Şimdi sizler birer yetişkin olarak çocuklarınızı doğru yönlendirmelisiniz. Gereken yerlerde bizzat müdahale etmelisiniz. Külot ve atlet hijyeni gerçekten çok önemlidir. Çocuğunuza güzel bir gelecek sunmak için öncelikle onun sağlığını korumalısınız. Sağlıklı çocuklar sağlıklı karar alabilirler ve geleceklerine en doğru şekilde yön verirler.