Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…

Renklerle Terapi

Renklerin dünyasına merhaba deyin. Yazın gelmesiyle birlikte rengarenk kıyafetler sezonun en trendi oldu. Peki ya iç çamaşırı trendleri? İç çamaşırlarında da renklerin hakimiyeti altına girmiş durumdayız.  Siyah ve beyazdan kurtulmamızı şampanya patlatarak kutlamalıyız. Eminim hepinizin evinde siyah sütyenler ve beyaz külotlar vardır. Babaannenizden kalma beyaz külot giyme alışkanlığınızdan ne zaman kurtulacaksınız acaba?

Gallipoli Straplez Push-Up Sütyen

Gallipoli Straplez Push-Up Sütyen

Kendinize bir söz verin ve dolabınızı renkli sütyen ve külotlarla doldurun. Renklerin terapi etkisi sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Kıyafetinizden görünen beyaz sütyen askısı gerçekten tahammül sınırlarını zorluyor, haberiniz olsun. Renkli bir sütyen kullanırsanız kıyafetinizden görünen sütyen askıları rahatsız edici olmaz, aksine kendinize has bir tarzınız olduğunu gösterir.

Gallipoli Dantelli Straplez Push-Up Sütyen

Gallipoli Dantelli Straplez Push-Up Sütyen

Hayal gücünüzü tetikleyecek bu renkli iç çamaşırları, dünyaya bakışınızı dahi etkileyecek. kendinizi sınırlamayın, özgürce dilediğiniz model ve renkte iç çamaşırı seçin. İç çamaşırları gün içerisindeki modunuzu da belirleyici etkiye sahiptir. Rahatsızlık verici bir iç çamaşırı giydiğinizde kendinizi kötü hissedersiniz. Bunu önlemek için dolabınızdaki seksi bir iç çamaşırı takımını giyip dışarı çıkın. Emin olun kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Öz güveninizi de pekiştirecek bu çamaşırlar sayesinde psikologla görüşmüş kadar rahatlayacaksınız.

Gümüş Bayan Sütyen Takım

Gümüş Bayan Sütyen Takım

Aklınızı Başınızdan Alacak Kırmızı İç Çamaşırlar

Kırmızının kışkırtıcılığına karşı koymak mümkün müdür? Hayır, pek sanmıyoruz. Kırmızının diğer renklere kıyasla farklı bir cazibesi vardır. Kırmızı bir ruj, kırmızı bir ayakkabı, kırmızı bir iç çamaşırı… Kırmızının rüzgarı sizi de kendisine çekecek. Kendinizi iyi hissetmediğinizde veya enerjiniz düştüğünde kırmızı bir ruj sürerek moral bulabilirsiniz. Bütün arzu uyandıran nesnelerin kırmızılarıyla meşhur olmaları sizce bir tesadüf mü? Kırmızı şarap, kırmızı ruj, kırmızı iç çamaşırı ve daha niceleri. Romantizmin ve tutkunun rengi kırmızı, sizi de etkisi altına alacak.

Eğer hayatınızda her şey monotonlaştıysa o zaman hayatınıza birazcık kırmızı katmanın vakti geldi demektir. Kırmızı bir iç çamaşırıyla seksapalitenizi zirveye taşıyabilirsiniz. İlişkinizde işler yolunda gitmiyorsa acil bir kırmızı müdahalesine ihtiyacınız var. Sevgilinizle geçireceğiniz özel anları daha da özel kılmak için kırmızı iç çamaşırları tercih edin.

Yukarıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz kırmızı iç çamaşırı takımına karşı koyabilecek bir erkek tanıyor musunuz? İstediği her şeyi elde etmeyi seven kadınlar bu iç çamaşırına hemen sahip olmak isteyecekler. Bu fotoğraftaki sütyen askı detayları ile seksapaliteyi zirveye ulaştırıyor. Külot ise yanlardaki gümüş rengi detaylarıyla adeta adrenalin seviyesini yükseltmek için tasarlanmış.

Hem dantelin cazibesine kapılmak hem de kırmızıyla bütünleşmek istiyorsanız bu takım tam size göre. Dantel detaylarıyla sevgilinizin aklını başından almaya hazır olun. Kırmızı iç çamaşırınızla sevgilinizle yaşadığınız bütün problemleri çözüme kavuşturacaksınız. Cazibenize kapılan sevgiliniz bütün sorunları, tartışmaları unutacak.

Hayatınıza biraz aksiyon katmak istiyorsanız iç çamaşırı tercihlerinizi değiştirmelisiniz. Sıradan çamaşırlar size kendinizi sıradan hissettirir. Oysa kırmızı çamaşırlar size kendinizi tanrıça gibi hissettirecek. Mitolojik karakter Tanrıça Afrodit gibi çekici ve alımlı olacaksınız. Her an her yerde sevgilinizin aklını başından alacaksınız.

Son Moda Yüksek Bel Külotlar

Düşük bel kıyafet tercih eden kadınlar eğildiklerinde sürekli bellerini elleriyle kapatma ihtiyacı duyarlar. Bunun sebebi düşük belli pantolonların kalça hizasına kadar inmesidir. Birçok kadın bu sebeple kıyafet seçimlerini değiştirdi. Düşük bel pantolonların vücut yapısını bozduğuna dair yapılan doktor açıklamaları da bu değişimi tetikledi. Artık düşük bel pantolonların yerini yüksek bel etek ve pantolonlar aldı. Yüksek bel kıyafetlerdeki bu yükseliş iç çamaşırlarına da yansıdı. Yüksek belli külotlar ile artık beliniz hiç açılmayacak. Dilediğiniz gibi hareket edebileceksiniz. Üstelik kış aylarında yaşanan soğuk algınlığı ve üşütme gibi şikayetler de çok ciddi anlamda azalma görülecek.

Kelebek desenleri ve transparan görüntüsüyle hem çok şık hem de rahat olan yukarıdaki tasarım, rahatına düşkün olan kadınların bir numaralı tercihi. Bu külodu, beyaz bir sütyen ile çok rahat kombinleyebilirsiniz. Beyaz rengin duruluğu ve masumiyeti ruh halinize de yansıyacak. Her an şık olmayı tercih eden kadınlar iç çamaşırlarıyla da şıklıklarını konuşturacaklar. Giydiğimiz iç çamaşırları sağlığımız için son derece önem taşır. Her gün düzenli olarak iç çamaşırımızı değiştirmemiz şarttır. Çamaşır makinasında yüksek ısıda  yıkanan iç çamaşırlarını kuruduktan sonra ütüleyerek mikroplara sonsuza dek veda edebilirsiniz. Çeşitli cinsel rahatsızlıkların tetikleyicisi özensiz iç çamaşırı kullanımıdır. Kendinize zaman ayırın ve iç çamaşırlarınızı dolabınızın en kolay ulaşılabilir bölmesine yerleştirin.

Dikişsiz külot tercih edenler de giycem.com sayesinde aradıkları dikişsiz külodu anında bulabilecekler. Dikişsiz külotlar giydiğiniz kıyafetlerde iz yapmaz ve böylece külodun lastik izlerinden kurtulmuş olursunuz. Özel bir davete gittiğinizde dar bir elbise giymeyi tercih ettiyseniz yukarıda görmüş olduğunuz dikişsiz külotları tercih ederek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Dar kıyafetlerde iç çamaşırları belirgin bir şekilde görünürler. Eğer dikişsiz külot tercih ederseniz dar elbise tercihinizde iç çamaşırınız asla potluk ve iz yapmayacaktır.

Kışkırtıcı sürprizler

İç çamaşırı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Örneğin göğüsleriniz büyükse destekli sütyen yerine, toparlayıcı olanlarını tercih etmelisiniz. Göğüslerinin küçük olmasından rahatsız olanlar hiç üzülmesin! Destekli sütyenler sayesinde göğüsleriniz hem dik hem de dolgun görünecek. Böylece giydiğiniz bluzler size çok yakışacak.

Emziren anneler için özel tasarlanan sütyenlerle artık emzirmek sizi yormayacak. Çok sayıda desen ve renk seçeneğiyle dilediğiniz modeli seçmekte özgürsünüz. Kullandığınız sütyenin materyali de çok önemli. Kalitesiz sütyenler göğüs kanserini bile tetikleyebilir. Bu yüzden sütyenin kalitesine önem vermelisiniz.

İsterseniz Leopar desenli olanı seçerek leoparın çekiciliğini iç çamaşırınıza yansıtabilirsiniz. Dantelli modelleri tercih edenler aynada kendilerine baktıklarında seksepalitelerine şaşıracaklar.

Kıyafetlerinizden sütyen asıkınızın görünmesi pek şık bir görüntü yaratmaz. Giycem.com’da askısız sütyen seçenekleri ile omuz dekolteli kıyafetleri rahatça giyebilirsiniz.

Sütyeninizi külodu ile takım yapabilirsiniz. Takım olarak giydiğiniz sütyen-külot eşinizin aklını başından alacak. Eğer hamileyseniz giycem.com’da hamilelere özel külot tasarımlarıyla karşılaşıp, mutlu olabilirsiniz. Külotların fazla likralı olanları sağlığınız için zararlıdır. Külot alırken pamuklu olmasına dikkat ediniz. Külotların g-string olanları ile kendinizi daha seksi hissetmeniz de mümkün. G-stringin rahatlığını keşfeden kadınlar bu tarz külot giymekten kendilerini alamayacaklar.

İç çamaşırınızla kıyafetinizi daha da belirgin hala getirmeniz mümkün. Güzel bir iç çamaşır giydiğinizde emin olun bu sizin bütün ruh halinizi değiştirecek ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Külotların yüzlerce renk ve modeli arasından en beğendiklerinizi giycem.com’dan online olarak sipariş verebilirsiniz. Çalışan kadınların en büyük yardımcısı internetten alışveriştir. Online olarak yapılan alışverişin en güzel yanı çok az sürede istediğiniz ürünü yüzlerce seçenek arasından seçerek, ürünün evinize kadar gelmesi. Eğer siz bir erkekseniz ve sevgilinize bir sürpriz yapmak istiyorsanız ona güzel bir sütyen külot takımı alarak iş yerine yollayın. Kadınlar hediye almaya bayılırlar, hele bir de bu hediyeyi diğer kadınlar da görürse daha da memnun olurlar. Sadece sözle onu sevdiğinizi söylemek yeterli olmayacaktır. Sevgilinizi şaşırtın ve kışkırtıcı bir hediyeyle ona sürpriz yapın.