2017 Mayo ve Bikini Modelleri Seçimi Nasıl Yapılır?

Mayo Modelleri

Kış aylarında üşürken, yazın ne giyeceğimizi ve vücudumuzun şekline pek de önem vermiyoruz. Fakat yaz gelmeye başlayınca da hemen bir telaş içine giriyoruz. Zayıflamaya çalışıyoruz, spora başlıyoruz, kıyafetlerimizi deniyoruz. Acaba içine girebilecek miyim diye teker teker deniyoruz. Eğer hepsi üstümüze güzel oluyorsa hiç bir sorun yok. Ama kıyafetlerin içine giremiyorsak işte o zaman derde düşüyoruz. Hemen bir zayıflama planı yapıyoruz. Geçen seneden kalan mayo, bikini ve mayokinilerimizi çıkartıp bakıyoruz modaya uygun mu değil mi diye? Mayo ve bikini modelleri her sene değişebilmektedir. Eğer modayı yakından takip ediyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız. Her sene olduğu gibi bu senede tarz, desen ve bikini modelleri açısından oldukça iddialı olacağa benzer. Çapraz askılar yine oldukça moda. Bu sene daha kalın ve daha gösterişli olacaklar. İster sade modelleri sevin, ister gösterişli modelleri sevin mutlaka zevkinize uygun bir model bulacaksınız. Giycem.com yeni sezon mayo modelleri görmek için hemen tıklayın

2017 mayo modelleri

2017 mayo modelleri

Bikini Modelleri

Mayo ve bikini modelleri denilince akıllara hep klasik çizgiler gelmektedir. Fakat bu sene bikini modelleri her zamankinden farklı modelleri ile çok beğenileceğe benzer. Tıpkı büstiyer gibi bir görüntüye sahip ve göğsü saran modelleri ile bikiniler karşımıza çıkacak. Elbette transparan olması ayrı cazibe katmaktadır. Transparan göğsünüzü sardığı için çok rahat kullanabileceğiniz bir model. Ayrıca bikinilerde ki volan etkisi fazlası ile görünmektedir. Kıyafetlerde kullanılan volanlar artık bikinilerde de kullanılırken oldukça da güzel bir görüntü ortaya çıkmış durumda. Daha çok omuzlarda ve göğüs kısmında kullanılmıştır. Geçen sene örgü ve dantelli modeller çok modaydı. Bu yıl örgü ve dantel modası yine kendisini gösterecek. Özellikle de danteller daha fazla kullanılacak. Mayolarda dantel detaylar dikkatleri üzerine çekmekte. Fakat yine de dantelli bir model seçerken fiziğinizi göz önünde bulundurun. Düzgün bir fiziğiniz varsa hiç bir sorun yok. Ancak biraz kilolu bir bayansanız dantelli modellerden kaçınmanızda fayda var. Çünkü dantel vücut hatlarını fazla ortaya çıkardığı için güzel görünmeyecektir. Giycem.com yeni sezon bikini modelleri görmek için tıklayınız.

2017 bikini modelleri

2017 bikini modelleri

Tesettür Mayo Modelleri
Tesettür Mayo modelleri giycem.com özel müşterilerine ait haşema ve nbb gibi markaların kaliteli mayo kumaşı ile yapılan modellerdir. Kendinize ve çocuğunuza özel haşema Tesettür Mayo modelleri arasından hemen tercihinizi yapın.

Mayokinide Bu Yaz

Mayo ve bikini modelleri yazımızda bir de mayokinilere bakmak da fayda var. Mayo ve bikini arası bir model olan mayokiniler son yıllarda oldukça tercih edilmektedir. Bikini giyemeyen bayanlar mayokiniyi daha fazla tercih etmektedir. Bu sene ise şık ve çok renkli modeller ön plana çıkmaktadır. 2017 yazında mayokinilerde metal boncuklar sıklıkla kullanılmış. Birkaç trendin bir araya gelmesi ile oluşmuş modeller dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle de tül detayları çok dikkat çekici ve göz alıcı modeller arasında. Aynı bikinilerde olduğu gibi gözleri üzerlerine çekecek modeller, bu sene sahillerde fazlasıyla karşımıza çıkacak. Dikkat çekici modellerin yanı sıra oldukça gösterişsiz ve tek renkten oluşan mayokiniler de yok değil. İddialı modelleri tercih etmeyen bayanların rahatlıkla kullanabileceği modeller de mevcut. Tek renk olarak portakal rengi ve fuşya ben buradayım diyecek. Olmazsa olmazımız olan siyah ve beyaz yine karşımızda. Siyah beyaz karışımı, yalnızca siyah ve yalnızca beyaz mayokiniler yine vazgeçilmezler arasında. Genellikle beyaz tenli bayanların tercihi olan siyah – beyaz mayokinilerin yerini sezon sonuna yaklaşırken neon renkler alacak. 2017 yazında en çarpıcı modeller arasında ip detaylı modeller ile mavi boncuklu modeller ilk sıradalar. Zemini mavi olan mayokinilerde özellikle altın rengi boncuklar kullanılmış durumda. Son zamanlarda birçok yerde kullanılan altın rengi, bu yıl sahillerde de oldukça fazla kullanılmış. Yani zevkinize uygun bir mayo bikini ve mayokini modeli mutlaka bulacaksınız. İster sade bir model olsun, ister gösterişli bir model olsun fark etmez. Önemli olan vücudunuzu tanıyarak aldığınız modeldir. Giycem.com yeni sezon mayokini modelleri için hemen tıklayın.

2017 haşema modelleri

2017 haşema modelleri

2016 Yeni Sezon Mayo Bikini ve 2016 Yazlık Pijama Modelleri Arasından Seçiminizi Yapın

2016 yazı geldi. Yaz hazırlığınızı henüz yapmadıysanız giycem.com’un yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri arasından tercih yapmanız gerekmektedir. Çok kısa sürede tükenen bu mayo bikini ve pijama ürünlerini hemen alın. %35 indirim ile satışa sunulan ürünler sadece kısa bir süre için indirimdedir.

2016 yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri

2016 yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri

Yeni sezonda kısa kollu US-polo, yeni inci, nbb gibi özgün ve kaliteli markaların 2016 sezon pijama modelleri arasından tercih yapmak ister misiniz? Dilerseniz özel gününüzde sevdiklerinizi sevindirebilir. Onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Sizde hemen yeni sezon ürünlerimiz arasından tercih yapnız.

www.giycem.com

Vücut Tipinize Göre Mayo ve Bikini Modelleri

Havaların ısınmasıyla beraber bikini ve mayoların içine girebilme telaşı da artmaya başladı. Her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da birtakım sözler verip, yine harekete geçmediğiniz için kendinize kızdığınızı duyar gibiyiz. Hepimiz yeni yıla birçok hedefle giriyor bazıları gerçekleştiriyor, bazılarını ise bir sonraki yıla erteliyoruz.

Yaz mevsimine doğru her yaklaşan gün, mayo ve bikinilerin içine girebilmek için vermeniz gereken kiloları ya da sıkılaşmanız gerektiğini hatırlıyorsunuz. Ne olursa olsun forma girmek için hiçbir zaman geç değildir. Günlük öğünlerinizi biraz düzene sokarak ve yine her gün en az 20 dakika yürüyüş yaparak kısa bir süre içerisinde vücudunuzun toparlandığını gözlemleyebilirsiniz. İnsan, üzerine yakıştığına inandığı ve kendini rahat hissettiği kıyafetler içerisindeyken kendini daha öz güven sahibi hisseder. Bu mutluluk hissini her daim hissetmek istiyorsanız, bir yandan sağlıklı bir yaşam için formunuzu korumaya özen gösterebilir, diğer yandan ise vücudunuzu tanıyarak doğru kıyafet seçimine yönelebilirsiniz.

Kıyafet seçiminde olduğu gibi mayo ve bikini alışverişinde de vücut tipinizi göz önünde bulundurarak doğru seçimler yapar ve minik ilizyonlar yaratarak hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Çıkık bir poponuz, kıvrımlı bir beliniz ya da geniş omuzlarınız yok ise üzülmeyin. Atletik vücut olarak bilinen bu vücut tipini hareketlendirmek için fırfırlı, püsküllü ya da kemerli mayo ve bikini modelleri seçilebilir. Fırfır gibi eklentiler mayo ya da bikini üzerinde dolgunluk yaratarak kıvrım görüntüsü katacaktır.

Sıkı ve geniş kalçalara sahipseniz kalçanızı ön plana çıkarmaktan çekinmeyin. Ancak, kalçanız ve basenleriniz çok geniş ve üst kısmınız dar ise, ve kalçalarınızı gizlemek istiyorsanız mayo ve bikini alırken üst kısım ile daha çok ilgilenin. Göğüs veya sırt dekolteli mayo modelleri ya da üstü daha hareketli bikini modelleri ile bunu başarabilirsiniz. Aynı zamanda, bikini ya da mayonuzun alt bölümünün açık üst kısmının daha koyu ya da dikkat çekici bir renk olması ilgiyi üst kısma çekecektir. Etekli bikini altları ya da mayo modellerinden uzak durun, bu modeller kalçanızı daha geniş gösterecektir. Etek yerine yüksek bel bikini modellerini tercih edebilirsiniz.

Eğer tam tersi bir vücut yani geniş omuzlar ve dar kalçalara sahipseniz ilgiyi bel bölgenizde toplamanız en doğrusu olacaktır. Sırttan çapraz gelen mayo ve bikini modelleri omuzlarınızı daha geniş göstereceği için bu tarz modellerden uzak durmalısınız. Askıları olabildiğinde birbirinden uzak mayo ve bikiniler sizin için daha uygun olacaktır.

Küçük göğüslere sahipseniz, boyundan bağlanan üçgen bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda, daha dolgun bir görünüm elde etmek isterseniz push-up modeller tam size göre. Büyük göğüsler için ise alttan balenli bikini ya da toparlayıcı mayo modelleri uygun olacaktır. Üst kısmı çok süslü, desenli ya da taşlı modellerden uzak durmalısınız. Göbek problemi yaşıyorsanız, etekli ve şortlu bikini ve mayo modelleri ile yüksek belli bikiniler tam size göre demektir.

Bikininizin Rengi Ruhunuzu Aydınlatsın

Dalga seslerine kulak verin, deniz sizi çağırıyor. Güneşin sıcaklığını teninizde hissederken, kendinizi denizin serin sularına bırakın. Mükemmel bir tatil için mükemmel bir yaz. Bütün bir yılın yorgunluğunu bu yaz üzerinizden atacaksınız. Bikini ve mayo tercihlerinizle yazı daha da canlandırabilirsiniz. Beach’lerin en güzeli olmak için yarışan onlarca kişiyi arkanızda bırakarak bikininizle tüm sahilin tozunu attırabilirsiniz.

Bikini seçerken renklerin uyumunu yansıtın. Turuncunun, turkuazın, yeşilin ve daha pek çok rengin ruhunuzu aydınlatmasına izin verin. Renkli bikiniler sizlere mutluluk verecekler.  Rengarenk bikininizi plaj çantanıza koyun ve sahilin yolunu tutun.

Kom Indiana Bikini

Kom Indiana Bikini

Yukarıda görmekte olduğunuz askısız bikini yazın tüm renklerini yansıtıyor. Dikkat çekici renkleri sayesinde bu bikiniyi giyerek, plajlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Askısız olaması size çok rahatlıklar sunuyor. Bikini izinden hoşlanmayan bayanlar için bu tarz askısız, straplez bikiniler son derece ideal.

Bikini seçerken vücut yapınıza uygun olanı tercih etmelisiniz. Ayrıca ıslak bikini ile oturmanın çok sakıncalı olduğunu bilmekte yarar var. Yanınızda mutlaka ikinci bir bikini bulundurmalısınız. Denizden çıktığınızda bikininizi değiştirerek olası sağlık sorunlarının önüne geçmiş olursunuz.

Kom Rosita Mayo

Kom Rosita Mayo

Tercihini mayodan yana kullananlar için de oldukça fazla alternatif mevcut. Mayo ile kusurlarınızı kapatmanız çok daha kolaydır. Eğer göbeğinizden şikayetçiyseniz mayo sayesinde göbek bölgesini görünmez kılabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için, doğru şeyler giymelisiniz. Mayo veya bikini hangisini seçerseniz seçin içinde kendinizi iyi hissetmeniz önemlidir. Kendinizi denize bırakırken yaşayacağınız huzuru ve mutluluğu düşünerek stresten arınabilirsiniz. Hazırlanın tatile çıkıyorsunuz!

Bu Yaz Her şey Bambaşka Olacak!

Deniz sezonu açıldığına göre mayo, parmak arası terlik ve pareonuzla plajlarda yerinizi alabilirsiniz. Denizden çıktığınızda tüm gözlerin sizde olmasını istiyorsanız size birkaç önerimiz olacak. Öncelikle mayonuzu seçerken vücudunuza en uygun bedeni seçmelisiniz. Kesinlikle büyük veya küçük mayo seçmemelisiniz. Pot pot duran mayonuzla görüntü kirliliği yaratmak istemezsiniz değil mi?

Mayonuzla uyumlu bir de pareonuz olmalı. Pareonuzla denizden çıktıktan sonra birşeyler atıştırmaya gidebilirsiniz. Böylece kıyafet giymek zorunda kalmazsınız. Hasır şapkalar da bu yıl oldukça moda. Şapkalar hem sizi güneşten koruyacak, hem de şıklığınızı tamamlayacaklar. 

Yukarıda gördüğünüz mayo askısız bir mayo çeşididir. Askısız olduğu için, güneşlenirken mayo iziniz olmayacak. Siyahın cazibesine kapılarak bronz teninizle sahilde yürüdüğünüzde tüm gözler size dönecektir. Yatay olarak püsküllerle hareketlendirilmiş bu mayo adeta bir kıyafet izlenimi uyandırıyor. Sol üst tarafındaki çiçek motifiyle mayonuz çiçek açıyor. Şıklığını plajda da korumak isteyenler için bu model oldukça ideal. Mayoya ek olarak bikini tercihinde de bulunabilirsiniz.

Göbek bölgenizde fazlalıklarınız varsa hiç üzülmeyin, mayolar sizin de imdadınıza koşacak. Mayo göbek bölgesini kapattığı için fazlalıklarınız saklı kalacak. Ayrıca denize havuza atladığınızda mayo vücudunuzu koruyacak. Mayonuzun çabuk kurumasını istiyorsanız yanınızda yedek bir mayo bulundurmalısınız. Denizden çıktığınızda saatlerce ıslak mayonuzun kurumasını beklemeyin. Bunun yerine yedek mayonuzu giyin ve rahat rahat plajın keyfini çıkarın.

Eğer mayonuz tarzıyla konuşsun istiyorsanız tek askılı siyah bu mayo tam aradığınız şey. Askısının ortasında şık bir taşlı süslemesi olan bu mayo ile plajların gözdesi olacaksınız. Vücudunuzu sararak, belinizin inceliğini ortaya çıkaran mayolar, size mükemmel bir görüntü kazandıracak. Sahilde güneşlenirken bütün gözler sizin üzerinizde olacak. Unutulmaz bir tatile hazır olun ve bavulunuzu hemen hazırlamaya koyulun. Bu yaz her şey bambaşka olacak.

Mayo, Bikini ya da Mayokini

Yazın gelmesiyle birlikte plajlar dolup taşmaya başladı. Plaj sezona hızlı bir giriş yapmak istiyorsanız öncelik bikini ve mayo alışverişinizi yapmalısınız. Bikini seçerken zorlanmamak için zevkine güvendiğiniz bir yakınınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi kusurlarınızı zaman zaman göremezsiniz ve yanınızda güvendiğiniz biri varsa o size kusurlarınızı söyleyebilir. Böylece kusursuz güzellikte bir bikini seçmiş olursunuz. Bu yılın en moda bikini trendi kuşkusuz siyah beyaz kombinasyonlu bikiniler. Siyah ve beyaz oldukça iddialı renklerdir. Bu iki iddialı renk bir araya gelerek sizi plajların gözdesi yapacak.

Eğer renkli bir kişiliğiniz varsa ve renkli bikiniler tercih etmek istiyorsanız o zaman www.giycem.com’dan yardım alabilirsiniz. Renk renk bikinilerle sahilde yürürken kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Tercihini bikini yerine mayodan yana yapanlar da olabilir. Mayo, bikiniye göre bedenin daha büyük bir kısmını örter. Eğer göbek bölgenizden şikayetçiyseniz o zaman mayolar tam size göre. Sadece kilo sorunu yaşayanlar mayo tercih etmez, yüzücüler de genellikle mayo tercih ederler. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın. Tercihiniz mayo da olsa bikini de olsa, kendinize güveniyorsanız her zaman en gözde siz olacaksınızdır. Her şeyin başı kendine güvenle başlar. Vücudunuzla barışıksanız, o zaman ne giyseniz size yakışır.

Eğer orijinal bir bikini seçmek istiyorsanız o zaman mayokiniler sizin için ideal. Mayokini ile göbek bölgenizin de bir kısmı kapanır. Magazin programlarında rastladığımız moda ikonları tercihlerini genellikle mayokiniden yana yapıyorlar.

Mayokini estetik görünüşüyle herkesi etkiliyor. Bazıları aşırı çıplaklıktan hoşlanmazlar. Fazlasıyla açık bir vücut göze hitap etmez. İşte mayokini tam da istenilen kapalılıktadır. Ne çok açık ne de çok kapalı olan mayokiniler, giyen kişiye kendisini özel hissettirir.

Deniz, güneş ve kumsal.. Artık kendinizi serin sulara atmanın vakti geldi. Tatile çıkarken kesinlikle tatil alışverişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Geçen yıldan kalan mayolarınızı, bikinilerinizi giyecekseniz mutlaka üzerinizde deneyin ve lastikleri gevşeyip, üzerinizde istediğiniz gibi durmayan bikinilerinize veda edin. Mayo, bikini veya mayokini seçimizle herkesi kendinize hayran bırakın. Sahilde yürürken bütün dikkatler sizde toplansın.

Plaj sezonunu yepyeni bikinilerle açın!

2013 yılı plaj sezonu için tasarlanan mayo ve bikini modelleri, sizlerin harika bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Asimetrik kesimli modern modeller, plajların en şık bayanı olarak görülmenize yardımcı olacak. Birden fazla renk seçeneğiyle ile dikkat çeken mayoların sahibi, neden siz olmayasınız ki.. Kadınların alışveriş yaparken tercihlerinde yer verdiği bikinilerde de straplez modellerin etkisini daha fazla göreceğe benziyoruz. İçinde astar kullanılan kaliteli mayo seçenekleri ile, göz kamaştıracak; vücudunuza en uygun model ve rengin birleştiği mayolarla, harika bir görünüm elde edeceksiniz.

Sezonun en öne çıkan detaylarından biri de leopar deseninin tekrar moda olmasıdır. Tek askısı olan bu mayo, toka ayrıntısıyla sizin tarzınızı ön plana çıkaracaktır. Tatile çıkmadan önce cıvıl cıvıl bir görünüm elde edip sezonun hit ürünlerinden birine sahip olun. Duruşuyla iddialı bir fizik gerektiren ürünler, güneş gibi parlamanızı sağlayacaktır. Tek parça olan mayokininin popüler etkisini yitirdiği bu sezonda, mayonun ağırlıklı olarak tercih edildiği, sıcağın kavurucu etkisini hafifletip vücudunuzun güzelliğini ortaya çıkardığı görülüyor.

Bikini, mayodan hoşlanmayan bayanlar için tasarlanan, genç ve dinamik ürünlerdir. Her dönemde özellikle genç kızlar tarafından tercih edilen bikiniler, seksi bir görünüm kazanmanızı sağlayacak, sevgilinizin ilgisini çekecektir. Tüm sene boyunca her kıyafette görülen neon renkler modası, bikinilerde de etkisini devam ettiriyor. Çiçek motiflerinin sıkça kullanıldığı ürünler, çarpıcı etki yaratıyor. Rengarenk bikinilerinizle, kıpır kıpır bir yaz sizleri bekliyor.

Rahatlık ve kattığı şıklıktan dolayı, bavulunuzdaki yerini alan bikiniler, yaz için yaptığınız alışverişlerin başında gelir. Bacaklarınızın güzelliğinizi ortaya çıkaran modeller, kavurucu yaz sıcaklığında rahat etmenizi sağlayacaktır. Straplez modellerin yanı sıra, bağcıklı modellerinde görüldüğünü, sizlere geniş seçenekler sunulduğunu söyleyebiliriz. Trend olan modellerle, stilinizi yansıtabileceğiniz görülüyor. Zevkinize uygun renk ve desenlerin yer aldığı bikiniler, kaliteli malzemelerden üretildiği için sadece bir sezon değil, birkaç sezon kullanabileceğiniz tarzda size sunulmaktadır. Bu indirimli ve şık olan ürünleri mutlaka tercih etmeli, bu yazı hoş bir şekilde geçirmelisiniz. Ünlü iç giyim firmaları arasında fark yaratan giycem.com, ekonomik olan fiyatlarıyla size kaliteli hizmet sunuyor. Bu fırsatları kaçırmayın, plajların en alımlı ve çekici bayanı siz olun.