2016 Yeni Sezon Mayo Bikini ve 2016 Yazlık Pijama Modelleri Arasından Seçiminizi Yapın

2016 yazı geldi. Yaz hazırlığınızı henüz yapmadıysanız giycem.com’un yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri arasından tercih yapmanız gerekmektedir. Çok kısa sürede tükenen bu mayo bikini ve pijama ürünlerini hemen alın. %35 indirim ile satışa sunulan ürünler sadece kısa bir süre için indirimdedir.

2016 yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri

2016 yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri

Yeni sezonda kısa kollu US-polo, yeni inci, nbb gibi özgün ve kaliteli markaların 2016 sezon pijama modelleri arasından tercih yapmak ister misiniz? Dilerseniz özel gününüzde sevdiklerinizi sevindirebilir. Onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Sizde hemen yeni sezon ürünlerimiz arasından tercih yapnız.

www.giycem.com

Catherine’s Pijama Modelleri

Catherines_ pijama modelleri
Gün içinde en rahat ettiğimiz ve evdeyken sürekli giydiğimiz pijamalar aslında bir pantalon türüdür.
Bu pantalon türü ile ilk kez İngiliz sömürgeciler Hindistan’da karşılaşmışlar. 17. Yüzyılda Avrupa da moda haline gelen pijamalar, kısa sürede unutulmuşlar.1870 lerden sonra tekrar hayat dönen pijamalar Avrupa’da kendini göstermeye başlamıştır. Sadece alt kısım olarak düşünmeyelim. Alt kısmı hafif pantolona benzeyen pijamaların üst kısmını da gömleğe çok benzeyen iliklenebilen bir giysi aldı.
Bu yıllarda erkekler tarafından çok kullanılan pijamaların rahatlığı uzun geceliklerin yerini çoktan almıştı. Yapımında pamuk ve ipek kullanılması da pijamalara farklı bir rahatlık kazandırdı.
Daha sonra 20.yüzyıl da kadınların pijamaları hafif bir tatil kıyafeti gibi kullanması moda oldu. Günümüzde ise pijamalar vazgeçilmezlerimizin arasında hala yer almaktadır.
Pijamaların bu kısa tarihçesinden sonra sizlere bu şıklığı bu rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sunmak, Catherines 2014-2015 kış koleksiyonu pijamalarından bahsedelim.
Catherines pijama takımları bu kış dolabınızda yerini alacak. Farklı tasarımı, rahatlığı üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz kıyafetlerinizin yerini çoktan almış olacak.
Catherines pijama modelleri ürünlerinin tasarım farkını size fazlasıyla anlatacaktır. Tasarımı yanı sıra, uygun fiyatı ile beğeninizi bir kez daha kazanacak. Catherines bayan ürünleri giycem.com’dan temin edebilirsiniz.

Catherine's Bayan Elbise 439

Catherine’s Bayan Elbise 439

Catherines özel pijamalarında favori ürünlerden biri olan Catherine’s Bayan Elbise 439 ürününü de eşinize almak isterseniz giycem.com’daki muhteşem kampanyadan yararlanarak cebinize uygun fiyatlar ile ürünleri 1-3 iş gününde elinizde bulabilirsiniz.

Yeni sezon pierre cardin iç giyim ve pijama modelleri ile içinizi ısıtın!

Gerçek bizi yansıtan tek şey iç dünyamızdır. Bizi biz yapan ve hep bir gizemli tarafımızın olduğu yerdir. İçimiz dışımız bir desek bile gizemli dünyamızı ipuçlarıyla dışa vururuz. Bazen minik bir renktir sizi anlatan bazende ufak bir detay…
Pierre Cardin iç giyim marka olarak dünya çapında kalitesini ve adını kanıtlamış, faaliyet gösterdiği her alanda müşteri memnuniyeti ve kalite hizmetinden ödün vermeden her kesimi memnun etmeyi başarmıştır.

Pierre Cardin 14674V Yaka Patlı Kadın Takımı

Pierre Cardin 14674 V Yaka Patlı Kadın Takımı

Pierre Cardin’in iç giyimdeki bu şıklığına sizde dahil olmak isterseniz giycem.com ile hızlı teslimat, uygun fiyat ve kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz.
Pierre Cardin Bayan kategorisinde 2014-2015 kış koleksiyonunun en güzel ve en sevilen parçalarını sizler ile paylaşmak isteriz. Pierre Cardin 2014-2015 kış koleksiyonunda sizi sıcacık tutacak pijama modelleri, iç giyimde sizi yansıtacak onlarca sütyen takımları ve sizi bir lady gibi hissettirecek gecelik takımları ve aradığınızdan çok daha fazlası hazırlanmıştır.
Bayan kategorisinde en çok beğenilenler pierre cardin pijama ürünlerine bir bakınız.

Bu ürünlere sahip olmak ise giycem.com farkıyla en uygun fiyata!
pierre cardin gecelik ürününün kullanımı ve rahatlığına sizde hayran kalacaksınız.
Pierre Cardin 2014-2015 kış koleksiyonunda beyfendileri de unutmadı ve en şık tasarımları ile beylerin şimdiden beğenisini kazandı diyebiliriz.
En çok tercih edilen pierre cardin ürünleri sizinde dolabınızda neden olmasın beyler.

Pierre Cardin 14620Sıfır Yaka Kadın Takımı

Pierre Cardin 14620 Sıfır Yaka Kadın Takımı

Yine hatırlatmak isteriz: Pierre Cardin iç giyim sektöründe kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen bir markadır. İç giyim markası olarak rahatlıkla alabileceğiniz ve memnun kalacağınız tüm ürünler için giycem.com’a uğramayı unutmayınız…

Bu kışı Pierre Cardin ile sizde sıcacık geçirin. İçinizi sıcacık hissedin.

Rahatlık ve Şıklığın Sunumu NBB Pijamalarında

Şıklığı ve zarafeti bir araya getiren NBB, iç giyim sektöründe en çok tercih edilenler arasında olup hizmet kalitesini en üst seviyede tutan markalardan biridir.

NBB iç giyim sektöründe geniş ürün yelpazesi ile kadın erkek çocuk kategorilerinde, sütyen, külot, atlet, jartiyer, pijama, korse ve bir çok ürünü sizler için kalite seviyesini yüksek tutarak kendine özgü tasarımlarını sunmaktadır.

NBB 2014-2015 kış koleksiyonunda ön planda olan NBB pijamaları bu kışta rahatlık ve şıklık olarak tam puan alıyor. Kışı hem şık hem rahat geçirmek isteyen herkes NBB 2014-2015 kış koleksiyonuna göz atmalıdır.

NBB 6809 Bayan Uzun Kollu Pijama Takımı

NBB 6809 Bayan Uzun Kollu Pijama Takımı

NBB pijamalarında kadın kategorisinde en çok tercih edilen ve beğenilenlerden olan NBB 6809 Bayan Uzun Kollu Pijama Takımı ürünü ve diğer tüm NBB pijama ürünlerini giycem.com’da kaliteli hizmet ve uygun fiyata bulabilirsiniz.

Erkek kategorisinde NBB 2014-2015 pijamalarında yine şıklığı ön planda tutarak beyfendilere hem kullanışlı hemde birden çok seçenek sunmuştur. NBB erkek pijamalarında kışa girerken dikkatleri üzerine çeken NBB 7777 Erkek Uzun Kollu Pijama Takımı ürünü eşinize yada sevgilinize çok yakışacağını düşünürseniz giycem.com’dan siparişinizi hemen verebilir. En kısa sürede elinize ulaşıp hediyenizi verebilirsiniz.

NBB 7777 Erkek Uzun Kollu Pijama Takımı

NBB 7777 Erkek Uzun Kollu Pijama Takımı

Son olarak NBB miniklerimizi de unutmadı. Severek giyecekleri ve onları tüm gece sıcak tutacak ürünleri ile NBB çocuk pijamaları, uyku vakitlerini eğlenceli bir hale getirmenizi sağlayabilir. NBB çocuk pijamaları ile çocuğunuza uyku vaktini daha rahat geçirebilirsiniz.

NBB 2014-2015 pijama modellerinin tümü ve NBB kış koleksiyonu tüm ürünlerini giycem.com farkı ile yaşayın.

2015 Yeni Sezon Pierre Cardin Kışlık Pijama Modelleri

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.

Sonbaharın son günlerini yaşarken kışa “merhaba” demeye başladık sayılır. Havanın her geçen gün soğuması ile kışlıkları gün yüzüne çıkarıyoruz. Kışın en sevilenleri arasında olan kışlık pijamalarınızı dolabın en kullanılanlar bölümüne yerleştirmeye hazır olun.

Pijamada ve iç giyimde başarısını ispatlamış ve her ürünü ile talepleri karşılamayı bilen pierre cardin kışlık pijamaları bu sene de gardırobunuzu süsleyecek.
Sımsıcak tutan yünlüler, kışı hareketlendiren rengarenk renklerde pierre cardinin 2014-2015 kışlık pijama koleksiyonunda bayanların beğenisini kazanmış ve ilk beş sırasına girebilmiş Pierre Cardin 14700 Kadın Takımı + Sabahlık sizin dolayınızda neden olmasın?

Pierre Cardin 14700 Kadın Takımı + Sabahlık

Pierre Cardin 14700 Kadın Takımı + Sabahlık

Soğuk kış günlerinde vazgeçemeyeceğiniz bu ürünler hem kaliteli hemde uygun fiyatlarda giycem.com’da

Kalitesinden ödün vermeyen pierre cardin bu seneki koleksiyonunda da kadın-erkek ve çocuk kategorilerinde ürün yelpazesini geniş tuttu.

pierre cardin 2014-2015 kış koleksiyonunun erkek kategorisinde en beğenilen ürünleri arasında olan Pierre Cardin Pijama Ve Robdöşambr Takımı 5555, robdöşambr şıklığını en iyi şekilde sunan ürünlerden biridir. Bu ürünün sadece erkeklerin değil bayanlarında favorisinde olduğu da bizden size küçük bir dipnot olsun.

Pierre cardin‘in en özel ürünleri için giycem.com’u ziyaret etmeyi unutmayınız.

Yeni İnci 2015 Kış Sezonu Modelleri

2014 yılının son dönemlerine giriyoruz. Kış iyice kendini gösterirken dolayımızın yenilenmesi şart oldu. İç giyim sektörüne adını altın harfler ile yazdırmayı başaran markalardan yeni inci, 2014-2015 kış koleksiyonunda kalitesinden ve kendine özgün tasarımından ödün vermedi. Yeni inci markasının birbirinden güzel ve her kesime hitap eden model ve tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biri olan yeni inci Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım anne ve kızları için özel tasarlanmıştır. Annelerin biricik kızlarına özel üretilen bu 2’li takım polardan yapılmıştır. Polar sizi ve kızınızı bu kış boyunca sıcak tutacaktır. Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takımı giycem.com’dan %35 indirim ile çok özel fiyatlarda satın alabilirsiniz.

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2'Li Takım

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım

Sadece bayanlar değil beylerin de ilgisini çekebilecek en özel tasarımlar yeni inci erkek pijamaları ile giycem.com’da mevcuttur. Yeni inci erkek pijamalarından en çok tercih edilen ve 2014-2015 yeni inci kış pijamaları arasında  Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takımı beylerin favorisi oldu bile.

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2'Li Takım

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takım

Ayrıca giycem.com da yeni inci pijamalarının uzun takım, şort takım, kapri takım pijamaları da en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Pijama Denince Dagi

Pijama denince herkesin aklına gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi markasıdır. Dagi köklü geçmişi ile günümüzün en kaliteli iç giyim – pijama – gecelik tasarımlarını bizlere sunmaya devam etmektedir. İç giyim pazarına ilk girdiği zamanlarda kalitesi ve zarif tasarımları ile yabancı bir marka olarak algılanan Dagi, herkes tarafından beğenilen ve tercih edilen iç giyim markalarından bir tanesidir.

h7

 

En güzel Dagi modellerini sizler için bir araya getiren Giycem.com’da pek çok güzel modeli bir arada bulabilirsiniz. Dagi pijama kreasyonlarını ayrı ayrı, kadınları, erkekleri ve çocukları düşünerek gerçekleştirmiştir. Pijamada hem şıklığın hem de rahatlığın tek adresi Dagi markasını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Tek bir tık ile en güzel Dagi ürünlerini sipariş edebilir kapınızdan teslim alabilirsiniz. Dagi markasının bu yıl oldukça popüler olan modellerinden bir tanesi de Dagi Bayan Pijama Takım 1470 modelidir. Bu model, sade ve şık görüntüsü ile yaz aylarının en beğenilen modeli olarak Giycem.com’dan isteyen herkese ulaştı. Dagi markasının çocuk ve anne – baba kreasyonlarına da mutlaka göz atmalısınız.

8jmakethumb

Çocuklar ve babaları ya da anneleri  birbirinden güzel tasarımları beraber giyme fırsatı yakalayabilirler. Dagi markası pijama, gecelik, sabahlık modellerinin yanı sıra pek çok; sütyen, külot, kombinezon, jartiyer gibi iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi ile hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada yaşayabilirsiniz.

Kendinizi İyi Hissedin

Uyku, insan vücudu ve sağlığı için çok önemlidir. Uyku süresi, uyku kalitesi gibi etmenler sağlığa direkt olarak etki eder. Bu yüzden insanlar uyurken giydikleri şeylerin rahat olmasına, yazın serin kışın sıcak tutmasına dikkat ederler. Bu kıstasları göz önünde tutan insanların birçoğu, uyku kıyafetleri konusunda şıklıktan ödün verirler ya da şıklık kıstasını göz önüne almazlar.

Gecelik

Her ne kadar uyku alanı kişiye özel olsa da, bu alanda şık olmak kişinin kendine olan güvenine ve saygısına katkıda bulunur. Kendisini iyi hissetmek isteyenler, hoş uyku kıyafetlerini tercih etmeliler.

Pijama ve gecelik gibi ürünler, hem şıklıkları ile iyi hissettirirken hem de yapıları ve yapıldıkları materyaller ile uyku kalitesine katkı sağlarlar. Örneğin saten ve ipek gecelikler yaz aylarında sıcak gecelerin rahat ve ferah geçmesine yardımcı olabilirler. Aynı şekilde yine saten ve ipek materyallerle yapılmış kısa kollu üstten ve şorttan oluşan pijamalar da kaliteli bir uykuya katkı sağlar. Kış aylarında ise tercih edilecek pamuklu ürünler sıcak tutup rahat bir uyku uyunmasına ortam hazırlar.Pijama

Giycem.com gecelik, pijama, sabahlık ve babydoll gibi uyku alanı ürünlerinde geniş seçenekler sunuyor. Birçok farklı markaya ait, farklı materyallerle yapılmış ürün Giycem.com’da sizleri bekliyor. Uyurken giyeceğiniz ürünlerin kalitesi ile rahat ederken şıklığı ile kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kış Gelirken Pijamalarınıza Sarılın

Günün bütün yorgunluğunu unutturan pijama takımları hayatımızda önemli bir yere sahip. İş stresi, yorgunluk ve mutsuzluk pijama ile buluştuğunuz anda son bulur. Kış aylarında yumuşacık polar pijamaların içerisine gömülüp kendinizi uykunun kollarına bırakmayı siz de özlediniz öyle değil mi?

Pijama

Eylül ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde kışa hazırlık başladı. Kış aylarında dışarıda geçirdiğiniz zamanda kısalmalar olur. Ev içerisinde geçirdiğiniz zamanın artmasıyla birlikte tadına doyulmaz kekler pastalar sıcacık kahveler eşliğinde tadılmaya başlanıyor. Hoş sohbetler ederken kendinizi rahat pijamalarınızın içinde çok iyi hissedeceksiniz.

Kış yaklaşırken gecelerin uzaması ile pijamaların giyilip televizyon karşısında uykuya dalmanın vakti geldi. Çerezinizi cipsinizi hazırlayın ve rahat pijamalarınızla koltuğunuza kurulun.

Gecelik

Pijama seçerken pek çok alternatife sahipsiniz. Polar, penye, şifon, saten gibi çeşitlere sahip pijamalar kişilerin tercihine göre raflardan alınmayı bekliyor. Eğer kombinin derecesini yükseltip sıcak bir gece geçirmek istiyorsanız saten bir gecelik size çok uygun olacaktır. Saten gecelikler üzerinizde yokmuş hissi uyandıracak kadar hafiftir ve yumuşak dokusuyla derin bir uyku çekmenize olanak sağlar.

Şifon gecelik modelleri de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Şifon gecelikler rahat ve son derece zariftir. Eğer ev içinde de şıklığınızı yansıtmak istiyorsanız şifon veya saten bir gecelik seçebilirsiniz.

 

En Rahat Pijama Modelleri

Ev içerisinde en rahat ettiğimiz kıyafetlerimiz pijamalarımızdır elbette. Pijama, bizim için ev rahatlığı ile özdeşleşen bir kelimedir. Herkes yoğun, koşuşturmalı bir günün ardından eve gelip pijamaların içine girip dinlenmeyi hayal eder. Pijamalarımızın mevsime uygunluğu ve kumaşları konforumuzun açısından oldukça önemlidir.

dagi5682

Dagi

Rahat edemediğimiz ve mevsime uygun olmayan kumaşlardan üretilmiş pijamalar ile uyumak neredeyse imkansızdır. Uyku bir insanın en önemli vakitlerinden bir tanesidir. Yaşam kalitemizi yüksek tutmak adına iyi bir uyku çekmemiz gerekir bu sebep ile pijama modelleriniz kesinlikle rahat olmak zorundadır. Giycem online alışveriş sitesinde pek çok güzel ve rahat pijama modeli bulunmaktadır.

bpj-570

Pijama

Erkekler, kadınlar ve çocuklar için özel olarak tasarlanan pijama modellerine mutlaka bir göz atmalısınız. Giycem’de pek çok kaliteli ve popüler markanın ürünleri bir araya gelmiştir. Bunlar arasında en sevilen markalardan bir tanesi de Dagi’dir. Dagi, Türkiye’nin en sevilen iç giyim ve ev giyim ürünlerini üreten markalarındandır. Dagi piyasaya ilk girdiği yıllarda kalitesi ve benzersiz tasarımları ile yabancı bir marka olarak alıgılanmıştır. Kısa süre içerisinde çok hızlı bir şekilde büyüyen Dagi, Türkiye’nin en büyük iç giyim markaları arasında öncü isimlerden biri olmayı başarmıştır. Pek çok ülkeye ihracat yapan Dagi, erkek, kadın, genç, yaşlı herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi’nin en güzel modellerini giycem.com’da bulabilirsiniz. İster iç giyim ister pijama olsun aradığınız her şey Giycem’de!