Yeni Sezon Pierre Cardin Ceyiz Setleri Gelinlere Özel Modeller

Hayatınız da en gerekli ürünler arasında yeni sezon pierre cardin ceyiz setleri gelinlere özel iç giyim modelleri arasından tercihinizi yapmanızın zamanı geldi.

Düğün, hayatınızın en mutlu en heyecanlı günlerinden biridir. Düğün gününüzdeki yaşadığınız her an unutulmaz ve değerlidir.

Bir ömür birlikte yaşlanmak her anınızı eşinizle yaşamak için evet dediğiniz ve buna şahitlik eden sevdikleriniz ile geçirdiğiniz en güzel gündür.

Her şey özel ve güzel olmalıdır. İnce eleyip sık dokunan bir çok ayrıntı vardır. Önce birlikte yaşayacağınız yuvanız için eşyalar ve gerekli tüm malzemeleri alırsınız. Daha sonra da  bayanların en büyük hayali olan o uzun kuyruklu uzun duvaklı bembeyaz kuğu gibi gelinlik için kollar sıvanır.

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Gelinlik için en güzel danteller, işlemeler, taşlar seçilir ve rüyalarınızı süsleyen gelinlik hazırlanır. Bu gelinliğin en büyük yardımcısı ise içinizdeki gelinlik iç giyimidir. Gelinlik kadar önemli olan gelinlik iç giyimi, gelinliğinizin duruşunu ve rahatlığını size hissettirir.

Gelinlik iç giyimde kullanabileceğiniz en güzel ürünlerden biri olan Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella gelinliğinizin kalıbına uyar ve size tüm gün rahatlık sağlar. Gelinlerin favorisi olan tüm ürünlere giycem pierre cardin sayfasından bakabilirsiniz

Gelinliği çıkardığınızda bile sizi size güzel gösterecek bir iç giyim, eşinizinde hoşuna gidecektir.

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Gelinlerin bir diğer favorilerinden biri olan bu ürünler %100 kotondan üretilmiştir ve en iyi markalardan biri olan Pierre Cardin ürünüdür.

Gelinlerin kesinlikle çeyizinde görmek isteyecekleri tüm bu ürünler ise giycem.com farkı ile en uygun fiyatlarda sizlere sunuluyor.

Giycem.com her kesime ve her yaşa hitap eden en güzel ve özel ürünleri sizler için bir araya toplayıp sizlere sunmaktan mutluluk duyar.

Gelinleri mutlu görmek giycem.com ailesi olarak bizi de mutlu eder.

Tüm gelinler giycem.com farkı ile düğün günlerinde en özel ve en güzel hissedecek…

Sabahlıkla Güne Merhaba

Rahat bir gecelik giyerek deliksiz bir uyku çekmek ister misiniz? Gecelik ve sabahlık modelleriyle bütün gece rahat edeceksiniz. Uzun kollu kısa kollu gecelik modelleri arasından sizin için en ideal olanı seçerek evinizde rahatlığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer kendinizi her zaman şık hissetmek istiyorsanız leoapar desenli, dantelli gecelik takımlarını tercih edebilirsiniz.

Miorre Uzun Kollu Gecelik

Miorre Uzun Kollu Gecelik

Yaz aylarında en çok tercih edilen gecelik modeli hiç kuşkusuz askılı geceliklerdir. Penye kumaştan üretilen gecelikler terletmez ve koku yapmaz. Geceler boyu rahat etmek için giycem.com’un gecelik modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Sabah uyandığınızda da kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız sabahlığınızın zarif ve rahat olması şarttır. Uyanır uyanmaz üzerinize alabileceğiniz sabahlığınızla ev içinde rahat hareket edebilirsiniz. Sabahlıklar saten, şifon, penye gibi kumaşlardan üretilir. Saten kumaşlar son derece akıcıdır, üzerinizde yokmuş izlenimi verir. Rahatlığına düşkün hanımlar saten kumaşları sıklıkla tercih ederler.

Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı

Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı

Dantelli sabahlık modelleri de kadınların vazgeçilmezleri arasında. Siyah, beyaz, kırmızı, mavi gibi geniş bir renk skalasına sahip sabahlık modelleri, hamileler ve lahusalar için de özel olarak tasarlandı.

Eğer penyeden başka sabahlık giyemem diyorsanız o zaman giycem.com’un çiçek desenli sabahlık takımları tam size göre. Cıvıl cıvıl renkleriyle enerjinizi yükselten sabahlıklar en uygun fiyatlarla giycem.com’da. Birçok markanın yüzlerce ürününü bulabileceğiniz giycem.com’da iç giyim dünyanızı renklendirmeye hazır olun. Online alışveriş hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Rahat ve Şık Gecelik Modelleri

Sabahlık ve gecelik, her kadının gardrobunda mutlaka bulunması gereken kıyafetler arasında yer alıyor. Rahat bir uyku ve güzel bir görünüm sağlayan sabahlık ve gecelik modelleri gerek kumaşları, gerekse tasarımları ile birbirinden farklı yüzlerce çeşide sahip.

Sabah kalktığınızda üzerinize bir hırka alma ihtiyacı duyuyorsanız ya da giymeniz gerekiyorsa, hırka yerine güzel tasarımlara sahip sabahlık modellerini tercih edebilirsiniz. Kışlık ve spor bir sabahlık isteniyorsa polar kumaştan yapılan modeller tercih edilebilir. Polar, hem sizi sıcacık tutacak hem de yumuşak dokusuyla rahat etmenizi sağlayacaktır. Seksi ya da klasik sabahlık modelleri arasından saten, penye, pamuklu, dantelli gibi seçimler yapabilirsiniz.

Gecelik seçerken ise üzerinde şirin çizimler bulunan modeller ya da yine seksi hatlara sahip saten modeller revaçta. Saten sabahlık ve gecelikler sizi her daim seksi gösterecektir. Özellikle ara dantel detaylarıyla bezeli modeller hoş bir görünüm katıyor. Bu modeller hem sizi rahat ettirecek hem de özel hayatınızı renklendirecek.

Hamileler için sabahlık ve gecelik seçimi önemlidir. Pijamalar göbek bölgesini sıkacağı için gecelik kullanımı hamileleri daha rahat ettirecektir. Hamile gecelik ve sabahlık modelleri incelenirken, terletmeyecek bir kumaş olan penyeden yapılan ürünlere ağırlık verilmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda geceliğin bir beden büyük alınması, göbeğiniz giderek büyürken rahatlığınızı devam ettirecektir.

Gecelik alımında ten renginize uygun modelleri seçmeye özen gösterin. Boyunuzu göz önünde bulundurarak uzun ya da kısa gecelik alabilirsiniz. Ancak belirtmek gerekir ki diz hizasında ya da diz üstü gecelik modelleri her zaman daha şık durmaktadır. Kilo problemleriniz var ise sorunlu bölgelerinizi kamufle eden modeller üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

 

En Rahatı Pijama!

Yaz aylarının gelmesi ile kalın, yün, polar pijamalar sandıklara kaldırılırken yazlık saten, penye, ince tiril tiril pijamalar dolaplarımızda yerini aldı. Giycem.com’da bulabileceğiniz pijama çeşitleri arasından yazlık pijama tercihinizi yapabilir, kapınızdan teslim alabilirsiniz. Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı etnik deseni ve yakasındaki desenli detayları ile dikkat çekiyor. Yaz ayları için oldukça konforlu olan model yüzde 10 elastan ve yüzde 90 koton olarak üretilmiştir. Desenler lacivert ve mor tonlardan oluşmaktadır.

Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takım

Bir diğer dikkat çeken model Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı kareli ve çiçekli detayları ile pijama modasında oldukça popüler ve sevilen bir model. Üst parçasında minik, kareli bir cep detayı bulunmaktadır. Dilediğiniz renk ve beden seçimini site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Takım giyinmekten hoşlanmayanlar için çok şık, moda gecelikler de mevcut. Renkli, desenli ve sevimli geceliklerin yanı sıra seksi ve şık gecelikleri de bulabilir, zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Pierre Cardin Satenli Sabahlık

Pierre Cardin Satenli Sabahlık

Pijamalar genelde yaz aylarında sırf uyumak için giyilmez. Yoğun geçen günün ardından üstelik hava sıcaklığını da hesaba katarsak, eve gelir gelmez üzerimize rahat bir şeyler geçirip evde film keyfi yaparak ya da kitap – dergi okuyarak keyif yapıp yayılmak isteriz. Arkadaşlarımızla geçirdiğimiz hafta sonlarında pijamalarımızla hem rahat hem de havalı görünmek isteriz. Bu yüzden pijama deyip geçmemek lazım çünkü yaz aylarında evde geçirdiğimiz günlerin çoğunda pijamalarımız ile dolaşıyoruz.

Pijamalarımızı daha şık gösteren sabahlıklar ile ev içerisinde daha şık görünüp kendimizi iyi hissedebiliriz. Sabahlık modelleri arasında şifon, parlak şık modellerin yanı sıra renkli, desenli ve sevimli modellerde bulabilirsiniz. Ayrıca hamileler için de her türlü pijama, gecelik ve sabahlık modelleri bulunmaktadır. Hamile bayanlar da bedenlerine ve zevklerine göre seçim yapıp en rahat olmaları gereken dönemlerini rahat pijamaları ile geçirebilirler.

 

Gelinlere Özel

Yaz ayları genellikle düğünlerin en sık olduğu aydır. Düğün mevsimi olarak bilinen yaz mevsimi çok yoğun düğün hazırlıkları yapılarak çabucak geçer. Düğün hazırlığı yapan kadınlar gelinlere özel iç çamaşırları ile çok özel anlar yaşayacaklar. Büstiyer takımları, sabahlıklar, push up sütyenler ve daha pek çok ürünle hayatınız renklenecek. Gelinliğinizin içine giyebileceğiniz push up sütyen ile gelinliğiniz üzerinizde kusursuz duracak. Düğününüzün yıldızı sizsiniz ve akşam olduğunda eşinizle beraber mutlu bir birlikteliğe adım atacaksınız. Bu özel günü daha da özel kılmak sizin elinizde. Bembeyaz büstiyer takımlarınızla gece bittiğinde sevgilinize sürpriz yapın.

Yepyeni bir hayata adım atarken her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, çok planlı hareket etmelisiniz. Düğününüzde her şey mükemmel olsun. En ufak bir pürüz dahi neşenizi kaçırmasın.

Havuz başında güzel bir düğünle, tüm sevdiklerinizle birlikte hoş bir düğün organize edin.   Düğününüzde gelinliğinizin altına rahat bir ayakkabı seçin. Çünkü yüzlerce davetliyle ilgilenip, dans edince gecenin sonunda ayaklarınız ağrıyabilir. Bu sorunu çözmek için gelinliğinizin altına çok rahat beyaz bir ayakkabı giymelisiniz.

Artık yepyeni bir hayata başlıyorsunuz ve hayatınızın aşkıyla evleniyorsunuz. Bu oldukça önemli bir adımdır. Bu adımı atarken ev eşyanızdan çeyizinize, kıyafetinizden iç çamaşırınıza kadar içinize en çok sinenleri seçin. Örneğin iç çamaşırı tercihiniz sabahlık saten beyaz bir sabahlık seti olabilir. Bu saten beyaz sabahlık seti, kısa şort ve ince askılı üst, uzun kollu pijama takımı, derin sırt dekolteli gecelik ve bir sabahlıktan oluşur. Eşiniz sizi beyazlar içerisinde görünce masumiyetinize bir kez daha aşık olacak.

Saten pijamalar yumuşak dokusuyla size kendinizi çok özel hissettirecek. Hem seksapalitenizi ön plana çıkaracak hem de uyurken rahat etmenizi sağlayacaktır. Seçtiğiniz iç çamaşırları sizin ruh halinizi simgeler. Kırmızı bir iç çamaşırı giyiyorsanız o zaman tehlikeli oyunlara hazırsınız. Eğer beyazın cazibesine kapılmayı seçtiyseniz, duygusal yapınızı ön plana çıkarmış olursunuz. Mor bir sabahlık seçerseniz de aşkın rengi mor olduğu için aşkı simgelemiş olursunuz. Eşinizle beraber yepyeni bir hayat artık sizi bekliyor.