Sevgililer Günü İçin İç Giyim Modelleri Arasından Hediyenizi Seçin!

Sevgililer Günü İçin İç Giyim Modelleri Arasından Hediyenizi Seçin!

Yılın en özel günlerinden birine yaklaşmaktayız. Yılda bir kez kutladığımız sevgililer günü ile ilgili üzerinde çok düşünmesekte hemen hemen hepimizin özendiği ve titizlendiği bugünü ayda bir kutlasaydık çok mu sıkılırdık veya önemini yitirir miydi acaba?

Sevgililer gününün ruhu herkesin içinde ayrı bir heyecan uyandırır. Heyecan aşk mutluluk o gün daha da doruğa çıkar. İçimizdeki kelebekleri hissetmemek mümkün değildir.

Sizler için yüzyıllardır kutlanan sevgililer günün öyküsünü kısaca özetleyelim;

Milattan önce bir geleneğe göre festivalde kura çekimi yapılır ve eşleşen çiftler gelecek yılın o gününe kadar sevgili olurlarmış. Ne kadar enterasan değil mi☺

Daha sonra imparator genç erkeklerin iyi savaşamadıklarını gerekçesiyle sevgili olmalarını ve evlenmelerini yasaklamış. Fakat St Valentine isimli bi aziz gizlice gençleri evlendirmeye devam etmiş. Bunu öğrenen imparator, azizi idam ettirmiş. O günden sonra azizin öldüğü gün olan 14 şubatta St Valentine anısını kura çekilerek insanlar birbirlerine hediye almaya başladılar.

sevgililer günü iç giyim

sevgililer günü iç giyim

Daha farklı bir çok hikayesi olan sevgililer gününün birde bu hikayesini sizinle paylaşalım istedik.

Günler öncesinden hazırlıklar, planlar yapmaya başladığımız bu günde ne zordur hediye seçilmesi.

Hediye her zaman önemli olmuştur. Bunların başında en önemli hediyelerden biri iç giyim iç çamaşır ve boxer anlamı bir hediye olmuştur. İç giyim hediyesi aşk kokmalıdır…

Bu sevgililer gününü eşinize, sevgilinize aşk dolu geçirmek için alabileceğiniz en güzel ve çekici iç giyim hediyeleri giycem.com’dan bulabilirsiniz ☺

Sevgililer gününde gecenin en çekici iç çamaşırlarını, geceliklerini ve aradığınız diğer tüm iç giyim türlerini, farklı modeller ile giycem.com’dan bulabilir ve eşinizi şaşırtabilirsiniz.

İç giyimin ilişkinize ve aşkınıza katacağı farklılık sizinle birlikte tamamlanmış olacaktır. Yılda bir defa kutladığımız sevgililer gününü yılın en özel günü yapabilir, bütün yıl bu güzellikler ile ilişkinize renk katabilirsiniz.

Sevgililer günü yaklaşmadan giycem.com’dan ürünlerinizi hızlıca temin edebilirsiniz ☺

Her gününüz bu günden güzel ve özel olsun…

İç giyim ürünleri ile aşk dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.