Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?
Bayanlar sütyen seçimi yaparken, vücut ölçülerini iyi almalıdır. Alışverişte Sütyen Seçimi esnasında cup ve beden ölçüsünü iyi bilmeli ve bu doğrultuda alışverişini yapmalıdır. Sütyen almak, aldığımız pantolon, gömlek, tişörtten bile daha çok önem taşımaktadır. Doğru alınan iç çamaşırı, doğru sütyen seçimi sizi her şekilde rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Aldığınız sütten giysilerinizin altında kötü görünüm oluşturmamalı ve sağlığınızı da etkilememeli,

Göğüs ölçüsü küçük olan bayanlar, balenli ve destekli sütyen modellerini tercih etmeliler, büyük göğüs ölçüsüne sahip bayanlar ise balenlerden mümkünse uzak durmalıdır, büyük göğüslü ve kilolu bayanlarda balenli sütyen modelleri rahatsızlık verebilir. Ama destekli sütyen konusunda yaptıkları tercihe göre karar verebilirler. Büyük göğüslü bayanlarda göğüslerin dik durması bakımından destekli sütyen modelleri tercih edilmeli, büyük göğüslü bayanlarda bir diğer dikkat edilecek husus kalın sırt kısmıdır. Henüz göğüsleri yeni büyümeye başlayan genç kızların ise sıkı sütyen ve balenlerden uzak durmaları gereklidir. İlk tercihiniz sütyen olarak penye sütyen den yana olmalıdır. Göğüslerin gelişme devresinde yapısını bozmayacak farklı modeller kullanmalısınız. Bu bağlamda desteksiz ve balensiz sütyen modelleri tercih etmelisiniz.

Sütyen seçimi nasıl yapılır?

Sütyen seçimi nasıl yapılır?

Sütyen seçiminizde öncelik sağlığınız olmalı ve sağlığınızı her konuda düşündüğünüz gibi sütyen seçiminde de korumalısınız, Özellikle bilinmedik markaların ürettiği ve kimyasal renklendirme ile imal edilen iç çamaşır modelleri sizin sağlığınızla oynayabilir. Bu nedenle bilinmedik markalardan uzak durunuz, günümüz teknoloji dünyasında artık her şeyin internet yolu ile yapılması sebebiyle eğer sizlerde giycem üzerinden alışverişinizi yapıyorsanız, internet sitesinin güveliğini, iletişim adresinin olup olmadığını, kullanıcı gizlilik bilgilerinin olup olmadığını, ve en önemlisi satışta olan ürünlerin marka olmasına özellikle dikkat edin. Sütyen seçimi yaparken doğru tercihleri kullanmalı ve sizi zarif, ince gösterecek, güzel ve kibar görüntü sağlayacak sütyen modelleri tercih edin. İç giyim ve sütyen ihtiyacınızı çarşı ya da pazardan alıyorsanız, ambalaj ve kapalı paket içinde olmayan, raflara atılmış ya da bir yere topluca dökülüp sergilenmiş çamaşırlar katiyen uzak durun. Elinizden geldiğince hijyenik ortamda korunan ve bilindik yerlerden alışveriş yapın.

Çok Kullanılan 2015 Sütyen Modelleri

Bayanların çoğu dış giyimine verdiği önemi iç giyimlerinde de yansıtırlar. Peki hepimiz iç giyim hakkında yeterli bilgi sahibi miyiz?
İç giyimde, özellikle sütyen alırken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? Birlikte tekrar göz atalım.
Sütyen alırken dikkat etmemiz gereken bir kaç nokta vardır. Bunlar hem şıklık hem de rahatlık açısından önemlidir.
Sütyen alırken mutlaka ölçülerinizi bilmelisiniz ve doğru ölçülerde sütyen almalısınız. Her kalıp ve ölçü görünüş açısından ve kullanılabilirlik açısından çok önemlidir. Eğer göğsünüz sütyenin kabından taşıyorsa beden ölçünüzde bir sorun vardır. Doğru beden ölçünüz için tekrar mezurayı elinize almalısınız.
Ayrıca küçük bir ipucu da aldığınız sütyenin arka klipsleri en uçta takılı iken rahatsanız sorun yoktur. Çünkü sütyenler kullandıkça ne kadar kaliteli olursa olsun kullandıkça gevşeme yaparlar.
Sütyeninizin arka bandı ön kısım ile paralel olmalıdır. Eğer ki arka kısım yukarı doğru çıkmışsa askılarınızı ayarlamanız gerekir.
Bu kısa bilgilerden sonra sizlere bir kaç sütyen örneği vermek isteriz. Sütyen çeşitleri kadınların her türlü zevkine göre onlarca çeşit üretilmiştir. Renk, beden farklılıkları yanı sıra kullanım kolaylığı şıklığı ve rahatlığı da son zamanlarda en çok üstünde durulan özelliklerden biri olmuştur. Sütyen çeşitlilikleri ilk kullanım, sporcu atlet sütyen, sütyen takımı, destekli sütyen, desteksiz sütyen, straplez sütyen, emzirme sütyeni ve daha bir çok farklı model bulabilirsiniz.
Aslına bakarsanız çoğu kadının düşüncesi şu şekildedir. Aldığınız sütyen rahatsa ve size güzel görünüyorsa sorun yok demektir.
Tabi bizim tavsiyemiz yine de yukarı belirttiğimiz küçük ayrıntılara dikkat etmenizdir.
Şimdi giycem.com farkı ile alabileceğiniz sütyen takımlarından en çok beğenilenleri sizler için sıraladık.
Listemiz çok kabarık olduğundan dolayı sizler için ilk 3 favori ürünü beğeninize sunuyoruz.

1. Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

%100 özel kumaştan üretilmiş ve marka olarak bayanların beğenisini toplamış kullanımı rahat ve şıklığı göz kamaştıran bir üründür. (Bayanlar kadar baylarında beğendiğini dipnot geçelim.) Benzer dagi sütyen ürünleri çin tıklayınız.

2. Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Tamamen estetik ve rahatlık üzerine kurgulanmış bir üründür. Anıl sütyen ürünleri arasında en çok tercih edilen toparlayıcı sütyen modelidir. Sizin de bir denemenizi öneririz. Bu ürünü top 3 listemizin ikinci sırasında yerini almış durumdadır. Tercih edenleri hayal kırıklığına uğratmayan ürünlerden biridir.
Ve son olarak

3. Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

2015 model bir pierre cardin sütyen takımı denemek kalitesini hissetmek isterseniz bu ürün tam size göre. Ürün tasarım yorumu sizlere bırakıyoruz ve denemeye değer dedirten kalite ve fiyatta giycem.com tarafından tavsiye ediliyor. Diğer pierre cardin sütyen modelleri için hemen tıklayınız.

Yeni İnci Modası

Yeni İnci iç giyim markası 1964 yılında kurulan Türkiye’nin en köklü ve eski iç giyim markalarından bir tanesidir. Kreasyonlarında her zaman şıklığa ve rahatlığa eşit önem veren Yeni İnci markası, her sezon olduğu gibi bu sezon da kadınların en beğendiği markalardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Yeni İnci dünya iç giyim modasını yakından takip edip kreasyonlarını her sene bu modaya göre oluşturmaktadır.

yeni-_nci-straplez-s_tyen-2250

Modern çizgide zarif tasarımları ile genç yaşlı herkesin kalbini çalan Yeni İnci markası, pek çok sütyen, külot, jartiyer, kombinezon gibi iç giyim ürünleri modelleri ile Giycem.com’da sizleri beklemektedir. Giycem.com ile Yeni İnci’nin en güzel modellerine tek bir tıkla sahip olabilirsiniz. Yeni İnci iç giyim ürünlerinin yanı sıra pijama, gecelik ve sabahlık modelleri ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Yeni İnci markası en çok sütyen modellerinin rahatlığı ve şıklığı ile dikkat çekmektedir. Rahatsız ve üzerinize tam oturmayan bir sütyen modeli ile tüm gününüz konforsuz ve sağlıksız geçebilir. İç giyim sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

gallipoli-saten-toparlayici-sutyen-1790

Mutlaka hem rahatınız hem sağlığınız hem de kıyafetlerinizin görünüşü için üzerinize tam oturan; hem kabı, hem sırt ölçüsü size uygun sütyen modelleri seçmeye dikkat edin. Sütyen seçimlerinizi Yen İnci markasından gerçekleştirdiğiniz sürece bu gibi sıkıntılar yaşama riskiniz en aza inecektir. Giycem.com’dan Yeni İnci ürünlerini rahatlıkla bulabilir ve dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz.

Hem Şık Hem Fonksiyonel

Sütyen ve jartiyer, kadın iç giyim konusunda en önemli ögelerden ikisidir. Her ikisi de çekiciliğini ön plana çıkarmak isteyen kadınların vazgeçilmezleri arasındadır.

gallipoli-saten-toparlayici-sutyen-1790

Sütyen, çıkış noktası fonksiyona dayanan bir iç giyim ürünüdür. Buna rağmen zaman içerisinde ihtiyaç ve talepten dolayı ortaya çıkan ürün özü değişikliği ile sütyen fonksiyon yönünün tarz ve şıklık ürünü niteliği de kazanmıştır. İşlemeli, saten, ipek, transparan gibi çeşitler zaman içinde sütyen konusunda büyük bir ürün gamı yaratılmasını sağlamıştır. Günümüzde birçok kadın, kendine uygun sütyeni belirleyerek iç giyim ihtiyacını karşılayıp tarzını tamamlamaktadır.

Örneğin destekli sütyenler, vücut hatlarıyla uyumlu giyinmek isteyen kadınların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Bu tarz fonksiyonel yararların dışında, dantel detaylı, saten işlemeli gibi sütyenler de hem estetik açıdan katkı sağlamakta, hem de çekiciliği artırmaktadır.

st8140605

Jartiyer ise yine kışın uzun çorap giymeme gibi fonksiyonel bir ihtiyaçtan doğan bir ürün olarak zaman içinde bir çekicilik ürünü haline gelmiştir. Hem etek ve elbise altına çorap giyme ihtiyacını karşılayan, hem de tarz konusunda kadınlara destek olan jartiyerler, iç giyim konusunda fazlaca önemli bir ürün.

Giycem.com, iç giyim ürünleri konusunda tüketicilere çok geniş bir skalada seçenekler sunuyor. Bu konuda deneyimli ve kaliteli ürünler üreten markaları portföyünde barındıran Giycem, iç giyim ürünlerine ihtiyaç duyan kadınların her türlü arayışına cevap veriyor.

İç Giyim Şıklığı

İç giyim tercihiniz kişiliğinizi yansıtır. İç giyim gün içindeki modunuzu belirler. Her zaman şık görünmek istiyorsanız, iç çamaşırı tercihlerinize de son derece dikkat etmelisiniz. İç çamaşırınızı seçerken beden ölçünüzü göz önünde bulundurmalısınız. Eğer vücudunuzu saran bir iç çamaşırı istiyorsanız tam bedeninize uygun bir çamaşır seçmelisiniz. Eğer rahatlık sizin için ön plandaysa o zaman sizi sıkmayan çamaşırları tercih edebilirsiniz.

İç Giyim

Bazı iç giyim ürünleri dikişsizdir. Bu özellik sayesinde dar kıyafetler giydiğinizde iç çamaşırınız belli olmaz. Genellikle kadınların korkulu rüyası dar bir pantolon giydiklerinde külot izinin pantolonda belirmesidir. Bunun önüne geçmek için dikişsiz çamaşır tercihinde bulunabilirsiniz.

Sütyen

Sütyen tercihinde bulunurken öncelikle yapmanız gereken beğendiğiniz bir modeli seçmektir. Sütyen modelleri pek çok çeşide sahiptir. Straplez sütyen, askısız sütyen, destekli sütyen, desteksiz sütyen, emzirme sütyeni, push-up, toparlayıcı sütyen gibi geniş ürün yelpazesine sahip. İhtiyacınız olan sütyeni seçerek iç giyim tarzınıza yön verebilirsiniz. Sütyeninizin rahat olması şarttır. Ortalama olarak 10 saate yakın sütyen takan kadınlar, vücuduna uygun bir sütyen modeli seçerek kendilerini olabildiğince rahat hissedebilirler.

İç giyim tercihlerinizle giyim tarzınız arasında bir uyum olmalıdır. Eğer çılgın kıyafetler giymekten hoşlanıyorsanız, iç çamaşırı tercihlerinizi de bu doğrultuda yapmalısınız. Eğer kuralcı bir yapınız varsa o zaman hanım hanımcık iç çamaşırları sizin için uygundur. Kışkırtıcı olmaktan keyif alıyorsanız kırmızının ve siyahın dünyasında kendinize yer açmanızı öneririz.

Pierre Cardin Modelleri

İç giyim denilince herkesin aklına dünyaca ünlü Pierre Cardin markası geliyor. Birbirinden güzel ürünleri ile Pierre Cardin, tüm kadınlara ve erkeklere hitap ediyor. İtalyan asıllı Fransız modacı Pierre Cardin, 1945 yılında Fransa’da La Paix’de dünyanın en ünlü modacıları ile beraber çalışmaya başlar. Kısa sürede dünyanın tanınmış modacıları arasında giren Pierre Cardin iç giyim ürünleri ile herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Pierre Cardin Türkiye pazarına 1993 yılında Aydınlı Grup çatısı altında giriş yapar.

pier825

Pierre Cardin

Aydınlı Grup ile beraber Pierre Cardin’in üretim ve pazarlama faaliyetleri de Türkiye’ye taşınır. 1994 yılında Pierre Cardin Türkiye’de ilk mağazasını açar. Aydınlı Grup 12 yıl boyunca Pierre Cardin’in erkek giyim ürünlerinin lisansörlük hakkına sahip iken 2005 yılında Pierre Carindin ile yapılan anlaşma ile tüm ürünlerin 7 ülkede lisansörlük hakkı Aydınlı Gruba geçer. Pierre Cardin’in en güzel iç giyim ürünlerini Giycem.com’da bulabilirsiniz. İç giyim ürünleri ile tüm erkek ve kadınların beğenisini kazanan Pierre Cardin, yepyeni tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Birbirinden güzel son moda tasarımlara tek tuşla sahip olmak isterseniz giycem.com’a mutlaka bir göz atmalısınız.

4102_3_

Sütyen

Pierre Cardin’in kadınlar tarafından en çok tercih edilen ürün grubu arasında sütyen modelleri yer almaktadır. Hem rahat hem de şık sütyen modelleri ile iç dünyanızı hareketlendirebilirsiniz. Sütyen modelleri de tıpkı diğer iç giyim ürünleri gibi rahat olmalıdır. En rahat Pierre Cardin sütyen modelleri için giycem.com’a bekleriz.

En Rahatı Pierre Cardin

Gün içerisinde kendinizi her zaman dinamik hissetmek istiyorsanız iç giyiminize dikkat ederek bu dinamizme katkı sağlayabilirsiniz. Rahatsızlık hissi uyandıran iç çamaşırları gün içerisinde modunuzun düşmesine sebep olur. Bunu önlemek için iç çamaşırı seçiminizi doğru yapmalısınız. Sütyen tercihinde bulunurken vücut yapınızı göz önünde bulundurarak tercihte bulunmalısınız.

EMAY Straplez Destekli Brodeli Sütyen Külot Takımı

EMAY Straplez Destekli Brodeli Sütyen Külot Takımı

Sütyen modelleri pek çok çeşide sahiptir. Straplez sütyen, destekli sütyen, toparlayıcı sütyen, desteksiz sütyen gibi çeşitler arasından ihtiyaç duyduğunuz sütyeni almalısınız. Eğer gögüs ölçüleriniz büyükse ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız toparlayıcı sütyen kullanmalısınız.

Yazlık elbiseler giydiğinizde sütyen askılarınızın görünmesini istemiyorsanız straplez sütyen tercih edebilirsiniz. Bu sayede sütyeniniz askısız olduğu için rahatlıkla elbise giyebilirsiniz. Kaliteli bir sütyen tercihinde bulunmak istiyorsanız Pierre Cardin markasının ürünlerini mutlaka denemelisiniz.

Pierre Cardin Amanda Destekli Dantelli Sütyen Takımı

Pierre Cardin Amanda Destekli Dantelli Sütyen Takımı

İç giyimde kalite son derece önemlidir. Sentetik iç çamaşırları koku yapmasının yanında sağlık açısından da uygun değildir. İç çamaşırı konusunda uzmanlaşan Pierre Cardin sütyenlerini güven içerisinde kullanabilirsiniz. Kendinizi her zaman zarif ve alımlı hissetmek istiyorsanız bunu iç çamaşırı tercihlerinize yansıtmalısınız.

Online alışveriş fırsatlarından yararlanarak Pierre Cardin ve daha pek çok markaya tek tıkla ulaşabilirsiniz. Online alışverişle tanışanlar ondan asla vazgeçemiyorlar. Evinizde otururken birkaç tıkla bütün işlerinizi halledebileceğiniz gibi, alışveriş listenizdeki her şeyi online olarak sipariş verebilirsiniz. Üstelik siparişleriniz kapınıza kadar geliyor ve sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor.

İç Giyimde Rahatlık

Alışveriş yapmayı seven kadınlar iç giyim alışverişinde de iddialarını ortaya koyuyorlar. Sütyen, jartiyer, külot, pijama, gecelik gibi iç giyim ürünlerini alırken kendi vücut ölçülerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Aradığınız sütyen modelini yüzlerce seçenek arasından seçebilir ve size en uygun sütyen bedenini giycem.com’da bulabilirsiniz. Askılı, askısız sütyen modelleri, dantelli sütyen modelleri, sütyene dair aradığınız her şey giycem.com’da sizleri bekliyor.

Lady Eleni Destekli Sütyen Külot Takım

Lady Eleni Destekli Sütyen Külot Takım

İç giyim dendiğinde ilk aklımıza gelen sütyen ve külottur. İç çamaşırı herkes için son derece önemlidir. Günlük olarak mutlaka değiştirilmesi gereken çamaşırlar hijyen açısından büyük önem taşır. Sütyen tercihinizi rahatlıktan ve sağlıktan yana kullanın. Destekli sütyen, desteksiz sütyen, toparlayıcı sütyen, emzirme sütyeni, straplez sütyen gibi geniş ürün yelpazesine sahip sütyenler kadınların hemen ilgisini çeker. Seçtiğiniz sütyen gün boyu üzerinizde olacağı için kendinizi iyi hissetmeniz son derece mühimdir. Sıkan ya da bol gelen bir sütyen ile rahat edemezsiniz ve bu rahatsızlık gün boyu peşinizi bırakmaz.

İç giyimde rahatlık her zaman ön planda olmalıdır. Rahatlığın yanında estetik görünüm de son derece önemlidir. Dantel işlemeli sütyenler son derece güzel ve şıklar. Sütyen seçerken rengine de önem vermek gerekir. Bütün iç çamaşırlarınız beyazsa artık biraz renklenmenin vakti geldi demektir. Rengarenk sütyen modelleri ile iç dünyanızı biraz hareketlendirebilirsiniz.

Emay Jakarlı Destekli Sütyen Takımı

Emay Jakarlı Destekli Sütyen Takımı

Askısı çıkabilen sütyenler kadınlar için kolaylık sağlar. Eğer straplez bir elbise giymek istiyorsanız askısız bir sütyen tam size göre. Askıları çıkabilen sütyenler sayesinde sütyen askınız kıyafetinizden görünmez ve gün boyunca rahat edersiniz.

Renklerle Terapi

Renklerin dünyasına merhaba deyin. Yazın gelmesiyle birlikte rengarenk kıyafetler sezonun en trendi oldu. Peki ya iç çamaşırı trendleri? İç çamaşırlarında da renklerin hakimiyeti altına girmiş durumdayız.  Siyah ve beyazdan kurtulmamızı şampanya patlatarak kutlamalıyız. Eminim hepinizin evinde siyah sütyenler ve beyaz külotlar vardır. Babaannenizden kalma beyaz külot giyme alışkanlığınızdan ne zaman kurtulacaksınız acaba?

Gallipoli Straplez Push-Up Sütyen

Gallipoli Straplez Push-Up Sütyen

Kendinize bir söz verin ve dolabınızı renkli sütyen ve külotlarla doldurun. Renklerin terapi etkisi sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Kıyafetinizden görünen beyaz sütyen askısı gerçekten tahammül sınırlarını zorluyor, haberiniz olsun. Renkli bir sütyen kullanırsanız kıyafetinizden görünen sütyen askıları rahatsız edici olmaz, aksine kendinize has bir tarzınız olduğunu gösterir.

Gallipoli Dantelli Straplez Push-Up Sütyen

Gallipoli Dantelli Straplez Push-Up Sütyen

Hayal gücünüzü tetikleyecek bu renkli iç çamaşırları, dünyaya bakışınızı dahi etkileyecek. kendinizi sınırlamayın, özgürce dilediğiniz model ve renkte iç çamaşırı seçin. İç çamaşırları gün içerisindeki modunuzu da belirleyici etkiye sahiptir. Rahatsızlık verici bir iç çamaşırı giydiğinizde kendinizi kötü hissedersiniz. Bunu önlemek için dolabınızdaki seksi bir iç çamaşırı takımını giyip dışarı çıkın. Emin olun kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Öz güveninizi de pekiştirecek bu çamaşırlar sayesinde psikologla görüşmüş kadar rahatlayacaksınız.

Gümüş Bayan Sütyen Takım

Gümüş Bayan Sütyen Takım

Rahat Hamile İç Giyim Modelleri

Sevdiğiniz kişiyle aylarca belki de yıllarca beklediğiniz o muhteşem ana geldiniz. Düğün hazırlıkları tamamlandı. Zorlu bir süreç olan gelinlik seçimi yapıldı. Sıra gelinliğinizin içine giyeceğiniz gelin iç giyim ürünlerini seçmeye geldi. Gelinlik modelinizin sırt ve göğüs dekoltesinin şekli sütyen seçiminde önemli bir rol oynuyor. Alacağınız sütyenin gelinlikten taşmaması ve belli olmaması gerekir. Bunun için, eğer straplez bir gelinlik modeli seçildiyse askısız sütyen modelleri tercih edilmeli, hatta kimi zaman gelinlik içerisine sütyen dikilebilmektedir. Bu önemli günde seçilecek gelin iç giyim ürünlerinin aynı zamanda  şık ve göz alıcı olmasına dikkat edilmeli.

Gelin iç giyim ürünleri sadece düğün günü için üretilmemektedir. Düğün ve sonrası için set halinde bulunan sabahlık ve gecelik modelleri, büstiyer takımları, sütyen ve jartiyer takımları gibi birçok gelin ürünü bulunmakta. Bu gelin iç giyim ürünleri arasından seçim yaparken vücut tipinize en uygun olan  modeli tercih etmelisiniz.

Hamile ve lohusaların iç giyim ürünleri alırken dikkat etmesi gereken bir takım noktalar vardır. Hamile ve lohusa iç giyim ve pijama ürünleri rahatlık ön planda tutularak tasarlanmıştır. Bayanlar bu dönemlerde genellikle lastikli pijama altı yerine gecelik tercih ediyorlar. Hamile bayanların rahat bir uyku uyuyabilmesi için konforlu kıyafetlere ihtiyacı vardır. Bu nedenle gecelik ve sabahlık gibi giyim ürünlerinin pamuklu olması avantaj sağlayacaktır.

Hamile iç giyim ürünleri genellikle üzerinde şirin desenler bulunan kıyafetlerden oluşuyor. Lohusa iç giyim ürünlerine baktığımızda ise yine şirin ürünlerin yanı sıra dantelli ve şık gecelik ve sabahlık modellerine rastlayabiliyoruz. Lohusa iç giyim de emzirme kolaylığı sağlayan atlet ve sütyenler ön planda.

Hamilelik dönemi esnasında göğüsler giderek büyür. Bu nedenle özellikle ilk 3 ay içerisinde tercih edilecek sütyenlerin geniş balene ve geniş askıya sahip modellerden olması gerekiyor. Eğer göğüslerinizde aşırı büyüme varsa gece yatarken destek sağlayacak sütyen kullanılması da tavsiye ediliyor. Hamilelik esnasında göğüslerde yaşanan şekil bozukluklarının sebepleri arasında meme dokusuna uygun destek verilmemesi yatıyor. Hamile bayanların iç giyim ürünleri alırken sentetik olmayan ve çok sıkmayan rahat modelleri tercih etmesi gerekiyor. Organik hamile slip gibi ürünler göbeği kavrıyor ve kıyafetten asla belli olmuyor.