2015 YENİ SEZON KIŞLIK PİJAMALARDA EŞSİZ MARKALAR BİZDEN, SEÇİM SİZDEN!

2015 Kışlık Pijama modelleri satışı başladı. Soğuk havaların etkisini arttırdığı içinde bulunduğumuz kış aylarında sıcağı içinizde yaşamaya devam edin. Havaların sertliğinden de anlaşılacağı gibi yaz ayları kendini özlettirecek. Raflarımızda artık yazlık pijamaların yerini en yeni modelleriyle kışlık pijamalarımız alacak. O zaman yeni modelleri incelemeye hep beraber başlayalım. Sıcak bir iç dünya için kışlık pijamalar özel fiyatlar ve sizlere özel en yeni modellerle satışa sunuldu.

Kışın getirdiği soğuk havaların etkisiyle oturduğumuz yerlerde bile üşümeler başladı artık. Sıcağı sevenler için rafları yenileme zamanı geldi. Yeni sezonda pijama modelleriyle Penye Mood, Feyza, US Polo, Anıt, Anıl, Gümüş, Pierre Cardin, Yeni İnci, Nurteks, Dagi, Maranda, Tuğse, Bone Club, Sistina, Artış gibi ünlü markalar büyük bir ilgi görmeye başladı. Sizlerde ünlü markalarımızı tercih edip sıcak iç dünyamıza katılmaya ne dersiniz ?

giycem-us-polo-icgiyim-modelleri

giycem-us-polo-icgiyim-modelleri

Ünlü markaların kışlık pijama çeşitleri sizler için stoklarımızda. Üstelik giycem.com’da %35 e varan indirimler yalnızca sizler için. %100 pamuk olarak üretilmiş pijamalar kış aylarının bu soğuk günlerinde sıcak saatler geçirmeye güvence veriyor.

Sizde hemen giycem.com’a gidin ve yeni sezon kışlık pijamalar arasından seçinizi yapın!.