Dagi Modelleri

Dagi markası Türkiye’nin öncü iç giyim markalarından bir tanesidir. Köklü bir geçmişi bulunan Dagi markası, yıllardır her sezon tasarımları ile iç giyimin takip edilen markalarından bir tanesi olmaya devam ediyor. Dagi birbirinden güzel pijama modelleri ile tüm kadınlar ve erkeklerin en sevdiği markalardan bir tanesidir.

y1makethumb

Özellikle son yıllarda pijama denince akla gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi, tasarımlarından hem rahatlığa hem de şıklığa oldukça önem veriyor. Pijama evlerimizde en rahat vakitlerimizi geçirdiğimiz zamanlarda giydiğimiz ev kıyafetlerimiz olduğundan kesinlikle rahat olmalıdır. Pijamalarımızı mutlaka mevsim şartlarına uygun seçmeliyiz. Kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Dagi’nin kışlık pijama modellerine Giycem.com’dan göz atabilirsiniz. Giycem.com’da bulabileceğiniz Dagi ürünlerine mutlaka bir göz atınız. Giycem.com’da Dagi’nin yanı sıra dünyaca ünlü Pierre Cardin markasının birbirinden güzel ürünlerine Giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

pierre_cardin_4070_giycem_com_1

Pierre Cardin hem şık hem de rahat, konforlu modelleri ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor. Pierre Cardin’in destekli – desteksiz sütyen modelleri, külot modelleri, jartiyer ve kombinezon modelleri oldukça beğeni kazanan modeller arasındadır. Dünyanın en köklü iç giyim markalarından bir tanesi olan Pierre Cardin hem kadınlara hem de erkeklere yıllardır hizmet vermektedir. Pierre Cardin’in en güzel pijama ve gecelik modellerini de Giycem.com’da bulabilirsiniz. Online alışveriş sitesi Giycem’in en güzel ürünlerine mutlaka siz de bir göz atın.