Gecelik Rahatlığı

İçerisinde kendimizi en rahat hissetiğimiz giysilerimiz elbette pijamalarımızdır. Hepimiz uzun ve yoğun geçen günün sonunda bir an önce evimize gelip pijamalarımızı giyip ayaklarımızı uzatmak isteriz. İşte bu sebep ile bir pijama modelinde en önemli olan özellik rahatlık ve mevsime uygunluktur. Giycem’de her yaştan her zevkten, kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanmış kullanışlı ve şık pijama modellerini bulabilirsiniz.

maranda-takim-446

Pijama

 

Bu modeller arasında herkesini beğenisini kazanan modellerden bir tanesi de Maranda 446 Şortu Çiçekli Önü Kız Baskılı Takım pijama modelidir. Model esnek, rahat ve ince kumaşı ile yaz gecelerinde rahat bir uyku çekmenizi sağlarken şık görüntüsü ile de ev içerisinde bile kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlayacaktır. Bu güzel pijama modellerine mutlaka bir göz atın. Birbirinden güzel pijama modellerinin yanı sıra gecelik modellerini de giycem’de bulabilirsiniz.

2242

Gecelik

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez ev giysilerinden bir tanesi olan gecelik modelleri, ev içerisinde bile oldukça şık görünmenizi sağlayacak. Giycem’de bulabileceğiniz gecelik modelleri arasından kadınlar tarafından en beğenilen modellerden bir tanesi de Erdem Bayan Likralı Gecelik modelidir. Model şık ve rahat tasarımı ile özellikle yaz aylarında rahat bir uyku çekmenizi sağlayacak. Her yaşa ve zevke hitap eden gecelik modellerini Giycem farkı ile sipariş edebilir evinizden teslim alabilirsiniz. Siz de yaz aylarının keyfini bu güzel gecelik ve pijama modelleri ile çıkarın.

Bir cevap yazın