Sağlıklı Nesillerin Tercihi Atletten Yana

Çocuğunuz hızla büyüyor ve zaman hızla akıp geçiyor. Çocuğunuzun sağlıklı gelişimi için ebeveyn olarak üzerinize düşen görevi yerine getirmeniz gerekiyor. Direnci düşük çocuklar hastalanmaya daha yatkın olurlar. Eğer çocuğunuz sık sık hastalanıyorsa bugüne kadar yaptığınız her şeyi tekrar gözden geçirmelisiniz. Eğer çocuğunuz atlet giymiyorsa bu bir hastalık sinyali olabilir. Bu sinyalleri dikkate almakta fayda var.

Erkek çocukları kız çocuklarına nazaran biraz daha hareketli ve fevri davranırlar. Bu sebeple çocuklarınıza uygun bir dille atlet giymesi gerektiğini söylemelisiniz. Eğer atleti terlediyse gün içerisinde atletini değişmesi gerektiğini de belirtmeyi unutmayın.

Erkek çocuklarına özel giycem.com’da pijama takımları, atletler, slipler bulabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile çocuğunuza en uygun pijamayı online olarak seçebilirsiniz. Bu pijama takımlarıyla çocuğunuz uykuya doyamayacak. Gün boyu oyunlar oynayan, enerji harcayan çocuğunuz pijamalarını giyip yatağına yattığında deliksiz bir uyku çekecek. Uyku büyüme çağındaki çocuklar için çok önemlidir. Günde en az 8 saat uyku doktorlar tarafından önerilir. Eğer çocuğunuz rahat uyuyamıyorsa bunun sebeplerini araştırmalısınız. Giydiği pijamaların rahatsızlığı uykusunu etkiliyor olabilir. Doktorların hijyenik uyku dedikleri, duş aldıktan sonra steril bir yatakta uykuya dalmaktır. Hijyenik uyku sayesinde çocuklarınız uyku saatlerini hiç geciktirmeden yataklarına koşacaklar. Artık yapmanız gereken çocuğunuza güzel bir pijama takımı alıp, keyifle koltuğunuza uzanmaktır. Rengarenk pijama takımlarıyla çocuğunuz odasında ders çalışırken, tv izlerken ve daha pek çok şeyi yaparken kendilerini mutlu hissedecekler.

Çocuğunuz sizin en değerli parçanız. Ona değer verdiğinizi her fırsatta çocuğunuza hissettirin. Böylece çocuğunuzun kendine güvenmeyi öğrenecektir. Çocuğunuza aldığınız    şey ne olursa olsun muhakkak çocuğunuzun  fikrini de alın. Pijama seçerken, onun istediği renkte ve desende olanı seçin. Bu sayede hayatı boyunca çocuğunuz kendi fikirlerini dile getirmekten çekinmeyecektir.

Bir cevap yazın