İç Giyim Şıklığı

İç giyim tercihiniz kişiliğinizi yansıtır. İç giyim gün içindeki modunuzu belirler. Her zaman şık görünmek istiyorsanız, iç çamaşırı tercihlerinize de son derece dikkat etmelisiniz. İç çamaşırınızı seçerken beden ölçünüzü göz önünde bulundurmalısınız. Eğer vücudunuzu saran bir iç çamaşırı istiyorsanız tam bedeninize uygun bir çamaşır seçmelisiniz. Eğer rahatlık sizin için ön plandaysa o zaman sizi sıkmayan çamaşırları tercih edebilirsiniz.

İç Giyim

Bazı iç giyim ürünleri dikişsizdir. Bu özellik sayesinde dar kıyafetler giydiğinizde iç çamaşırınız belli olmaz. Genellikle kadınların korkulu rüyası dar bir pantolon giydiklerinde külot izinin pantolonda belirmesidir. Bunun önüne geçmek için dikişsiz çamaşır tercihinde bulunabilirsiniz.

Sütyen

Sütyen tercihinde bulunurken öncelikle yapmanız gereken beğendiğiniz bir modeli seçmektir. Sütyen modelleri pek çok çeşide sahiptir. Straplez sütyen, askısız sütyen, destekli sütyen, desteksiz sütyen, emzirme sütyeni, push-up, toparlayıcı sütyen gibi geniş ürün yelpazesine sahip. İhtiyacınız olan sütyeni seçerek iç giyim tarzınıza yön verebilirsiniz. Sütyeninizin rahat olması şarttır. Ortalama olarak 10 saate yakın sütyen takan kadınlar, vücuduna uygun bir sütyen modeli seçerek kendilerini olabildiğince rahat hissedebilirler.

İç giyim tercihlerinizle giyim tarzınız arasında bir uyum olmalıdır. Eğer çılgın kıyafetler giymekten hoşlanıyorsanız, iç çamaşırı tercihlerinizi de bu doğrultuda yapmalısınız. Eğer kuralcı bir yapınız varsa o zaman hanım hanımcık iç çamaşırları sizin için uygundur. Kışkırtıcı olmaktan keyif alıyorsanız kırmızının ve siyahın dünyasında kendinize yer açmanızı öneririz.