Kadınlar için iç giyimin önemi !

Kadınlarda dış giyim ne kadar önemliyse iç giyim de o kadar önemlidir.Kadın için iç çamaşır‘ın öncelikle sağlıklı ve rahat kullanımlı olması ön plandadır.

Giysilerinizin altında izleri görünebilen iç çamaşırlar çok da hoş bir görüntü vermezler ve tercihler arasında bulunmamaları gerekmektedir. Doğru sütyen göğsü forma sokmaktan fazlasını yapar, tüm dış görünüşünüzü de değiştirir. Bu nedenle kıyafetinize uygun sütyen kullanılmalıdır. Sabah ilk kalktığınızda giydiğiniz ve gece en son çıkarttığız, kıyafetinizin altında gün boyu sizi saran sütyeninizi seçerken titiz davranmalısınız.Dış giyimdeki titizlik ve karakterislik özellikler iç giyiminiz içinde geçerlidir.

İç çamaşırı seçiminde pamuklu kumaş önemlidir!

İç giyim ürünlerini alırken naylon türlerinden uzak durmalı, pamukluları tercih etmeliyiz. Özellikle hassas cilde sahip olan kişilerin buna mutlaka özen göstermeleri gerekir. Bazı kadınlar da iç çamaşırının, lastik yerinin deriyle temas ettiği bölgede allerji meydana geldiğini vurguluyor. Hatta bu bölgelerde baskı nedeniyle kaşıntı veya kızarıklık da oluşabiliyor. Ayrıca iç çamaşırınız sizi sıkmamalı, sırf güzel diye ya da moda diye üzerinize aldığınız ürünleri giymeyin, uzun vadeli sağlık sorunları oluşturabilir. Çamaşırın sıktığı bölgede yağ dokusunda bazı kayıplar olabilir. Yine baskının olduğu deride temastan dolayı egzama gibi rahatsızlıklar meydana gelebilir.

Fanilanın önemi kışın daha fazla anlaşılır

Fanila, özellikle soğuk havalarda vücudumuzun kurtarıcısıdır.  Fanila siz farkında olmasanız da dıştan giyilen giyisilerin direk vücuda değmesini engelleyerek önemli bir koruma sağlar. Özellikle pamuk içeren kaliteli çamaşırlar kullanırsanız, vücudunuzu bir zırh gibi kavrar ve dışardan giydiğiniz sentetik kıyafetlerin teninize temasını engeller.Bu sayede hem soğuktan korunmuş olursunuz hem de dış kıyafetinizin vücudunuza teması ve alerjik etkisi ortadan kalkmış olur.

Unutmayın dış giyim kadar iç giyiminizde sizi temsil eder…

 

Bir cevap yazın