Yeni İnci Modası

Yeni İnci iç giyim markası 1964 yılında kurulan Türkiye’nin en köklü ve eski iç giyim markalarından bir tanesidir. Kreasyonlarında her zaman şıklığa ve rahatlığa eşit önem veren Yeni İnci markası, her sezon olduğu gibi bu sezon da kadınların en beğendiği markalardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Yeni İnci dünya iç giyim modasını yakından takip edip kreasyonlarını her sene bu modaya göre oluşturmaktadır.

yeni-_nci-straplez-s_tyen-2250

Modern çizgide zarif tasarımları ile genç yaşlı herkesin kalbini çalan Yeni İnci markası, pek çok sütyen, külot, jartiyer, kombinezon gibi iç giyim ürünleri modelleri ile Giycem.com’da sizleri beklemektedir. Giycem.com ile Yeni İnci’nin en güzel modellerine tek bir tıkla sahip olabilirsiniz. Yeni İnci iç giyim ürünlerinin yanı sıra pijama, gecelik ve sabahlık modelleri ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Yeni İnci markası en çok sütyen modellerinin rahatlığı ve şıklığı ile dikkat çekmektedir. Rahatsız ve üzerinize tam oturmayan bir sütyen modeli ile tüm gününüz konforsuz ve sağlıksız geçebilir. İç giyim sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

gallipoli-saten-toparlayici-sutyen-1790

Mutlaka hem rahatınız hem sağlığınız hem de kıyafetlerinizin görünüşü için üzerinize tam oturan; hem kabı, hem sırt ölçüsü size uygun sütyen modelleri seçmeye dikkat edin. Sütyen seçimlerinizi Yen İnci markasından gerçekleştirdiğiniz sürece bu gibi sıkıntılar yaşama riskiniz en aza inecektir. Giycem.com’dan Yeni İnci ürünlerini rahatlıkla bulabilir ve dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz.