Çocuk Pijama Takımları

Bütün anneler çocukları eve döner dönmez, sokağın pisliğini ve mikrobunu taşıyan kıyafetlerden çocuklarını kurtarıp ter temiz ev kıyafetlerini ya da pijamalarını çocuklarına giydirmek istiyor. Çocukları buna ikna edebilmek için gerçekten hem rahat edebilecekleri hem de beğenecekleri bir çocuk pijama modeli bulmanız gerekiyor sevgili anneler.
Giycem.com’da hem rahat hem de bir birinden sevimli ve şık çocuk pijama modelleri bulunmakta. Çocuklarınız ile evde bilgisayarlarınızı açıp hangisini alacağınıza beraber karar verin. Mutlaka çocuklarınızın fikrini alın ki severek ve isteyerek giysinler. Küçük yaşlarda kız çocuklara göre daha asi olan erkek çocuklarına, çok sevdikleri, örnek aldıkları ve taklit ettikleri babaları ile takım pijamalar alırsanız severek ve isteyerek giyeceklerdir. Bir çok babaları ile aynı erkek çocuk pijama modelleri mevcut. Giycem.com bunun için bir çok baba – oğul takım pijama üretmiş ve sizler için piyasaya sürmüş.

Yeni İnci Süprem 3'Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

Yeni İnci Süprem 3’Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

En beğenilen baba – oğul pijama takımları arasında, İnci Süprem 3’lü Baba – Oğul Pijama takımı ve Dagi Erkek – Çocuk Pijama Takımı modeli var. İnci Süprem modeli, gri üzerine lacivert çizgili, yakalı tshirt ve lacivert alttan oluşmaktadır. Dagi modeli ise mavinin üç tonu ve yazılı baskılı görüntüsü ile oldukça hoş görünüyor. Sürekli olarak babalarını taklit eden minik erkek çocuklarınız pijamalarını babaları ile paylaşmaktan çok hoşlanacaklardır.

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Giycem.com’da kız çocukları da unutulmamış elbette. Anneleri ile aynı giyinmek isteyen küçük kız çocukları için de bir birinden güzel anne – kız çocuk pijama takımları bulunmaktadır. Öne çıkan modelleri arasında, İnci Çocuk – Kadın Kapri Pijama Takım modeli bulunmaktadır. Model, kırmızı baskılı, kol bölümleri puantiyeli tshirtü ve gri üzerine kırmızı puantiye desenleri bulunan kaprisi ile dikkat çekmektedir. Farklı beden seçenekleri bulunan modelden, kendinize ve minik kızınıza uygun bedenleri seçin beraber giyin. Çocuklarınızın ne kadar severek ve isteyerek bu takım pijamaları giydiklerini göreceksiniz.