İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….

Kom Şıklığı

Kom markası bu yaz da en sevilen bikini modelleri, mayo modelleri ve mayokini modellerini tasarlayarak plajlara damgasını vurdu. Yazın en güzel mayokini, bikini ve mayolarını üzerinde taşımak isteyen kadınlar, Kom’un en güzel tasarımlarını adeta kapıştılar. Kom markası her yaz olduğu gibi bu yaz da tasarımlarında sezonun en favori renklerini kullanmıştır.

kom5214

Özellikle neon renklerin oldukça kullanıldığı tasarımlarda eğleceli şekiller ve desenler ön plana çıkıyordu. Kom markası kaliteli ve rahat mayo – bikini – mayokini modellerinin yanı sıra iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanıyor. Kom markası tasarımlarında hem şıklık hem de rahatlığa özellikle dikkat ediyor. Kom markasının muhteşem tasarımlarını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Kom özellikle sütyen modelleri, kombinezonları, jartiyer modelleri ile oldukça talep gören bir marka olmaya devam ediyor. İç giyimin öncü markalarından pek çoğunu Giycem.com’da bulabilirsiniz. Giycem.com’un en sevilen markalarından bir tanesi de Anıl İç Giyim markasıdır.

4644-3241

Anıl İç Giyim en güzel sütyen modelleri, külot modelleri, kombinezonları, jartiyer modelleri ile oldukça beğenilen bir markadır. Anıl İç Giyim, tasarımlarında erkekleri de unutmamış ve birbirinden güzel atlet ve boxer modelleri ile onları da sevindiriyor. Anıl İç Giyim de tıpkı Kom markası gibi rahatlık ve şıklığı bir arada sağlayan markalardan bir tanesidir. Anıl İç Giyim, erkek, kadın ve çocuklar için birbirinden güzel pijama ve gecelik tasarımları ile de dikkat çekiyor.

Kom Şıklığı

Bu yaz plajlarda yine Kom rüzgarları esti. Birbirinden güzel modelleri ile Kom bikini, mayo ve mayokinileri plajlarda en çok karşımıza çıkan modeller arasında yerini aldı. Mayokiniler bu yazın popüler plaj ürünler arasındaydı. Özellikle vücuduna güvenen kadınların sıklıkla kullandığı mayokiniler, birbirinden güzel modelleri ile plajlardaydı.

kom-lari-mayo

Kom

Kom modelleri arasında en çok tercih edilen modeller de mayokini ve bikiniler. Dilediğiniz Kom ürününü giycem.com aracılığı ile satın alabilir, kapınızdan teslim alabilirsiniz. Kom ürünleri arasında tercih yapmak oldukça zor, herkesin zevkine, bütçesine ve bedenine göre bir model Kom ürünleri arasında bulunuyor. Kom sadece kadınlara için değil erkekler için de birbirinden güzel modeller üretiyor.

5200

İç Giyim

Kom sadece plaj ürünleri ile değil iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanan bir markadır. İç giyim ürünlerinden dilediğinizi seçip bir tıkla evinize kadar getirtebilirsiniz. Kom iç giyim ürünlerinde şıklık kadar rahatlığı da önemsiyor.Hem şık hem de rahat iç giyim ürünlerine giycem.com farkı ile sahip olabilirsiniz. Mağazalarda bulamadığınız pek çok model, benden ve renk seçeneği online alışveriş sitesi giycem.com’da bulunmaktadır. Zevkinize uygun modelleri seçip sipariş edebilirsiniz. Kom’un birbirinden güzel sütyen, külot, kombinezon ve plaj ürünlerine bir göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın. Kom kalitesinin giycem.com ile buluştuğu site de daha pek çok markanın güzel ürünlerine de yer veriliyor. Her ihtiyaca yönelik ürünler giycem.com’da sizleri bekliyor.

İç Giyimde Dagi ve Kom Şıklığı

Yorucu bir gün geçirdikten sonra evimize dönüp yatağımıza gömülüp rahat bir uyku çekmenin hayalini kurarız. Ama tabii ki bu noktada yatağımızın konforu kadar üzerimize giydiğimiz gerek iç çamaşırı gerekse pijamanın da rahatlığı oldukça önemlidir. Kış aylarında genellikle alt kısmı ve kolları uzun modeller tercih edilirken yaz aylarında genellikle alt kısmı şort üst kısmı ise askılı olan ürünler daha çok talep görür.

Ayrıca modelin biçimi kadar kumaşının da kalitesinin önemli olduğu seçim yaparken hatırlanması gereken bir diğer önemli noktadır. Pamuklu modeller kadar saten modellerin de her mevsime uygun olabileceği unutulmamalıdır.

Dagi müşterilerin tercihlerini göz önünde bulundurarak kadın, erkek hatta çocukların bile rahatlıkla kullanabilecekleri modelleri ile müşterilerin en çok tercih ettikleri markalar arasında yer almakta. Zengin ürün seçeneğiyle her türlü zevke hitap edebilen ürünlerle müşterilerin konforu için her şey düşünülmüş.

Dagi kadar Kom da bu kategoride ön plana çıkan bir diğer marka. Kadınların ve erkeklerin rahatı için her şeyi düşünen marka ile istenilen ürünü bulmak oldukça kolay bir hale geliyor. Kom’un iç çamaşırı ve pijama zenginliğinin yanında bikini kategorisinin de bulunması biz hanımların yaz tatillerinin sürdüğü şu günlerde vazgeçilmez bir parçasını oluşturmakta.

Seçim hangi markadan yana olursa olsun vücut tipine uygunluğu göz önüne alınarak tercih yapılırsa hem rahat hem de güzel bir görünüm kazanmanın mümkün olacağı da göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli püf noktasıdır.

İç Giyim Rahatlığı

Yaz aylarının gelmesi ile plajlar birbirinden güzel mayo, bikini ve mayokini modelleri ile şenlendi. Giycem’de her zevke her yaşa uygun bikini, mayo ve mayokini modelleri bulmak mümkün. Bunların arsında ön plana çıkan modeller arasında Kom markasının pek çok mayo ve bikini modeli bulunmaktadır. Kom Tratt Bikini modeli yazlık deseni ve modern tasarımı ile oldukça hoş bir model.

kom-gail-bikini

Kom

Model alt kısmında bulunan fiyongu ile dikkat çekiyor. Kom markasının birbirinden güzel modelleri Giycem farkı ile evlerinize kadar geliyor. Kom’un bir diğer popüler ürünü ise yüksek belli tasarımı ile Kom Gali Bikini modelidir. Model nostaljik tasarımı ile özellikle gençlerin beğenisini kazanıyor. Kom bikini ve mayolar ile plajın yıldızı siz olabilirsiniz. Kom sadece plaj ürünleri ile değil iç giyim ürünleri ile de Giycem’in en sevilen ve beğenilen markalarından biri olmaya devam ediyor.

anil-bayan-mini-sort-2630

Anıl İç Giyim

Online alışveriş sitesi Giycem’in birbirinden güzel iç giyim markalarından bir tanesi de Anıl İç Giyim markasıdır. Markanın içerisinde pek çok şık ve zarif sütyen, külot, gecelik, ikili – üçlü takım, korse modeli bulunmaktadır. Anıl İç Giyim’in modern tasarımlı iç giyim ürünleri ile hem çok rahat edeceksiniz hem de iç dünyanızda şıklığı yakalayacaksınız. Anıl İç Giyim markası içerisinde erkek iç giyim ürünlerini de bulabilirsiniz. Giycem farkı ile birbirinden güzel bu ürünlere dilediğiniz zaman sahip olabilir, ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz.