Boxer Rahatlığı

Günümüzde boxer modelleri eskiye göre oldukça değişiklik göstermeye başladı. Eski bol boxerlar yerini dar ve vücudu saran boxerlara bıraktı. Klasik boxer modelleri artık demode görülürken yeni boxer modelleri erkekler tarafından oldukça tercih edilmeye başlandı. Giycem.com kadınların yanı sıra erkeklerin de isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak pek çok erkek iç giyim – ev giyim ürünlerini bir araya getiriyor. Aradığınız her türlü boxer modeli giycem.com’da mevcut.

yincib0743

Atlet

Pek çok marka ve ürünü sizler için bir araya getiren Giycem.com’da boxerın yanı sıra aradığınız tüm iç giyim ürünlerini bulabilirsiniz. Modern atletler de buna dahil. Beyaz, bol ve demode atletler yerine modern, şık, yüzücü atlet modellerini Giycem.com’da bulabilirsiniz. Pek çok güzel erkek atlet modelinin yanı sıra bayan atletleri de giycem.com’da sizleri bekliyor. Değişik tasarımlı, vücudu saran bayan atlet çeşitlerine online alışveriş sitesi giycem aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

1517

Boxer

Giycem’de bulunan atlet modelleri arasında en çok dikkati straplez atletler çekiyor. Straplez kıyafetlerinizin içine ya da bu aralar oldukça popüler olan transparan gömlek ve bluzlarınızın içine giyebileceğiniz şık atlet modelleri ile tarzınızdan ödün vermeyin. Birbirinden güzel atlet modellerine mutlaka bir göz atın. Bayanlar için pek çok şık ve rahat sütyen, atlet, külot, kombinezon takımı, gecelik, pijama, sabahlık, plaj ürünleri ve daha niceleri giycem.com’da bulunmaktadır. Her zevke ve bütçeye hitap eden bu modellere bir göz atın.