İç Giyimde Kalite ve Şıklık

İç giyim konusu kadınlar için çok hassas bir konudur. Erkekler için giyim tarzı iç giyime kadar sınırlıyken kadınlar için bu sınırı söz konusu değildir ve giyim tarzları kadar iç giyimlerine de önem vermek durumundadırlar. Sütyenden küloda, jartiyerden geceliğe, büstiyerden g-stringe kadar birçok ürün, kadınların iç giyim tarzlarında tercih edilmek için bekleyen ürünlerdir.

Giycem.com, iç giyim üretimi yapan birçok markayı bünyesinde barındırıyor. Pierre Cardin, Dagi, Kom, Anıl gibi iç giyim konusunda yılların deneyimine sahip ve kalite çıtasını belirleyen markalar, giycem.com’da ürünlerini sergiliyor.

Sütyen, külot, atlet, gecelik, body, pijama, kombinezon, korse, jartiyer, büstiyer, tişört, boxer, slip, termal, kapri, hamile/lohusa ürünleri, gibi ürün çeşitlerini tüketiciye sunan Dagi; iç giyim konusunda arayışta olan kadınlara tercih alanları yaratıyor.

Dagi gibi Pierre Cardin de çokça ürün seçeneği ile tüketicilerin yanında yer alıyor. Sütyen, çorap, atlet, body, gecelik, pijama, kombinezon, jartiyer, büstiyer, sabahlık, boxer, kapri, babydoll, hamile/lohusa ürünleri, şortlu takım, tayt, kapri takım, elbise, pantolon gibi ürünleri gamında bulunduran marka, yıllardır iç giyim sektöründe olmanın verdiği deneyim ile tüketicilerine yüksek standartları sunuyor. İç giyim tarzında kaliteli ve çekici olmanın peşindeki kadınlar, gözleri kapalı şekilde Pierre Cardin’e güveniyorlar.

Kadınlar gibi erkekler için de iç giyim ürünleri sunan Giycem, iç giyim konusunda piyasadaki büyük bir boşluğu dolduruyor.