Kış Gelirken Pijamalarınıza Sarılın

Günün bütün yorgunluğunu unutturan pijama takımları hayatımızda önemli bir yere sahip. İş stresi, yorgunluk ve mutsuzluk pijama ile buluştuğunuz anda son bulur. Kış aylarında yumuşacık polar pijamaların içerisine gömülüp kendinizi uykunun kollarına bırakmayı siz de özlediniz öyle değil mi?

Pijama

Eylül ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde kışa hazırlık başladı. Kış aylarında dışarıda geçirdiğiniz zamanda kısalmalar olur. Ev içerisinde geçirdiğiniz zamanın artmasıyla birlikte tadına doyulmaz kekler pastalar sıcacık kahveler eşliğinde tadılmaya başlanıyor. Hoş sohbetler ederken kendinizi rahat pijamalarınızın içinde çok iyi hissedeceksiniz.

Kış yaklaşırken gecelerin uzaması ile pijamaların giyilip televizyon karşısında uykuya dalmanın vakti geldi. Çerezinizi cipsinizi hazırlayın ve rahat pijamalarınızla koltuğunuza kurulun.

Gecelik

Pijama seçerken pek çok alternatife sahipsiniz. Polar, penye, şifon, saten gibi çeşitlere sahip pijamalar kişilerin tercihine göre raflardan alınmayı bekliyor. Eğer kombinin derecesini yükseltip sıcak bir gece geçirmek istiyorsanız saten bir gecelik size çok uygun olacaktır. Saten gecelikler üzerinizde yokmuş hissi uyandıracak kadar hafiftir ve yumuşak dokusuyla derin bir uyku çekmenize olanak sağlar.

Şifon gecelik modelleri de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Şifon gecelikler rahat ve son derece zariftir. Eğer ev içinde de şıklığınızı yansıtmak istiyorsanız şifon veya saten bir gecelik seçebilirsiniz.