Pijama Denince Dagi

Pijama denince herkesin aklına gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi markasıdır. Dagi köklü geçmişi ile günümüzün en kaliteli iç giyim – pijama – gecelik tasarımlarını bizlere sunmaya devam etmektedir. İç giyim pazarına ilk girdiği zamanlarda kalitesi ve zarif tasarımları ile yabancı bir marka olarak algılanan Dagi, herkes tarafından beğenilen ve tercih edilen iç giyim markalarından bir tanesidir.

h7

 

En güzel Dagi modellerini sizler için bir araya getiren Giycem.com’da pek çok güzel modeli bir arada bulabilirsiniz. Dagi pijama kreasyonlarını ayrı ayrı, kadınları, erkekleri ve çocukları düşünerek gerçekleştirmiştir. Pijamada hem şıklığın hem de rahatlığın tek adresi Dagi markasını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Tek bir tık ile en güzel Dagi ürünlerini sipariş edebilir kapınızdan teslim alabilirsiniz. Dagi markasının bu yıl oldukça popüler olan modellerinden bir tanesi de Dagi Bayan Pijama Takım 1470 modelidir. Bu model, sade ve şık görüntüsü ile yaz aylarının en beğenilen modeli olarak Giycem.com’dan isteyen herkese ulaştı. Dagi markasının çocuk ve anne – baba kreasyonlarına da mutlaka göz atmalısınız.

8jmakethumb

Çocuklar ve babaları ya da anneleri  birbirinden güzel tasarımları beraber giyme fırsatı yakalayabilirler. Dagi markası pijama, gecelik, sabahlık modellerinin yanı sıra pek çok; sütyen, külot, kombinezon, jartiyer gibi iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi ile hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada yaşayabilirsiniz.