Vücut Tipinize Göre Mayo ve Bikini Modelleri

Havaların ısınmasıyla beraber bikini ve mayoların içine girebilme telaşı da artmaya başladı. Her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da birtakım sözler verip, yine harekete geçmediğiniz için kendinize kızdığınızı duyar gibiyiz. Hepimiz yeni yıla birçok hedefle giriyor bazıları gerçekleştiriyor, bazılarını ise bir sonraki yıla erteliyoruz.

Yaz mevsimine doğru her yaklaşan gün, mayo ve bikinilerin içine girebilmek için vermeniz gereken kiloları ya da sıkılaşmanız gerektiğini hatırlıyorsunuz. Ne olursa olsun forma girmek için hiçbir zaman geç değildir. Günlük öğünlerinizi biraz düzene sokarak ve yine her gün en az 20 dakika yürüyüş yaparak kısa bir süre içerisinde vücudunuzun toparlandığını gözlemleyebilirsiniz. İnsan, üzerine yakıştığına inandığı ve kendini rahat hissettiği kıyafetler içerisindeyken kendini daha öz güven sahibi hisseder. Bu mutluluk hissini her daim hissetmek istiyorsanız, bir yandan sağlıklı bir yaşam için formunuzu korumaya özen gösterebilir, diğer yandan ise vücudunuzu tanıyarak doğru kıyafet seçimine yönelebilirsiniz.

Kıyafet seçiminde olduğu gibi mayo ve bikini alışverişinde de vücut tipinizi göz önünde bulundurarak doğru seçimler yapar ve minik ilizyonlar yaratarak hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Çıkık bir poponuz, kıvrımlı bir beliniz ya da geniş omuzlarınız yok ise üzülmeyin. Atletik vücut olarak bilinen bu vücut tipini hareketlendirmek için fırfırlı, püsküllü ya da kemerli mayo ve bikini modelleri seçilebilir. Fırfır gibi eklentiler mayo ya da bikini üzerinde dolgunluk yaratarak kıvrım görüntüsü katacaktır.

Sıkı ve geniş kalçalara sahipseniz kalçanızı ön plana çıkarmaktan çekinmeyin. Ancak, kalçanız ve basenleriniz çok geniş ve üst kısmınız dar ise, ve kalçalarınızı gizlemek istiyorsanız mayo ve bikini alırken üst kısım ile daha çok ilgilenin. Göğüs veya sırt dekolteli mayo modelleri ya da üstü daha hareketli bikini modelleri ile bunu başarabilirsiniz. Aynı zamanda, bikini ya da mayonuzun alt bölümünün açık üst kısmının daha koyu ya da dikkat çekici bir renk olması ilgiyi üst kısma çekecektir. Etekli bikini altları ya da mayo modellerinden uzak durun, bu modeller kalçanızı daha geniş gösterecektir. Etek yerine yüksek bel bikini modellerini tercih edebilirsiniz.

Eğer tam tersi bir vücut yani geniş omuzlar ve dar kalçalara sahipseniz ilgiyi bel bölgenizde toplamanız en doğrusu olacaktır. Sırttan çapraz gelen mayo ve bikini modelleri omuzlarınızı daha geniş göstereceği için bu tarz modellerden uzak durmalısınız. Askıları olabildiğinde birbirinden uzak mayo ve bikiniler sizin için daha uygun olacaktır.

Küçük göğüslere sahipseniz, boyundan bağlanan üçgen bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda, daha dolgun bir görünüm elde etmek isterseniz push-up modeller tam size göre. Büyük göğüsler için ise alttan balenli bikini ya da toparlayıcı mayo modelleri uygun olacaktır. Üst kısmı çok süslü, desenli ya da taşlı modellerden uzak durmalısınız. Göbek problemi yaşıyorsanız, etekli ve şortlu bikini ve mayo modelleri ile yüksek belli bikiniler tam size göre demektir.

Bir cevap yazın