Yaz Mevsimi: Düğün Mevsimi

Yaz mevsimi, düğün mevsimi…Evlenmeye karar vermek tahmin edileceği gibi çok kolay bir iş değildir. Ruh eşinizi bulduğunuza inanarak bir yola adım atarsınız. Bu önemli kararı alırken kimsenin tesiri altında kalmadan kendi kararınızı verebilmeniz önemlidir. Evlilik kararını aldıktan sonra artık yapılacak şey, hazırlıktır. Düğünün yapılacağı yerin seçimi, çeyiz alışverişi, gelinlik seçimi derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Bütün bu hazırlıkları yaparken iç giyim alışverişini de unutmamakta fayda var.

Gelinliğinizin altına giyeceğiniz iç çamaşırını doğru seçmek çok önemlidir. Düğünün en güzeli hiç şüphesiz gelin olacaktır. Gelinliğinizin altına giydiğiniz beyaz push up sütyen ve külot takımıyla gecenin sonunda eşinizi cezbedin.

Düğünden sonra çıktığınız balayında da her şeyin muhteşem olmasını sağlamak sizin elinizde. Balayına çıkmadan önce kendinize saten gecelikler, sabahlıklar almayı unutmayın. Sabah uyandığınızda bile bakımlı görünmeye özen gösterin. Giycem.com’un saten gecelikleriyle bakımlı görünmek hiç zor değil. Satenin ipeksi dokusu eşinizin de çok hoşuna gidecek. Saten gecelik size kendinizi çekici hissettirecek ve yataktan çıkmak istemeyeceksiniz. Yatakta romantik bir kahvaltı tam da balayı çiftlerine göre. Öyleyse oda servisini arayıp kahvaltınızı sipariş edebilirsiniz.

Balayınızı bir aylık bir evre olarak düşünmeyin, bütün günlerinizi balayı tadında geçirin. Kendinizi özel hissedin ve eşinizle mutlu bir beraberliğe doğru yelken açın. Yepyeni bri hayat sizi bekliyor. Aşık olduğunuz insanla geçirdiğiniz saniyeler size bütün dertlerinizi unutturacak.

Bir cevap yazın