Taytınızla Onu Cezbedin

Günümüz modasına baktığımızda taytların çok önemli bir yer tuttuğunu görürüz. Bazı trendler bir anda patlar ve bir daha modası hiç geçmez. Taytlar için de aynı şeyi söylemek mümkün. Tayt modası 80’lerde vatka ile ortaya çıkmıştı. Daha sonra trendler değişti derken son iki yıldır tayt modası tekrar trend oldu. Bu trend hızla yayıldı ve dolaplar taytla dolup taşmaya başladı. Her kadının dolabında 10’a yakın tayt bulunuyor. Taytların bu kadar gündemde olmasının çeşitli sebepleri var elbette. Bunlardan birincisi taytlar son derece rahatlar. Size hareket esnekliği sağlarlar. İkincisi taytlar vücudu sardığı için vücudunuzu son derece fit gösterir. Üçüncü olarak taytın üzerine salaş bir body giyerek son derece trendy bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Taytlar hayatımıza girdiğinden beri kadınların hazırlanma sürelerinde ciddi bir düşüş var. Çok kısa sürede hazırlanarak eşlerini hiç bekletmeyen kadınlar, beyleri şaşırtıyor. Tayt kadınlara özgürlük alanı sunuyor. Taytlarını giyen kadınlar hem şık hem de zarif görünüyorlar.

Taytların desenli olanlarını sade bir bluz’le giyerek göz yormadan şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Kot kumaş izlenimi veren taytlarla jean özleminizi gidermeniz mümkün. Ayrıca deri taytlarla vamp bir görünüme de kavuşabilirsiniz. Onlarca seçenek arasından ruh halinize en uygun olanı seçin ve dolabınızı harekete geçirin. Şık olmanın yanında cazibeli bir görünüm hiç de fena olmaz değil mi? Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız özel kıyafetler giymelisiniz. Etkilemek istediğiniz biri varsa (ki mutlaka vardır!) onu baştan çıkarmanın yolu basit. Taytınızı giyin ve onunla bir akşam yemeğine çıkın. Yemek boyunca gözlerini sizden ve taytınızdan alamayacak, göreceksiniz.

Taytların dışında çık çoraplar da kadınların kurtarıcısı. Çoraplar hem seksi hem de zarif bir görüntü sağlıyorlar. Eğer jartiyer giyecekseniz ve jartiyer çorabınız yoksa hemen bir tane edinin. Böylece jartiyerinizi özgürce giyebilirsiniz. Jartiyer çorabı özel olarak jartiyerler için üretilmiştir. Farklı ve orijinal fikirlere zihninizi açın ve cesur olun. Kendinize güven gerisini dert etmeyin. Sevgilinizi şaşırtın ve aşk hayatınıza renk katın.

Bir cevap yazın