Erkeklerin Tercihi Boxer’dan Yana

Alışveriş dendiğinde eskiden aklımıza sadece “kadınlar” gelirdi. Tabi artık devir değişti! Erkekler de kadınlar kadar giyimlerine özen gösteriyorlar; buna iç giyim de dahil. Kıyafetinizin içinde kendinizi rahat hissetmek istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey : rahat bir iç çamaşır tercih etmektir. Bir binanın temeli o binanın sağlamlığı için ne kadar önemliyse, kıyafetinizin iyi duruşunun temelinde de iç çamaşırı ve sağladığı rahatlık yatar.

Erkekler iç çamaşırı tercihlerini genellikle eşlerine bırakırlar. Bazı erkekler ise kendi boxer’ını kendisi seçmek ister. Erkekler son yıllarda slip yerine boxer tercih ediyorlar. Bunun da çeşitli nedenleri var elbette. Örneğin boxer, slip’e göre daha rahattır ve erkekler rahatlarına son derece düşkündürler. Boxer’ların çeşitleri vardır. Örneğin dar bir pantolon giydiyseniz altına dar bir boxer giymeniz gerekir. Boxer şekil olarak şortu andırır, slip’e göre daha uzundur.

Kadınlar iç çamaşıra çok büyük önem atfederler ve sevgililerinin, eşlerinin de iç çamaşırlarına özen göstermelerini beklerler. Bir kadının sizde ilk fark edeceği şey boxer mı slip mi giydiğinizdir. Kimi kadınlar boxer’ı seksi bulurken, kimileri de slip’i daha seksi buluyorlar. Bu noktada eşinize kulak vermelisiniz. Emin olun kadınlar bu işten anlıyorlar.

Slip tercih eden beyler genellikle rahatlarına düşkün beylerdir. Slip kısa olması sebebiyle üzerinizde yokmuş gibi hissettirir. Kimi beyler boxer’ı şorttan hiçbir farkı olmadığı gerekçesiyle giymeyi reddedip slip giymeyi tercih ederler. Slip giyen boxer’ın pantolon altında toplanması gibi sorunlarla karşılaşmazlar. Slip seçerken rengine de özen göstermekte yarar var. Beyaz iç çamaşırı bayanların gözüne inanın temizlik bezi gibi görünüyor. İç çamaşırınızı renkli seçin ve hayatınız da böylece renklenmeye başlasın.

Slip mi boxer mı giysem diye düşünüyorsanız dolabınızda ikisine de yer açmalısınız. Kendinizi nasıl hissediyorsanız ona uygun giyinmelisiniz. Boxer tercih edecekseniz rengine, kullanım rahatlığına, kıyafetinizle uyumuna bakmalısınız. Eğer iş yerinizde sürekli oturmak zorundaysanız veya sportif bir aktivite yapacaksanız slip size daha uygun. Ayrıca genital bölgeyi şişkin ve kabarık gösteren boxer’lar yüzünden pek çok erkek kendine yeterince güvenle yürüyemiyor. Bunun önüne geçmek istiyorsanız slip tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın