Hem Şık Hem Fonksiyonel

Sütyen ve jartiyer, kadın iç giyim konusunda en önemli ögelerden ikisidir. Her ikisi de çekiciliğini ön plana çıkarmak isteyen kadınların vazgeçilmezleri arasındadır.

gallipoli-saten-toparlayici-sutyen-1790

Sütyen, çıkış noktası fonksiyona dayanan bir iç giyim ürünüdür. Buna rağmen zaman içerisinde ihtiyaç ve talepten dolayı ortaya çıkan ürün özü değişikliği ile sütyen fonksiyon yönünün tarz ve şıklık ürünü niteliği de kazanmıştır. İşlemeli, saten, ipek, transparan gibi çeşitler zaman içinde sütyen konusunda büyük bir ürün gamı yaratılmasını sağlamıştır. Günümüzde birçok kadın, kendine uygun sütyeni belirleyerek iç giyim ihtiyacını karşılayıp tarzını tamamlamaktadır.

Örneğin destekli sütyenler, vücut hatlarıyla uyumlu giyinmek isteyen kadınların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Bu tarz fonksiyonel yararların dışında, dantel detaylı, saten işlemeli gibi sütyenler de hem estetik açıdan katkı sağlamakta, hem de çekiciliği artırmaktadır.

st8140605

Jartiyer ise yine kışın uzun çorap giymeme gibi fonksiyonel bir ihtiyaçtan doğan bir ürün olarak zaman içinde bir çekicilik ürünü haline gelmiştir. Hem etek ve elbise altına çorap giyme ihtiyacını karşılayan, hem de tarz konusunda kadınlara destek olan jartiyerler, iç giyim konusunda fazlaca önemli bir ürün.

Giycem.com, iç giyim ürünleri konusunda tüketicilere çok geniş bir skalada seçenekler sunuyor. Bu konuda deneyimli ve kaliteli ürünler üreten markaları portföyünde barındıran Giycem, iç giyim ürünlerine ihtiyaç duyan kadınların her türlü arayışına cevap veriyor.