Korse Modellerinin Bayanlar Üzerindeki Etkisi

Bayan olarak dikkat etmemiz gereken şeylerden biri vücudumuzun görünümüdür. Vücudunu iyi tanıyan kadınlar giyim konusunda her zaman püf noktaları yakalamış ve bir çok kusurunu örtmeyi başarmıştır. Makyaj yaparken yapılan minik rötuşlar nasıl yüzünüzü kusursuz gösteriyorsa, giyinirken de yapılan minik rutuşlar sizi her zaman şık ve güzel gösterecektir. Bazen minik bir aksesuar bazen renk detayları sizi olduğunuzdan daha göz alıcı gösterebilir. Bunun sırrı bayan korse modellerinde gizlidir.

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Vücut Korse 12500

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Vücut Korse 12500

Bir çok kadının vücut ölçülerinde biraz fazlalığı ya da istenmeyen basenleri ya da başka bir tabir ile ayva göbeği vardır. Çok severek alınan kotları giydiğinizde basenlerden dolayı kot pantolonu rafına bırakmak ise kadınlar için hayal kırıklığı olabiliyor. Özel günlerde o muhteşem elbiseleri manken üstünde görüpte üstümüze giydiğimizde görünen görüntü nedense hüsrandır. Tabi fiziği fazlasıyla düzgün olan bayanlarda mevcut ama emin olun onlar bile bu tür elbiselerin içine minik hileler yapıyorlar.
Hayatınızın her alanında kullanabileceğiniz rahatlıkta olan küçük bir sır verelim istiyoruz. Aslında sır olmaktan çıkmış bir şey deseniz de bu ufak şeyin de ince ayarları vardır. Şey derken bahsettiğimizin korse olduğunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz.
Öncelikle korse seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli noktayı sizler ile paylaşalım. Yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi ilk adım vücudumuzu tanımaktır. Vücudunu tanıyan kimseler onu kamuflaj etmeyi de iyi bilirler. Korse seçerken de rötuş yapacağı bölgeye uygun korse alırlar.

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Silikonlu Slip Korse 10500

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Silikonlu Slip Korse 10500

Mesela basen kısmında sıkıntı yaşayan bayanların en çok tercih ettiği korse türü dikişsiz korse modelleridir. Diz üstüne kadar gelen bel korse ürünüdür.
Ayva göbeği olanların ise kurtarıcı olan ve aynı zamanda basen kısmınıda rötuş ile düz hatlara sokan diz üstü ve bele kadar olan korsel türleride vardır.
Dediğimiz gibi korse alırken önce vücudunuzu tanıyın. Daha sonra cebiniz için de giycem.com’dan korselerinizi uygun fiyat ve marka seçenekleri ile güvenli alışverişinizi tamamlayın.