Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…

Korse Modellerinin Bayanlar Üzerindeki Etkisi

Bayan olarak dikkat etmemiz gereken şeylerden biri vücudumuzun görünümüdür. Vücudunu iyi tanıyan kadınlar giyim konusunda her zaman püf noktaları yakalamış ve bir çok kusurunu örtmeyi başarmıştır. Makyaj yaparken yapılan minik rötuşlar nasıl yüzünüzü kusursuz gösteriyorsa, giyinirken de yapılan minik rutuşlar sizi her zaman şık ve güzel gösterecektir. Bazen minik bir aksesuar bazen renk detayları sizi olduğunuzdan daha göz alıcı gösterebilir. Bunun sırrı bayan korse modellerinde gizlidir.

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Vücut Korse 12500

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Vücut Korse 12500

Bir çok kadının vücut ölçülerinde biraz fazlalığı ya da istenmeyen basenleri ya da başka bir tabir ile ayva göbeği vardır. Çok severek alınan kotları giydiğinizde basenlerden dolayı kot pantolonu rafına bırakmak ise kadınlar için hayal kırıklığı olabiliyor. Özel günlerde o muhteşem elbiseleri manken üstünde görüpte üstümüze giydiğimizde görünen görüntü nedense hüsrandır. Tabi fiziği fazlasıyla düzgün olan bayanlarda mevcut ama emin olun onlar bile bu tür elbiselerin içine minik hileler yapıyorlar.
Hayatınızın her alanında kullanabileceğiniz rahatlıkta olan küçük bir sır verelim istiyoruz. Aslında sır olmaktan çıkmış bir şey deseniz de bu ufak şeyin de ince ayarları vardır. Şey derken bahsettiğimizin korse olduğunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz.
Öncelikle korse seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli noktayı sizler ile paylaşalım. Yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi ilk adım vücudumuzu tanımaktır. Vücudunu tanıyan kimseler onu kamuflaj etmeyi de iyi bilirler. Korse seçerken de rötuş yapacağı bölgeye uygun korse alırlar.

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Silikonlu Slip Korse 10500

Gümüş Bayan Bambu Toplayıcı Silikonlu Slip Korse 10500

Mesela basen kısmında sıkıntı yaşayan bayanların en çok tercih ettiği korse türü dikişsiz korse modelleridir. Diz üstüne kadar gelen bel korse ürünüdür.
Ayva göbeği olanların ise kurtarıcı olan ve aynı zamanda basen kısmınıda rötuş ile düz hatlara sokan diz üstü ve bele kadar olan korsel türleride vardır.
Dediğimiz gibi korse alırken önce vücudunuzu tanıyın. Daha sonra cebiniz için de giycem.com’dan korselerinizi uygun fiyat ve marka seçenekleri ile güvenli alışverişinizi tamamlayın.

Fazla Kilolara Korselerle Elveda

Fazla kilolarıyla başı dertte olanlar yazın gelmesini hiç istemediler. Bütün kış kazakların içine gömülüp kendilerini kamufle etmeyi başaran balık etli diyebileceğimiz kadınlar, yaz aylarında büyük sıkıntılar çekiyorlar. Kilolarınızla barışmayın! Kilolarınızı vücudunuzdan yollayın. Sağlıklı bir yaşam için en ideal kiloya inmeye gayret edin. Eğer bir sağlık probleminden dolayı kilo veremiyorsanız o zaman kurtarıcınız korseler olacaktır.

Güzel bir elbisenin içerisinde kusursuz görünmek istiyorsanız, kusurlarınızı korseyle maskeleyin. Korseler size kaybettiğiniz kendinize güveni geri verecektir. Kilo sorunu yaşayan kadınlar günlük hayatlarında mutsuz bireylere dönüşürler. Hayallerindeki elbisenin içine hiçbir zaman giremeyeceklerini düşünürler. Hayal kırıklıkları mutsuzluklarını daha da artırır. Bunun önüne geçmek için sizlere korse giymenizi tavsiye ediyoruz. Fazlalıklarınızı korse ile saklayarak utanmadan, sıkılmadan halkın arasına karışıp, sosyalleşebileceksiniz.

Elbise şeklindeki dikişsiz korseler sayesinde giydiğiniz elbisenin kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. Dikişsiz korseler sayesinde dar elbiselerde dahi hiçbir iz veya potlukla karşılaşmazsınız. Lazer kesimli korseler bütün kusurlarınızı yok edecek.

Göbek bölgenizden şikayetçiyseniz slip şeklindeki korseler sizin için idealdir. Kıyafetinizin altına giyeceğiniz korseniz sayesinde göbek bölgenizdeki fazlalıklar görünmez olacaklar. Adeta sihirli bir değnek değmiş gibi bütün kusurlarınızdan kurtulmuş olacaksınız.

Kendinize güveninizi geri kazanarak hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Korse alırken kendi beden ölçünüze en uygun olanını tercih edin. Vücudunuza tam oturmayan bir korse alırsanız bu kıyafetinizde potluk oluşmasına sebep olacaktır. Eğer vücudunuza küçük gelen bir korse alırsanız bu defa da kendinizi çok rahatsız hissedersiniz. Korse giymek külot giymeye engel değildir. Külodunuzun üzerine korsenizi giyebilirsiniz.

Vücut hatlarınızı toparlayarak ön plana çıkaran korselerle incecik belinizi aynada görünce çok memnun olacaksınız. Özellikle belden oturmalı elbise giydiğinizde, korseler sayesinde beliniz incecik görünecek.