Mayo, Bikini ya da Mayokini

Yazın gelmesiyle birlikte plajlar dolup taşmaya başladı. Plaj sezona hızlı bir giriş yapmak istiyorsanız öncelik bikini ve mayo alışverişinizi yapmalısınız. Bikini seçerken zorlanmamak için zevkine güvendiğiniz bir yakınınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi kusurlarınızı zaman zaman göremezsiniz ve yanınızda güvendiğiniz biri varsa o size kusurlarınızı söyleyebilir. Böylece kusursuz güzellikte bir bikini seçmiş olursunuz. Bu yılın en moda bikini trendi kuşkusuz siyah beyaz kombinasyonlu bikiniler. Siyah ve beyaz oldukça iddialı renklerdir. Bu iki iddialı renk bir araya gelerek sizi plajların gözdesi yapacak.

Eğer renkli bir kişiliğiniz varsa ve renkli bikiniler tercih etmek istiyorsanız o zaman www.giycem.com’dan yardım alabilirsiniz. Renk renk bikinilerle sahilde yürürken kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Tercihini bikini yerine mayodan yana yapanlar da olabilir. Mayo, bikiniye göre bedenin daha büyük bir kısmını örter. Eğer göbek bölgenizden şikayetçiyseniz o zaman mayolar tam size göre. Sadece kilo sorunu yaşayanlar mayo tercih etmez, yüzücüler de genellikle mayo tercih ederler. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın. Tercihiniz mayo da olsa bikini de olsa, kendinize güveniyorsanız her zaman en gözde siz olacaksınızdır. Her şeyin başı kendine güvenle başlar. Vücudunuzla barışıksanız, o zaman ne giyseniz size yakışır.

Eğer orijinal bir bikini seçmek istiyorsanız o zaman mayokiniler sizin için ideal. Mayokini ile göbek bölgenizin de bir kısmı kapanır. Magazin programlarında rastladığımız moda ikonları tercihlerini genellikle mayokiniden yana yapıyorlar.

Mayokini estetik görünüşüyle herkesi etkiliyor. Bazıları aşırı çıplaklıktan hoşlanmazlar. Fazlasıyla açık bir vücut göze hitap etmez. İşte mayokini tam da istenilen kapalılıktadır. Ne çok açık ne de çok kapalı olan mayokiniler, giyen kişiye kendisini özel hissettirir.

Deniz, güneş ve kumsal.. Artık kendinizi serin sulara atmanın vakti geldi. Tatile çıkarken kesinlikle tatil alışverişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Geçen yıldan kalan mayolarınızı, bikinilerinizi giyecekseniz mutlaka üzerinizde deneyin ve lastikleri gevşeyip, üzerinizde istediğiniz gibi durmayan bikinilerinize veda edin. Mayo, bikini veya mayokini seçimizle herkesi kendinize hayran bırakın. Sahilde yürürken bütün dikkatler sizde toplansın.

Bir cevap yazın