2016 Yeni Sezon Mayo Bikini ve 2016 Yazlık Pijama Modelleri Arasından Seçiminizi Yapın

2016 yazı geldi. Yaz hazırlığınızı henüz yapmadıysanız giycem.com’un yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri arasından tercih yapmanız gerekmektedir. Çok kısa sürede tükenen bu mayo bikini ve pijama ürünlerini hemen alın. %35 indirim ile satışa sunulan ürünler sadece kısa bir süre için indirimdedir.

2016 yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri

2016 yeni sezon mayo bikini ve pijama modelleri

Yeni sezonda kısa kollu US-polo, yeni inci, nbb gibi özgün ve kaliteli markaların 2016 sezon pijama modelleri arasından tercih yapmak ister misiniz? Dilerseniz özel gününüzde sevdiklerinizi sevindirebilir. Onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Sizde hemen yeni sezon ürünlerimiz arasından tercih yapnız.

www.giycem.com

Plaj Ünlüsü Mayokini

Yaz sezonun açılması ile plajlar, yazlık kasabalar tatilcilerle doldu. Kadınlar arasında bir plaj şıklığı yarışı başladı doğal olarak. Sezonun en güzel plaj ürünlerine giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Pek çok güzel bikini, mayokini ve mayo modelleri site içerisinde yer almaktadır. Mayolar son bir kaç yıldır eski popülaritesini kaybetse de özellikle kadınlar tarafından hala tercih edilmektedir. Tasarım vintage mayolar da genç bir kitle tarafından alıcı bulmaktadır. Mayoların popülaritesini kaybetmesinde yeni yeni trend olmaya başlayan mayokininin de rolü var elbette. Mayokini modelleri modern tasarımları ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor.

pr_02_6351_max

Mayokini

Özellikle vücudu müsait olan kadınlar mayokini modelleri ile plajlarda oldukça dikkat çekici oluyorlar. En güzel mayokini modellerini de giycem.com’da bulabilirsiniz. Birbirinden güzel, son moda mayokini modelleri ile plajın en dikkat çeken ismi siz olun. Reflections’un turuncu – beyaz çizgili mayokini modeli giycem.com içerisinde bulunan en güzel modeller arasında yer almaktadır. Modelin alt kısmındaki fiyonkları da oldukça şık ve güzel duruyor. Mayokinilerin mayolara en büyük avantajlarından biri ise karın ya da bel bölgesinin açıkta kalmasıdır. Böylece çok daha çabuk kurur ve ıslaklığı ile sizleri rahatsız etmez.

Bikini

Mayokinilerin son dönemdeki popülaritesini bir kenara bırakırsak plajların geçmişteki ve günümüzdeki tek şampiyonu bikinilerdir elbette. Bikini modelleri genç, yaşlı, her zevkten tüm kadınlara hitap etmektedir. Pek çok güzel modeli bulunan bikiniler, uygun fiyatları ile giycem.com’da sizler ile buluşuyor.

Vücut Tipinize Göre Mayo ve Bikini Modelleri

Havaların ısınmasıyla beraber bikini ve mayoların içine girebilme telaşı da artmaya başladı. Her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da birtakım sözler verip, yine harekete geçmediğiniz için kendinize kızdığınızı duyar gibiyiz. Hepimiz yeni yıla birçok hedefle giriyor bazıları gerçekleştiriyor, bazılarını ise bir sonraki yıla erteliyoruz.

Yaz mevsimine doğru her yaklaşan gün, mayo ve bikinilerin içine girebilmek için vermeniz gereken kiloları ya da sıkılaşmanız gerektiğini hatırlıyorsunuz. Ne olursa olsun forma girmek için hiçbir zaman geç değildir. Günlük öğünlerinizi biraz düzene sokarak ve yine her gün en az 20 dakika yürüyüş yaparak kısa bir süre içerisinde vücudunuzun toparlandığını gözlemleyebilirsiniz. İnsan, üzerine yakıştığına inandığı ve kendini rahat hissettiği kıyafetler içerisindeyken kendini daha öz güven sahibi hisseder. Bu mutluluk hissini her daim hissetmek istiyorsanız, bir yandan sağlıklı bir yaşam için formunuzu korumaya özen gösterebilir, diğer yandan ise vücudunuzu tanıyarak doğru kıyafet seçimine yönelebilirsiniz.

Kıyafet seçiminde olduğu gibi mayo ve bikini alışverişinde de vücut tipinizi göz önünde bulundurarak doğru seçimler yapar ve minik ilizyonlar yaratarak hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Çıkık bir poponuz, kıvrımlı bir beliniz ya da geniş omuzlarınız yok ise üzülmeyin. Atletik vücut olarak bilinen bu vücut tipini hareketlendirmek için fırfırlı, püsküllü ya da kemerli mayo ve bikini modelleri seçilebilir. Fırfır gibi eklentiler mayo ya da bikini üzerinde dolgunluk yaratarak kıvrım görüntüsü katacaktır.

Sıkı ve geniş kalçalara sahipseniz kalçanızı ön plana çıkarmaktan çekinmeyin. Ancak, kalçanız ve basenleriniz çok geniş ve üst kısmınız dar ise, ve kalçalarınızı gizlemek istiyorsanız mayo ve bikini alırken üst kısım ile daha çok ilgilenin. Göğüs veya sırt dekolteli mayo modelleri ya da üstü daha hareketli bikini modelleri ile bunu başarabilirsiniz. Aynı zamanda, bikini ya da mayonuzun alt bölümünün açık üst kısmının daha koyu ya da dikkat çekici bir renk olması ilgiyi üst kısma çekecektir. Etekli bikini altları ya da mayo modellerinden uzak durun, bu modeller kalçanızı daha geniş gösterecektir. Etek yerine yüksek bel bikini modellerini tercih edebilirsiniz.

Eğer tam tersi bir vücut yani geniş omuzlar ve dar kalçalara sahipseniz ilgiyi bel bölgenizde toplamanız en doğrusu olacaktır. Sırttan çapraz gelen mayo ve bikini modelleri omuzlarınızı daha geniş göstereceği için bu tarz modellerden uzak durmalısınız. Askıları olabildiğinde birbirinden uzak mayo ve bikiniler sizin için daha uygun olacaktır.

Küçük göğüslere sahipseniz, boyundan bağlanan üçgen bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda, daha dolgun bir görünüm elde etmek isterseniz push-up modeller tam size göre. Büyük göğüsler için ise alttan balenli bikini ya da toparlayıcı mayo modelleri uygun olacaktır. Üst kısmı çok süslü, desenli ya da taşlı modellerden uzak durmalısınız. Göbek problemi yaşıyorsanız, etekli ve şortlu bikini ve mayo modelleri ile yüksek belli bikiniler tam size göre demektir.

Bikininizin Rengi Ruhunuzu Aydınlatsın

Dalga seslerine kulak verin, deniz sizi çağırıyor. Güneşin sıcaklığını teninizde hissederken, kendinizi denizin serin sularına bırakın. Mükemmel bir tatil için mükemmel bir yaz. Bütün bir yılın yorgunluğunu bu yaz üzerinizden atacaksınız. Bikini ve mayo tercihlerinizle yazı daha da canlandırabilirsiniz. Beach’lerin en güzeli olmak için yarışan onlarca kişiyi arkanızda bırakarak bikininizle tüm sahilin tozunu attırabilirsiniz.

Bikini seçerken renklerin uyumunu yansıtın. Turuncunun, turkuazın, yeşilin ve daha pek çok rengin ruhunuzu aydınlatmasına izin verin. Renkli bikiniler sizlere mutluluk verecekler.  Rengarenk bikininizi plaj çantanıza koyun ve sahilin yolunu tutun.

Kom Indiana Bikini

Kom Indiana Bikini

Yukarıda görmekte olduğunuz askısız bikini yazın tüm renklerini yansıtıyor. Dikkat çekici renkleri sayesinde bu bikiniyi giyerek, plajlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Askısız olaması size çok rahatlıklar sunuyor. Bikini izinden hoşlanmayan bayanlar için bu tarz askısız, straplez bikiniler son derece ideal.

Bikini seçerken vücut yapınıza uygun olanı tercih etmelisiniz. Ayrıca ıslak bikini ile oturmanın çok sakıncalı olduğunu bilmekte yarar var. Yanınızda mutlaka ikinci bir bikini bulundurmalısınız. Denizden çıktığınızda bikininizi değiştirerek olası sağlık sorunlarının önüne geçmiş olursunuz.

Kom Rosita Mayo

Kom Rosita Mayo

Tercihini mayodan yana kullananlar için de oldukça fazla alternatif mevcut. Mayo ile kusurlarınızı kapatmanız çok daha kolaydır. Eğer göbeğinizden şikayetçiyseniz mayo sayesinde göbek bölgesini görünmez kılabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için, doğru şeyler giymelisiniz. Mayo veya bikini hangisini seçerseniz seçin içinde kendinizi iyi hissetmeniz önemlidir. Kendinizi denize bırakırken yaşayacağınız huzuru ve mutluluğu düşünerek stresten arınabilirsiniz. Hazırlanın tatile çıkıyorsunuz!

Leoparın Cazibesi

Yazın gelmesiyle birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Bütün bir yılın yorgunluğunu sahilde yürüyüş yaparak, denize-havuza girerek ve kendinize vakit ayırarak üzerinizden atabileceksiniz. Plaj çantanızı hazırlarken içerisine havlu, güneş kremi, deniz gözlüğü ve güzel bir roman ekleyin. Bütün bunlara ek olarak yanınıza yedek bir bikini almayı unutmayın. Çünkü ıslak kalan bikini sağlık açısından bazı sorunlar yaratır. Bunu önlemek için denizden çıktığınızda bikininizi değiştirmenizi öneririz.

Bikini modeli ne olursa olsun en önemli noktası kaliteli kumaştan üretilmiş olmasıdır. Bütün bir tatilinizin kabusa dönüşmesini istemiyorsanız, bikininizi seçerken dikkatli davranın. Askılı mı askısız mı, üçgen model mi straplez mi, ipli mi ipsiz mi alacağınıza siz karar vereceksiniz. Askısız bikiniler -diğer bir adıyla straplez bikiniler- güneşlenirken vücudunuzda bikini izi olmasını önler. Böylece askılı bir kıyafet giydiğinizde omuz bölgenizde izler olmayacak ve rahatça istediğiniz kıyafeti giyebileceksiniz.

Yukarıda görmüş olduğunuz bikini leopar desenleriyle pek çok kadını cezbedecek. Kenarları ipli bu bikini ile bikininizi istediğiniz sıkılıkta veya genişlikte ayarlayabilirsiniz. Leopar deseninin yanında turuncu bir parça ile straplez bikini üstü hareketlendirilmiş. Bikiniye turuncu rengin eklenmesiyle leoparın yoğunluğu azaltılmış ve böylece gözün yorulması önlenmiş.

Eğer leopar desenini sadece bikininizin altında kullanmak istiyorsanız yukarıdaki model tam size göre. Leopar ve turuncu puantiyelerin uyumlu birleşimiyle sahilde yürürken tüm gözler size dönecek. Doğru bikiniyi seçtiğinize göre artık tatilin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Mayo, Bikini ya da Mayokini

Yazın gelmesiyle birlikte plajlar dolup taşmaya başladı. Plaj sezona hızlı bir giriş yapmak istiyorsanız öncelik bikini ve mayo alışverişinizi yapmalısınız. Bikini seçerken zorlanmamak için zevkine güvendiğiniz bir yakınınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi kusurlarınızı zaman zaman göremezsiniz ve yanınızda güvendiğiniz biri varsa o size kusurlarınızı söyleyebilir. Böylece kusursuz güzellikte bir bikini seçmiş olursunuz. Bu yılın en moda bikini trendi kuşkusuz siyah beyaz kombinasyonlu bikiniler. Siyah ve beyaz oldukça iddialı renklerdir. Bu iki iddialı renk bir araya gelerek sizi plajların gözdesi yapacak.

Eğer renkli bir kişiliğiniz varsa ve renkli bikiniler tercih etmek istiyorsanız o zaman www.giycem.com’dan yardım alabilirsiniz. Renk renk bikinilerle sahilde yürürken kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Tercihini bikini yerine mayodan yana yapanlar da olabilir. Mayo, bikiniye göre bedenin daha büyük bir kısmını örter. Eğer göbek bölgenizden şikayetçiyseniz o zaman mayolar tam size göre. Sadece kilo sorunu yaşayanlar mayo tercih etmez, yüzücüler de genellikle mayo tercih ederler. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın. Tercihiniz mayo da olsa bikini de olsa, kendinize güveniyorsanız her zaman en gözde siz olacaksınızdır. Her şeyin başı kendine güvenle başlar. Vücudunuzla barışıksanız, o zaman ne giyseniz size yakışır.

Eğer orijinal bir bikini seçmek istiyorsanız o zaman mayokiniler sizin için ideal. Mayokini ile göbek bölgenizin de bir kısmı kapanır. Magazin programlarında rastladığımız moda ikonları tercihlerini genellikle mayokiniden yana yapıyorlar.

Mayokini estetik görünüşüyle herkesi etkiliyor. Bazıları aşırı çıplaklıktan hoşlanmazlar. Fazlasıyla açık bir vücut göze hitap etmez. İşte mayokini tam da istenilen kapalılıktadır. Ne çok açık ne de çok kapalı olan mayokiniler, giyen kişiye kendisini özel hissettirir.

Deniz, güneş ve kumsal.. Artık kendinizi serin sulara atmanın vakti geldi. Tatile çıkarken kesinlikle tatil alışverişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Geçen yıldan kalan mayolarınızı, bikinilerinizi giyecekseniz mutlaka üzerinizde deneyin ve lastikleri gevşeyip, üzerinizde istediğiniz gibi durmayan bikinilerinize veda edin. Mayo, bikini veya mayokini seçimizle herkesi kendinize hayran bırakın. Sahilde yürürken bütün dikkatler sizde toplansın.

Plaj sezonunu yepyeni bikinilerle açın!

2013 yılı plaj sezonu için tasarlanan mayo ve bikini modelleri, sizlerin harika bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Asimetrik kesimli modern modeller, plajların en şık bayanı olarak görülmenize yardımcı olacak. Birden fazla renk seçeneğiyle ile dikkat çeken mayoların sahibi, neden siz olmayasınız ki.. Kadınların alışveriş yaparken tercihlerinde yer verdiği bikinilerde de straplez modellerin etkisini daha fazla göreceğe benziyoruz. İçinde astar kullanılan kaliteli mayo seçenekleri ile, göz kamaştıracak; vücudunuza en uygun model ve rengin birleştiği mayolarla, harika bir görünüm elde edeceksiniz.

Sezonun en öne çıkan detaylarından biri de leopar deseninin tekrar moda olmasıdır. Tek askısı olan bu mayo, toka ayrıntısıyla sizin tarzınızı ön plana çıkaracaktır. Tatile çıkmadan önce cıvıl cıvıl bir görünüm elde edip sezonun hit ürünlerinden birine sahip olun. Duruşuyla iddialı bir fizik gerektiren ürünler, güneş gibi parlamanızı sağlayacaktır. Tek parça olan mayokininin popüler etkisini yitirdiği bu sezonda, mayonun ağırlıklı olarak tercih edildiği, sıcağın kavurucu etkisini hafifletip vücudunuzun güzelliğini ortaya çıkardığı görülüyor.

Bikini, mayodan hoşlanmayan bayanlar için tasarlanan, genç ve dinamik ürünlerdir. Her dönemde özellikle genç kızlar tarafından tercih edilen bikiniler, seksi bir görünüm kazanmanızı sağlayacak, sevgilinizin ilgisini çekecektir. Tüm sene boyunca her kıyafette görülen neon renkler modası, bikinilerde de etkisini devam ettiriyor. Çiçek motiflerinin sıkça kullanıldığı ürünler, çarpıcı etki yaratıyor. Rengarenk bikinilerinizle, kıpır kıpır bir yaz sizleri bekliyor.

Rahatlık ve kattığı şıklıktan dolayı, bavulunuzdaki yerini alan bikiniler, yaz için yaptığınız alışverişlerin başında gelir. Bacaklarınızın güzelliğinizi ortaya çıkaran modeller, kavurucu yaz sıcaklığında rahat etmenizi sağlayacaktır. Straplez modellerin yanı sıra, bağcıklı modellerinde görüldüğünü, sizlere geniş seçenekler sunulduğunu söyleyebiliriz. Trend olan modellerle, stilinizi yansıtabileceğiniz görülüyor. Zevkinize uygun renk ve desenlerin yer aldığı bikiniler, kaliteli malzemelerden üretildiği için sadece bir sezon değil, birkaç sezon kullanabileceğiniz tarzda size sunulmaktadır. Bu indirimli ve şık olan ürünleri mutlaka tercih etmeli, bu yazı hoş bir şekilde geçirmelisiniz. Ünlü iç giyim firmaları arasında fark yaratan giycem.com, ekonomik olan fiyatlarıyla size kaliteli hizmet sunuyor. Bu fırsatları kaçırmayın, plajların en alımlı ve çekici bayanı siz olun.