Plaj Ünlüsü Mayokini

Yaz sezonun açılması ile plajlar, yazlık kasabalar tatilcilerle doldu. Kadınlar arasında bir plaj şıklığı yarışı başladı doğal olarak. Sezonun en güzel plaj ürünlerine giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Pek çok güzel bikini, mayokini ve mayo modelleri site içerisinde yer almaktadır. Mayolar son bir kaç yıldır eski popülaritesini kaybetse de özellikle kadınlar tarafından hala tercih edilmektedir. Tasarım vintage mayolar da genç bir kitle tarafından alıcı bulmaktadır. Mayoların popülaritesini kaybetmesinde yeni yeni trend olmaya başlayan mayokininin de rolü var elbette. Mayokini modelleri modern tasarımları ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor.

pr_02_6351_max

Mayokini

Özellikle vücudu müsait olan kadınlar mayokini modelleri ile plajlarda oldukça dikkat çekici oluyorlar. En güzel mayokini modellerini de giycem.com’da bulabilirsiniz. Birbirinden güzel, son moda mayokini modelleri ile plajın en dikkat çeken ismi siz olun. Reflections’un turuncu – beyaz çizgili mayokini modeli giycem.com içerisinde bulunan en güzel modeller arasında yer almaktadır. Modelin alt kısmındaki fiyonkları da oldukça şık ve güzel duruyor. Mayokinilerin mayolara en büyük avantajlarından biri ise karın ya da bel bölgesinin açıkta kalmasıdır. Böylece çok daha çabuk kurur ve ıslaklığı ile sizleri rahatsız etmez.

Bikini

Mayokinilerin son dönemdeki popülaritesini bir kenara bırakırsak plajların geçmişteki ve günümüzdeki tek şampiyonu bikinilerdir elbette. Bikini modelleri genç, yaşlı, her zevkten tüm kadınlara hitap etmektedir. Pek çok güzel modeli bulunan bikiniler, uygun fiyatları ile giycem.com’da sizler ile buluşuyor.

Bir cevap yazın