Plajlarda Mayokini Rüzgarı

Yazın gelişi ile plajlarda bayanların mayo yarışları da başladı. Bu yazın plaj trendleri arasında mayokini modelleri yine oldukça popüler. Vücuduna güvenen ve dikkat çekmeyi seven bayanlar için plajların vazgeçilmezi mayokiniler olmaya başladı. Plajlarda mayokini tercih eden bayanların cesur ve vücuduna güvenen bayanlar olmasını fark eden mayo üreticileri, ürünleri daha da cesur desenler ve modeller ile piyasaya sürmeye başladı. Göğüs bölümü ve sırt bölümü dekolteli olan modeller en yaygın mayokini modelleri arasında.

pr_02_6385_max

Reflections Mayokini

Mayokiniler kendini oldukça gösterdiği için vücut hatları kusurlu ve fazla kiloları olan bayanlara pek önerilmiyor. Fakat uygun bir model bulunduğu takdirde bu bayanlarda mayokinilere sahip olabilirler. Sıradan mayolar ise artık plajlarda oldukça demode bulunmakta ve pek tercih edilmemektedir. Tek alıcısı orta yaş üzeri bayanlar ve fazla kilolarından muzdarip bayanlar olmaya başlamıştır.

0023284_odema-2022-akdeniz-erkek-cocuk-sort

Erkek Şort

Bikiniler ise plajlarda mayokinilerin en büyük rakibi konumundadır. Değişik desen ve model çeşitleri ile en az mayokini modelleri kadar iddialı olan bikini modelleri de mevcut. Plajlarda mayokinilerinizi küçük ve kısa şortler ile kombin yapıp oldukça havalı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Giycem.com’da bulunan bir birinden güzel ve iddialı mayokini modellerini bir göz atın. Bu mayokiniler ile plajın en havalı bayanı siz olabilirsiniz. Giycem.com’da erkekler içinde bir birinden güzel deniz erkek şort modelleri de bulunmaktadır. Hem erkekler hem de kadınlar zevklerine hitap eden modelleri buradan seçebilirler.

Bir cevap yazın