Renklerle Terapi

Renklerin dünyasına merhaba deyin. Yazın gelmesiyle birlikte rengarenk kıyafetler sezonun en trendi oldu. Peki ya iç çamaşırı trendleri? İç çamaşırlarında da renklerin hakimiyeti altına girmiş durumdayız.  Siyah ve beyazdan kurtulmamızı şampanya patlatarak kutlamalıyız. Eminim hepinizin evinde siyah sütyenler ve beyaz külotlar vardır. Babaannenizden kalma beyaz külot giyme alışkanlığınızdan ne zaman kurtulacaksınız acaba?

Gallipoli Straplez Push-Up Sütyen

Gallipoli Straplez Push-Up Sütyen

Kendinize bir söz verin ve dolabınızı renkli sütyen ve külotlarla doldurun. Renklerin terapi etkisi sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Kıyafetinizden görünen beyaz sütyen askısı gerçekten tahammül sınırlarını zorluyor, haberiniz olsun. Renkli bir sütyen kullanırsanız kıyafetinizden görünen sütyen askıları rahatsız edici olmaz, aksine kendinize has bir tarzınız olduğunu gösterir.

Gallipoli Dantelli Straplez Push-Up Sütyen

Gallipoli Dantelli Straplez Push-Up Sütyen

Hayal gücünüzü tetikleyecek bu renkli iç çamaşırları, dünyaya bakışınızı dahi etkileyecek. kendinizi sınırlamayın, özgürce dilediğiniz model ve renkte iç çamaşırı seçin. İç çamaşırları gün içerisindeki modunuzu da belirleyici etkiye sahiptir. Rahatsızlık verici bir iç çamaşırı giydiğinizde kendinizi kötü hissedersiniz. Bunu önlemek için dolabınızdaki seksi bir iç çamaşırı takımını giyip dışarı çıkın. Emin olun kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Öz güveninizi de pekiştirecek bu çamaşırlar sayesinde psikologla görüşmüş kadar rahatlayacaksınız.

Gümüş Bayan Sütyen Takım

Gümüş Bayan Sütyen Takım

Bir cevap yazın