Rahat ve Şık Gecelik Modelleri

Sabahlık ve gecelik, her kadının gardrobunda mutlaka bulunması gereken kıyafetler arasında yer alıyor. Rahat bir uyku ve güzel bir görünüm sağlayan sabahlık ve gecelik modelleri gerek kumaşları, gerekse tasarımları ile birbirinden farklı yüzlerce çeşide sahip.

Sabah kalktığınızda üzerinize bir hırka alma ihtiyacı duyuyorsanız ya da giymeniz gerekiyorsa, hırka yerine güzel tasarımlara sahip sabahlık modellerini tercih edebilirsiniz. Kışlık ve spor bir sabahlık isteniyorsa polar kumaştan yapılan modeller tercih edilebilir. Polar, hem sizi sıcacık tutacak hem de yumuşak dokusuyla rahat etmenizi sağlayacaktır. Seksi ya da klasik sabahlık modelleri arasından saten, penye, pamuklu, dantelli gibi seçimler yapabilirsiniz.

Gecelik seçerken ise üzerinde şirin çizimler bulunan modeller ya da yine seksi hatlara sahip saten modeller revaçta. Saten sabahlık ve gecelikler sizi her daim seksi gösterecektir. Özellikle ara dantel detaylarıyla bezeli modeller hoş bir görünüm katıyor. Bu modeller hem sizi rahat ettirecek hem de özel hayatınızı renklendirecek.

Hamileler için sabahlık ve gecelik seçimi önemlidir. Pijamalar göbek bölgesini sıkacağı için gecelik kullanımı hamileleri daha rahat ettirecektir. Hamile gecelik ve sabahlık modelleri incelenirken, terletmeyecek bir kumaş olan penyeden yapılan ürünlere ağırlık verilmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda geceliğin bir beden büyük alınması, göbeğiniz giderek büyürken rahatlığınızı devam ettirecektir.

Gecelik alımında ten renginize uygun modelleri seçmeye özen gösterin. Boyunuzu göz önünde bulundurarak uzun ya da kısa gecelik alabilirsiniz. Ancak belirtmek gerekir ki diz hizasında ya da diz üstü gecelik modelleri her zaman daha şık durmaktadır. Kilo problemleriniz var ise sorunlu bölgelerinizi kamufle eden modeller üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın