Gecelik Modelleri ve Ünlü Markaları

İç giyimde farklılık yaratan markaları bir arada bulmak, tek bir kategoride farklı markaların en iyi tasarımlarını görmek isteriz. Çoğu zaman bir çok adrese başvurup çok dolaşmak zorunda kalabiliyoruz. Tek bir adreste hepsi olsada karşılaştırsak isteğimiz hep devam eder. Bu kargaşa içinde sıkılmanıza gerek kalmadığını göstermek üzere giycem.com hizmetinizde! Giycem.com sürekli yenilenen iç giyim tarzları ve dönemsel koleksiyonları ile aradığınız her ürünü bulmanızı sağlayacaktır. Sadece geniş ürün yelpazesi değil en uygun fiyatları ve hızlı kargo gönderimi ile de müşteri memnuniyetine verdiği önemi sizde deneyim yaşayarak görmelisiniz.

Tüm ürünleri ile ön plana çıkan platformda gecelik kategorisini ayrıca incelemenizi tavsiye ederiz.

Gecelik Modelleri

Gecelik Modelleri

Gecelik modellerindeki farklılık, fazlalık ve her kesime uygun tarzları bir arada bulacaksınız. Birbirinden şık modellerin en iyi markalardan en iyi fiyatlar ile giycem.com farkını sizde göreceksiniz. Pijamanın eşanlamlısı olan gecelik deyince aklımıza gelen askılı veya kollu elbiselerdir. Bu tür gecelikleri bazılarımız neredeyse hiç kullanmazken bazılarımız ise yatarken vazgeçemediğimiz rahatlığın tek adresimiz olur. Gecelik modellerinde birbirinden farklı tür ve çeşit bulabilirsiniz. Askılı gecelikler, uzun gecelikler, kısa gecelikler, uzun kollu gecelikler, kısa kollu gecelikler, saten gecelikler ve bir çok farklı seçenek…

Rahatlığa ve şıklığa düşkün bayanların seçimlerinde gecelik türleri önemlidir. Kişiye göre rahatlık tanımı değişen bir çok geceliği giycem.com’da bir arada bulabilirsiniz. Rahatlığınız bir yana eşinize güzel görünmeyi de farklı kılan ve içinizdeki kadını dışarı çıkaran gecelik modelleri yine en uygun fiyatlar ile sizlerle…

Gecelik modeli seçiminde önemli olan siz ve isteklerinizdir. Ne istediğinizi biliyorsanız geniş ürün yelpazesinden size uygun bir ürün kesinlikle bulacaksınız demektir. Pierre cardin, Nurteks, Bondy gibi yüzlerce ünlü markaları, en iyi fiyatta bulmak sizinde hakkınız.

Aradığınızı bulmanız ve memnun olmanız dileğiyle…

Kendinizi İyi Hissedin

Uyku, insan vücudu ve sağlığı için çok önemlidir. Uyku süresi, uyku kalitesi gibi etmenler sağlığa direkt olarak etki eder. Bu yüzden insanlar uyurken giydikleri şeylerin rahat olmasına, yazın serin kışın sıcak tutmasına dikkat ederler. Bu kıstasları göz önünde tutan insanların birçoğu, uyku kıyafetleri konusunda şıklıktan ödün verirler ya da şıklık kıstasını göz önüne almazlar.

Gecelik

Her ne kadar uyku alanı kişiye özel olsa da, bu alanda şık olmak kişinin kendine olan güvenine ve saygısına katkıda bulunur. Kendisini iyi hissetmek isteyenler, hoş uyku kıyafetlerini tercih etmeliler.

Pijama ve gecelik gibi ürünler, hem şıklıkları ile iyi hissettirirken hem de yapıları ve yapıldıkları materyaller ile uyku kalitesine katkı sağlarlar. Örneğin saten ve ipek gecelikler yaz aylarında sıcak gecelerin rahat ve ferah geçmesine yardımcı olabilirler. Aynı şekilde yine saten ve ipek materyallerle yapılmış kısa kollu üstten ve şorttan oluşan pijamalar da kaliteli bir uykuya katkı sağlar. Kış aylarında ise tercih edilecek pamuklu ürünler sıcak tutup rahat bir uyku uyunmasına ortam hazırlar.Pijama

Giycem.com gecelik, pijama, sabahlık ve babydoll gibi uyku alanı ürünlerinde geniş seçenekler sunuyor. Birçok farklı markaya ait, farklı materyallerle yapılmış ürün Giycem.com’da sizleri bekliyor. Uyurken giyeceğiniz ürünlerin kalitesi ile rahat ederken şıklığı ile kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kış Gelirken Pijamalarınıza Sarılın

Günün bütün yorgunluğunu unutturan pijama takımları hayatımızda önemli bir yere sahip. İş stresi, yorgunluk ve mutsuzluk pijama ile buluştuğunuz anda son bulur. Kış aylarında yumuşacık polar pijamaların içerisine gömülüp kendinizi uykunun kollarına bırakmayı siz de özlediniz öyle değil mi?

Pijama

Eylül ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde kışa hazırlık başladı. Kış aylarında dışarıda geçirdiğiniz zamanda kısalmalar olur. Ev içerisinde geçirdiğiniz zamanın artmasıyla birlikte tadına doyulmaz kekler pastalar sıcacık kahveler eşliğinde tadılmaya başlanıyor. Hoş sohbetler ederken kendinizi rahat pijamalarınızın içinde çok iyi hissedeceksiniz.

Kış yaklaşırken gecelerin uzaması ile pijamaların giyilip televizyon karşısında uykuya dalmanın vakti geldi. Çerezinizi cipsinizi hazırlayın ve rahat pijamalarınızla koltuğunuza kurulun.

Gecelik

Pijama seçerken pek çok alternatife sahipsiniz. Polar, penye, şifon, saten gibi çeşitlere sahip pijamalar kişilerin tercihine göre raflardan alınmayı bekliyor. Eğer kombinin derecesini yükseltip sıcak bir gece geçirmek istiyorsanız saten bir gecelik size çok uygun olacaktır. Saten gecelikler üzerinizde yokmuş hissi uyandıracak kadar hafiftir ve yumuşak dokusuyla derin bir uyku çekmenize olanak sağlar.

Şifon gecelik modelleri de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Şifon gecelikler rahat ve son derece zariftir. Eğer ev içinde de şıklığınızı yansıtmak istiyorsanız şifon veya saten bir gecelik seçebilirsiniz.

 

Anıl İç Giyim Rahatlığı

Anıl İç Giyim modelleri birbirinden güzel seçenekleri ile giycem.com’da sizleri bekliyor. Anıl İç Giyim 1980 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Hızlı bir şekilde büyüyen Anıl İç Giyim, kısa bir süre içerisinde tasarımları ile iç giyim modasına yön veren bir konuma gelmiştir. Kendine has, özel tasarımları ile kadın, erkek ve çocuk herkesin beğenisini kazanan Anıl İç Giyim’in, biribirinden güzel modellerine giycem.com aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

anil-minimizer-toparlayici-sutyen-3633

Anıl İç Giyim

Online alışveriş sitesi Giycem.com, 7 gün 24 saat, dilediğiniz her an size Anıl İç Giyim ürünlerine ulaşma avantajı sağlıyor. Birbirinden güzel ürünler arasında ön plana çıkan Anıl İç Giyim modellerinden bir tanesi de Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen modelidir. Model mavi rengi ve dantel işlemeleri ile iç giyim modasının en güzel örneklerinden bir tanesidir. Büyük göğüslü hanımlar için özel üretilen minimizer özellikli bu sütyen ile iç dünyanızda rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşabilirsiniz.

anil-askili-gecelik-5126

Gecelik

Anıl İç Giyim hem şık hem de rahat modelleri ile dikkat çekiyor. Bu iki maddeyi bir arada yakalatan nadir markalardan bir tanesidir. Anıl İç Giyim. Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen  modeli ile göğüslerinizi olduğundan daha küçük gösterebilirsiniz. Anıl İç Giyim’in bu tarz pek çok modeli bulunmaktadır. Sütyenin yanı sıra pek çok gecelik modeli de bulunan Anıl İç Giyim, aradığınız, ihtiyacınız olan her ürün ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Anıl İç Giyim’in şık gecelik takımlarına da mutlaka bir göz atın.

Gecelik Rahatlığı

İçerisinde kendimizi en rahat hissetiğimiz giysilerimiz elbette pijamalarımızdır. Hepimiz uzun ve yoğun geçen günün sonunda bir an önce evimize gelip pijamalarımızı giyip ayaklarımızı uzatmak isteriz. İşte bu sebep ile bir pijama modelinde en önemli olan özellik rahatlık ve mevsime uygunluktur. Giycem’de her yaştan her zevkten, kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanmış kullanışlı ve şık pijama modellerini bulabilirsiniz.

maranda-takim-446

Pijama

 

Bu modeller arasında herkesini beğenisini kazanan modellerden bir tanesi de Maranda 446 Şortu Çiçekli Önü Kız Baskılı Takım pijama modelidir. Model esnek, rahat ve ince kumaşı ile yaz gecelerinde rahat bir uyku çekmenizi sağlarken şık görüntüsü ile de ev içerisinde bile kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlayacaktır. Bu güzel pijama modellerine mutlaka bir göz atın. Birbirinden güzel pijama modellerinin yanı sıra gecelik modellerini de giycem’de bulabilirsiniz.

2242

Gecelik

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez ev giysilerinden bir tanesi olan gecelik modelleri, ev içerisinde bile oldukça şık görünmenizi sağlayacak. Giycem’de bulabileceğiniz gecelik modelleri arasından kadınlar tarafından en beğenilen modellerden bir tanesi de Erdem Bayan Likralı Gecelik modelidir. Model şık ve rahat tasarımı ile özellikle yaz aylarında rahat bir uyku çekmenizi sağlayacak. Her yaşa ve zevke hitap eden gecelik modellerini Giycem farkı ile sipariş edebilir evinizden teslim alabilirsiniz. Siz de yaz aylarının keyfini bu güzel gecelik ve pijama modelleri ile çıkarın.

Pijama ile Gelen Rahatlık

Kendinizi her zaman rahat hissetmek istiyorsanız iç giyiminize uyurken dahi dikkat etmelisiniz. Saten, ipek ve penye gecelikler sayesinde deliksiz uykular sizi bekliyor. Güne dinamik başlamak için sağlam bir uyku çekmeniz şarttır. Eğer uykunuzu alamazsanız güne yorgun başlarsınız ve gününüz ziyan olur.

Büşra 6'Lı Saten Takım

Büşra 6’Lı Saten Takım

Geceliklerin yumuşak dokusu sayesinde gece boyunca kendinizi rahat hissedeceksiniz. Ev-iş trafiğinden kendinize yeterince vakit ayıramıyorsanız ev içerisinde geçirdiğiniz zamanı en güzel şekilde değerlendirmelisiniz. Geceliğinizi seçerken sizi sıkmayan ve yumuşak bir dokuya sahip geceliklere sahip olmak isteyebilirsiniz. Saten gecelikler üzerinizde yokmuş kadar rahat hissetmenizi sağlarken, penye gecelikler terletmeyen özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Gecelik tercihinizle dahi şık ve zarif olmak istiyorsanız giycem.com’un gecelik modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı

Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı

Rahatlığından ödün vermek istemeyenler pijama seçimleriyle bu konforu sürdürürler. Pijama takımları kapri ve şortlu takımlarla rahatlığı sunuyor. Renkli ve baskılı pijama takımları çocuklar için de son derece ideal. Yazın sıcağından bunalanlar için penye pijama takımları adeta bir kurtarıcı görevi görüyor.

Yazın coşkusunu yansıtan pijama takımları ile evinizde geçirdiğiniz zaman artık çok daha keyifli. Üstelik kapri takımlarını yürüyüşe çıktığınızda da giyebilirsiniz. Kapri takımları yumuşak dokusu sayesinde konforlu saatler geçirmenizi sağlar.

Sabahlıkla Güne Merhaba

Rahat bir gecelik giyerek deliksiz bir uyku çekmek ister misiniz? Gecelik ve sabahlık modelleriyle bütün gece rahat edeceksiniz. Uzun kollu kısa kollu gecelik modelleri arasından sizin için en ideal olanı seçerek evinizde rahatlığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer kendinizi her zaman şık hissetmek istiyorsanız leoapar desenli, dantelli gecelik takımlarını tercih edebilirsiniz.

Miorre Uzun Kollu Gecelik

Miorre Uzun Kollu Gecelik

Yaz aylarında en çok tercih edilen gecelik modeli hiç kuşkusuz askılı geceliklerdir. Penye kumaştan üretilen gecelikler terletmez ve koku yapmaz. Geceler boyu rahat etmek için giycem.com’un gecelik modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Sabah uyandığınızda da kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız sabahlığınızın zarif ve rahat olması şarttır. Uyanır uyanmaz üzerinize alabileceğiniz sabahlığınızla ev içinde rahat hareket edebilirsiniz. Sabahlıklar saten, şifon, penye gibi kumaşlardan üretilir. Saten kumaşlar son derece akıcıdır, üzerinizde yokmuş izlenimi verir. Rahatlığına düşkün hanımlar saten kumaşları sıklıkla tercih ederler.

Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı

Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı

Dantelli sabahlık modelleri de kadınların vazgeçilmezleri arasında. Siyah, beyaz, kırmızı, mavi gibi geniş bir renk skalasına sahip sabahlık modelleri, hamileler ve lahusalar için de özel olarak tasarlandı.

Eğer penyeden başka sabahlık giyemem diyorsanız o zaman giycem.com’un çiçek desenli sabahlık takımları tam size göre. Cıvıl cıvıl renkleriyle enerjinizi yükselten sabahlıklar en uygun fiyatlarla giycem.com’da. Birçok markanın yüzlerce ürününü bulabileceğiniz giycem.com’da iç giyim dünyanızı renklendirmeye hazır olun. Online alışveriş hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Rahat ve Şık Gecelik Modelleri

Sabahlık ve gecelik, her kadının gardrobunda mutlaka bulunması gereken kıyafetler arasında yer alıyor. Rahat bir uyku ve güzel bir görünüm sağlayan sabahlık ve gecelik modelleri gerek kumaşları, gerekse tasarımları ile birbirinden farklı yüzlerce çeşide sahip.

Sabah kalktığınızda üzerinize bir hırka alma ihtiyacı duyuyorsanız ya da giymeniz gerekiyorsa, hırka yerine güzel tasarımlara sahip sabahlık modellerini tercih edebilirsiniz. Kışlık ve spor bir sabahlık isteniyorsa polar kumaştan yapılan modeller tercih edilebilir. Polar, hem sizi sıcacık tutacak hem de yumuşak dokusuyla rahat etmenizi sağlayacaktır. Seksi ya da klasik sabahlık modelleri arasından saten, penye, pamuklu, dantelli gibi seçimler yapabilirsiniz.

Gecelik seçerken ise üzerinde şirin çizimler bulunan modeller ya da yine seksi hatlara sahip saten modeller revaçta. Saten sabahlık ve gecelikler sizi her daim seksi gösterecektir. Özellikle ara dantel detaylarıyla bezeli modeller hoş bir görünüm katıyor. Bu modeller hem sizi rahat ettirecek hem de özel hayatınızı renklendirecek.

Hamileler için sabahlık ve gecelik seçimi önemlidir. Pijamalar göbek bölgesini sıkacağı için gecelik kullanımı hamileleri daha rahat ettirecektir. Hamile gecelik ve sabahlık modelleri incelenirken, terletmeyecek bir kumaş olan penyeden yapılan ürünlere ağırlık verilmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda geceliğin bir beden büyük alınması, göbeğiniz giderek büyürken rahatlığınızı devam ettirecektir.

Gecelik alımında ten renginize uygun modelleri seçmeye özen gösterin. Boyunuzu göz önünde bulundurarak uzun ya da kısa gecelik alabilirsiniz. Ancak belirtmek gerekir ki diz hizasında ya da diz üstü gecelik modelleri her zaman daha şık durmaktadır. Kilo problemleriniz var ise sorunlu bölgelerinizi kamufle eden modeller üzerine yoğunlaşabilirsiniz.